Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentariu petitie: "Schimbarea denumirii de "Poliţie Locală", respectiv "poliţist local" cu cea de "Garda Publică" respectiv "gardian public""

Comentariu petitie: Schimbarea denumirii de "Poliţie Locală", respectiv "poliţist local" cu cea de "Garda Publică" respectiv "gardian public"

ia fa bine mataluta si citestete bine atributiile din legea matale de functionare si vezi ...iti incalci mataluta atributiile au ba?! Ca de exemplu la art. 1 oare ce spune faaa boactare ?
Legea politiei locale. Legea 155/2010
Capitolul I - Dispozitii generale
Art. 1
(1) Politia locala se infiinteaza in scopul exercitarii atributiilor privind apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanei, a proprietatii private si publice, prevenirea si descoperirea infractiunilor, in urmatoarele domenii:
a) ordinea si linistea publica, precum si paza bunurilor;
b) circulatia pe drumurile publice;
c) disciplina in constructii si afisajul stradal;
d) protectia mediului;
e) activitatea comerciala;
f) evidenta persoanelor;
g) Alte domenii stabilite prin lege.
(2) Politia locala isi desfasoara activitatea pe baza principiilor: legalitatii, increderii, previzibilitatii, proximitatii si proportionalitatii, deschiderii si transparentei, eficientei si eficacitatii, raspunderii si responsabilitatii, impartialitatii si nediscriminarii.
Sa continui si cu art. 2 ? Mai bine stai draq si citeste-o bine dar bineee pana o bagi la sfecla si dupa aceia mai vorbim, OK ?

prietene (12 Martie 2013, 12:49)

Comentariu petitie: Schimbarea denumirii de "Poliţie Locală", respectiv "poliţist local" cu cea de "Garda Publică" respectiv "gardian public"