Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Stiri "Pensie viagera pentru mamele cu 3 si mai mult de 3 copii"

Facebook share

Daca aveti orice informatii despre aceasta petitie sau despre orice subiect care are legatura cu petitia, va rugam sa ne scrieti, urmand link-ul urmator si completand formularul de trimitere a datelor: propune stire despre aceasta petitie. Va rugam sa precizati si numele petitiei despre care ne scrieti. Va multumim.

Informatii
13/12/2016
Pensia Viagera a mamelor cu 3 si mai mult de 3 copii, a trecut si de cele doua camere. Ultima aprobare, a celor doua camere, este dain data de 8.11.2016. Urmeaza sa vedem daca Guvernul Romaniei va aproba, deoarece pana in prezent a respins-o ca fiind NENECESARA !!


Informatii
28/10/2016
Petitia "Pensie viagera pentru mamele cu 3 si mai mult de 3 copii, a trecut de Senatul Romaniei, sub denumirea "Legea mamelor eroine", a d-lui Ninel Peia, deputat PSD, care a facut proiectul de lege dupa petia noastra. "Legea mamelor eroine" este una si aceeasi cu "Petie pentru pensia viagera a mamelor cu 3 si mai mult de 3 copii". Urmeaza sa treaca si de Camera Deputatilor, dupa care va merge spre aprobare la Presedintele Romaniei.