Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Apel impotriva pasapoartelor biometrice si a introducerii microcipului in Romania", pagina 1

Facebook share
Pagina 1/2 1 2
psiholog Tihan Eusebiu (27 Iunie 2008, 17:31)
Supunerea fiintei umane
Actiunea de "introducere a pasapoartelor biometrice si a microcipului" face parte dintr-un plan mai vechi, parca "Dropshot", adica subjugarea fiintei umane prin orice mijloace. Ce se intimpla? Aceste date obtinute din scanare intra intr-un sistem. Al cui sistem? Este el pentru OM? Nu, parca vad ca matrezesc pe email/telefon etc cu Advertisinguri de tip nou, biometric.
Dar in fond observ ca rasa umana sufera un proces de "destructurare a personalitatii". Aceasta forma de cunoastere prin scanare constiuie parca hrana unei mari MASINI, a lui BIG BROTHER.
Dragii mei, norii negri se aduna asupra oamenirii.
Filmele SF au prins viata. Doar sufletul nu n-il pot scana.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
B.I.T. (28 Iunie 2008, 22:52)
Nu va lepadati de Hristos!
Citisem candva (cca 10 ani in urma) o brosura intitulata "Nu va lepadati de Hristos, nu va insemnati cu 666". Nu creadeam ca voi fi martor la ceea ce se numeste in Biblie "Apocalipsa"... Speram ca va fi peste vreo mie, doua de ani, dar m-am inselat... S-a inceput "veacul de apoi"!!!!!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ACB (9 Iulie 2008, 01:13)
din categoria bunelor intentii realizate prost...
Voi incepe prin a preciza ca NU sunt un sustinator al introducerii respectivelor pasapoarte deci sper sa nu fiu inteles gresit. Cred insa ca petitia de fata este pur si simplu jenanta. Ceea ce m-a deranjat in primul rand este faptul ca autorul ei nu a dorit sa isi faca cunoscuta identitatea. Adica dumnealui face niste acuzatii foarte "curajoase" si cu toate astea se ascunde in spatele anonimatului, avand totusi pretentia ca altii sa-si lase semnaturile. Foarte neplacut as zice. Apoi continutul ei este lipsit de profesionalism si neargumentat. Incepe cu acuze la adresa destinatarilor si apoi continua cu o insiruire de idei fara nici macar o trimitere la vreo sursa de documentare. Sa avem in vedere urmatorul exemplu: http://www.petitiononline.com/PRCDOLL/petition.html Este vorba despre petitia pentru pastrarea religiei ca disciplina obligatorie la liceu. Spre deosebire de petitia de fata, acolo autorii si-au facut cunoscuta identitatea si au prezentat totul intr-o maniera eleganta si cu argumente. Parerea mea este ca numai o astfel de petitie merita semnata. Ar fi bine ca cineva sa refaca prezenta cerere pentru ca in maniera aceasta nu numai ca nu va fi luata in seama de catre cei vizati, dar poate sa si dauneze crestinilor care pe langa faptul ca au de a face cu greutatile lumii contemporare mai sunt luati si in ras nu atat pentru ceea ce sustin ci din cauza unor persoane care vor sa exprime un mesaj crestin intr-o maniera gresita. Imi cer iertare daca am suparat pe cineva prin randurile scrise, insa cred totusi ca nu conteaza doar sa faci ceva ci si felul cum il faci.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
obi wan kenobi (10 Iulie 2008, 17:35)
si ce daca
si ce daca o sa avem "cip"? o sa fim wirelless; o sa putem intra ca si spam in capul altora. Ei si ce? F bine. In ziua de alegeri o sa primesti de la "centru" un "bip" energetic sa ne ducem la vot. Cind vibratia noastra o sa o ia razna si o sa ne permitem sa visam "Centrul' ne va corecta. De ce? Ptr ca si cip-ul nostru va avea o sumedenie de functii ascunse noua, cunoscute doar "Centrului". Asta o sa ajute "Democratia' sa corecteze vinzarile. O sa primim impusluri care sa ne aduca aminte sa consumam nu sa visam. Orice "furtuna electromagnetica" ne va deregla cip-ul. Va exista ca si ptr computerul masinii un program VAG-Com care sa ne reseteze.
Vom putea fi scanati prin sateliti. Vom fi ceea ce nu demult vedeam in filme SF si anume "soldatii fara cap" adica niste "yes-meni". Cei care vor dori sa stie mai mult sa vizioneze filmul "MILENIUM".
Este de ajuns sa intelegeti ce ar insemna acest pas marunt, introducerea cip-ului?
Este inceputul erei masinii.
Forta fie cu tine cititorule sa iti pastrezi sufletul curat ca de restul se va ocupa CENTRUL!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Surveillance Team (20 Iulie 2008, 17:43)
da, sunt de acord
sunt de acord cu pasapoartele astea noi. Asa va trebuie. As mai vrea sa bage astia de la Politie si camere de filmat peste tot in orase ca sa mai linisteasca spiritele... Unii merg MULT prea departe cu NESIMTIREA... Cei care nu au nimic de ascuns nu ar trebui sa fie deranjati de o masura care le-ar aduce mai multa siguranta
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Nicu Tornyai (26 Iulie 2008, 10:01)
inca nu
Astea sunt un proces natural pentru a nu fi haos in sistemul creat.Dar inca nu pot controla persoana aceste cipuri sunt primitive,consider ca nu sunt un pericol folosite bine sunt de folos.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Vlad (27 Iulie 2008, 16:07)
Replici
Draga Nicu Tornyai: problema esta ca va fi o masura semiimpusa...intradevar tehnologia este viitorul dar de ce tocmai pentru controlul oamenilor cand avem atatea domenii in care tehnologia ne ar fi de folos (energie, hrana, sanatate, invatamant) de e tocmai ciparea fintei umane.

Draga Surveillance Team: toate aceste sisteme nu vor fi orientate impotriva celor "nesimtiti" ci impotriva tuturor. Exista un plan de globalizare pe toate nivelurile. Se pare ca ELITA doreste printre altele concentrarea oamnilor in mari orase foarte bine controlate, in timp ce ELITISTII vor trai nestingheriti in oaze de salbaticie care sunt construite de pe acum prin organizatii non guvernamentale internationale sub umbrela ecologismului.

Pentru toti cititorii...cautati pe www.liveleak.com sau oriunde pe google filmele lui Alex Johnes: Terror Storm, Loose Change, End Game. Este o trilogie care prezinta planul malefic al Noii Ordini Mondiale de subjugare a populatiei, realizarea unui guvern unic mondial, reducerea cu 80% A POPULATIEI GLOBULUI, realizarea unei monede unice mondiale cu acoperire in aur (aur polarizat in mainile catorva oameni de afaceri - ELITISTii)..etc.
Se fac eforturi mari in tarile occidentale de oprire a acestor planuri malefice.
Trebuie la randul nostru sa ne aducem aportul
cautati pe google la videos cele trei filme...se gasesc DEOCAMDATA foarte usor ....grabiti va pana nu apare internet 2 si atunci va fi cu mult mai greu
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Axa (10 Noiembrie 2008, 01:21)
SOS
Si ca sa vedeti cat de repede avanseaza acest plan diabolic, mai cautati pe google "American coffins" ,"the martial law is coming"si celelalte clipuri inrudite. Sicriile Fema sunt pregatite deja !!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Citizen X (5 Ianuarie 2009, 21:04)
locul 1
cred ca petitie asta merita locul 1 la categoria "cea mai cretina petitie"
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Yo (15 Ianuarie 2009, 01:06)
contine greseli si formulari neclare
nu stiu cine a formulat aceasta petitie, dar va rog sa o corectati, deoarece contine greseli si formulari neclare, si as vrea sa o semnez si eu, dar dupa ce va fi corectata. de exemplu pe randul 6 ”neimplicarea in rezolvarea cetatenilor din Romania” sau pe ultimul rand ”Va solicitam sa va implicati pana solutionarea normala a acestei situatii”.
de asemenea suna ciudat ”permiterea afacerilor negandite ce distrug omul” si ”Obiectivele comunitare sunt neindeplinite prin transformarea lor in actiuni, realizari, sau nici chiar prin promulgarea unor legi viabile”
se vede ca a fost facuta in graba si ar fi jenant daca petitia ar ajunge in forma asta la parlament. suna de parca ar fi fost facuta de vanghelie :)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dark_gabriel - comedian (15 Ianuarie 2009, 13:41)
Now that's a thimg to Really laugh about..
Asta se intampla cand oamenii (care urmeaza cu incredere oarba o religie, oricare ar fi ea) vizioneaza SF-uri si le iau in serios. -> paranoia
- tine de slabiciunea unei persoane care nu are curajul sa caute raspunsuri mai incolo de ce i se cere sa creada.

Aveti acces la wikipedia, informativa singuri intrati pe link-ul urmator sau consultati orce alta sursa autorizata :
http://en.wikipedia.org/wiki/Biometrics ---> overview

Dar nu e nimic ciudat aici :) in aceasta petitie.. este metoda clasica a RELIGIEI de a se explica si a se impune firilor slabe, si acelora care au pornit de tineri in viata cu slabiciunea de a fi brain-washed de acest cancer al omenirii.

"Do not question ! Have blind faith in your Dogma !"
"Do not trust science and technology, because they are evil and they will bring about the end of the world !"

Intr-adevar, iubiti frati... apocalipsa vine, si vine repede.. dar nu din cauza tehnologiei si stiintei, ci din unicul motiv care o poate cauza : LUPTA SI URA DINTRE RELIGII !!! SUNTEM DEJA IN FAZA TERMINALA ;)

The world as we know it is about to end. Prepare !
Esti orb,surd si mut in credinta ta ? sau poti 'auzi' ce am spus acum, cauta "patcondell" pe youtube ! asculta ! informeaza-te ! lumineaza-te !

'The world is a comedy. And I am part of it.'
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
cosmin (15 Ianuarie 2009, 13:45)
Petitie cu un text mai bine formalta
Exista o alta petitie similara cu un text mai bine elaborat:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
miharita_jamesbond (15 Ianuarie 2009, 14:23)
PETITIE MARCA M.I.S.A.
Cel ce a scris aceasta petitie, este un fanatic clasic al sectei M.I.S.A. in care toti au credinta ca cineva ii vaneaza si pentru a nu se simti singuri in aceasta lupta virtuala(paranoica), incearca sa acapareze cat mai multi voluntari sub motivul ca ceea ce se cere este spre binele populatiei, spre binele nostru al tuturor. Nu sunt de acord cu introducerea acestor microcipuri sub nici o forma sau sub nici un motiv anume, daca prin ele s-ar putea atenta la libera alegere a cetateanului sau daca prin aceasta actiune s-ar atenta la sanatatea cetateanului. Nimeni nu are nici un drept, asupra corpului, spiritului sau liberului arbitru al oricarei alte fiinte cu excptia sa. Aceasta petitie este o RUSINE la adresa oamenilor si o piedica in atingerea adevaratului tel invocat prin ea. Cer persoanei care a initiat acest proiect dar nu are curajul de a se semna nici chiar el, sa ma contacteze pe mess la id-ul miharita_jamesbond daca are acest curaj.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
T D (15 Ianuarie 2009, 14:58)
Confuzie
Aviz celor care spun ca azi, acest microcip este semnul 666, semnul fiarei. In acest moment, acest microcip nu are absolut nici o legatura cu "semnul". E adevarat ca in directia aceasta vor duce lucrurile, dar toate acestea se vor intampla dupa ce biserica lui Hristos va fi rapita, atunci cand anticristul isi va intra in rol. Plus ca acum, nu te obliga nimeni sa accepti acest cip. Adevaratii crestini nu vor prinde acele vremuri, asa ca hai na cautam sa fim adevarati crestini.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Radu (15 Ianuarie 2009, 16:19)
Petitie neserioasa ....
Asta este o petitie de genul hai sa ne revoltam de dragul de a ne revolta.
Mai este mult pana cand un cip sa poata controla actiunile unui individ... inca este de domeniul SF.
Eu vad aceste modalitati de identificare ca binevenite. Cei speriati ca ajung in cine stie ce baza de date ..ar trebui sa fie constienti ca sunt deja in multe baze de date ...cam incomplete din pacate :)) ...Nu mai bine sa fie date corecte si complete ?! :8
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Petru (15 Ianuarie 2009, 22:08)
Mai multa siguranta ?
Care mai multa siguranta ? De unde si pana unde se poate pretinde ca cel ce nu are cipul e terorist ? E vorba ca va fi o manipulare in masa, si o usoara ingradire ulterioara prin strangerea surubului.

Cum sa ne punem cipul ? Dar asta e o batjocura la adresa libertatii date de Dumnezeu omului ! Si mai mult decat atat, e pecetluirea cu semnul fiarei ! De unde si pana unde ca cei ce nu il au sa nu poata cumpara ? Dar creatorii acestui cip au creat mancarea ca sa puna brevet pe dreptul de a manca ?!?!

Asta e la fel cu "Cine nu se inchina regelui e impotriva lui". Gresit! Numai Celui ce merita inchinarea sa I te inchini !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Sebastian (16 Ianuarie 2009, 01:06)
pecetea 666
Părintele Iustin Pârvu avertizează : "In urma introducerii de la 1 ianuarie a obligativitatii aplicarii pe documentele romanilor a unui cip care contine detalii personale biometrice precum si alte date, ca si a codului de bare care poarta reprezentarea numarului 666, Parintele Iustin Parvu, Duhovnicul Ortodoxiei Romane face apel la intreaga natiune incercand sa le "deschida ochii" tuturor cu privire conducerea statului din ziua de astazi." A se vedea ziarul Gardianul din 16 ianuarie 2009

http://www.gardianul.ro/Parintele-Iustin-Parvu-avertizeaza-asupra-pericolulu
i-insemnarii-electronice-cu-%E2%80%9CPecetea-666%E2%80%9D-s127743.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Stefan Alin (16 Ianuarie 2009, 21:57)
vorbe
Adevaratii credinciosi s-au stins de mult,asa ca lasati va implor textele biblice si pornirile religioase la o parte... nu o sa va fure satana mintile, nu o sa va controleze nimeni..decat daca simtiti intr-adevar nevoia de a cauta ceva pe spinarea caruia sa va scuzati faptele necinstite fata de voi , cat si fata de cei din jur. Noi suntem vinovati pentru ce se intampla acum, nu satana nu cei de la conducere..noi..nu ei. Nu stiu de ce va temeti atat, nu va inteleg.. nu o sa va oblige nimeni sa va bagati microcipuri nici in fund nici in ceafa..nici in nas..nicaieri. Asa ca va rog din nou, potoliti-va. Tara nu arde, inca.. insa o sa primiti cu totii pieptani cand o sa arda.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Arhanghelul Mihail (19 Ianuarie 2009, 09:50)
STOP Manipulare. Aceasta masura atrage altele dupa sine
Trebuie sa oprim ACUM aceste tendinte, tot mai evidente si mai agresive, catre controlul si manipularea in masa a populatiei. Cred ca singura modalitate de protest, in conditiile date, sunt manifestatiile de strada (in nici un caz nu se schimba ceva cu discutii pe forumuri). Dobitocii obedienti care cred ca ne conduc ar trebui sa fie avertizati prin mari manifestatii de protest ca NOI nu suntem de acord cu aceste masuri. EI NU NE REPREZINTA PE NOI, PE CINE REPREZINTA EI??
Sa ne raspunda la cateva intrebari simple:
1. IN FOLOSUL CUI se introduc aceste cipuri? Ce avantaje avem noi ca cetateni din introducerea lor?
2. De unde provine ideea introducerii lor? Cine a propus-o, cine o sustine? Sa iasa in fata si s-o supuna unei discutii cu adevarat deschise, sa-si expuna argumentele, sa ne explice ce mari avantaje avem din introducerea acestor cipuri (???) cu ce vor imbunatatii viata noastra (???). Daca nu au nici un avantaj pentru noi de ce sa le introducem?
3. Cine ne poate garanta ca odata introduse aceste cipuri nu vor fi folosite pentru controlarea unor cetateni incomozi, care isi permit sa nu fie de acord cu viziunea oficiala asupra vietii, universului, societatii, politicii. Introducerea obligativitatii in stil sobolanesc, ascuns, pe la spate, deja ridica semne de intrebare cu privire la intentiile celor care introduc aceste masuri. RAUL lucreaza la intuneric, BINELE lucreaza la lumina, in vazul tuturor, pt ca nu are nimic de ascuns.
Daca nu-i oprim acum, cat inca se mai poate, e chiar usor, generatiile viitoare or sa ne injure ca am permis instalarea unei oranduiri orwell-iene (in cazul in care n-o sa fie atat de spalati pe creier ca nici sa ne injure n-o sa mai fie capabili).
Daca aveti si alte idei de opozitie in fata acestor masuri, expuneti-le aici sau pe alte forumuri.
Ce urmeaza? Depinde de tine
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Constantin Marius (19 Ianuarie 2009, 15:00)
spagutza
Spaga ar fi motivul cel mai nevinovat pentru acesti politiceni care au votat asa ceva . Oare vom accepta aceasta amprentare , cip-uire ? Daca da inseamna ca dictatura comunista a fost parfum pe langa ce ni se pregateste . TIn sa amintesc ca aceasta tehnologie RFID nu este altceva decat un dispozitiv de urmarire , amprentarea oare carui scop foloseste ? . Vi se va spune - pentru metode de siguranta - . Oare asa sa fie ? Nici macar Ceausescu nu a inraznit sa ne apmrenteze pe toti - si el a fost un dictator ,
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 1/2 1 2