Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Sânpetru rămâne „rupt” de Brasov cel putin pana in aprilie 2017", pagina 1

Facebook share
 
Dan (19 Decembrie 2016, 15:17)
Sunteti penibili !!!!
Daca nu se facea podul, va plangeati ca nu e pod si accesul se face greu. Acum ca se face podul va plangeti ca trebuie sa ocoliti 2 km in plus la si de la munca. Sunteti penibili. Am facut cu exact 4 minute mai mult mergand pe varianta Calea Feldioarei.

Ati vrut Sanpetru.. cu bune si rele... Mai plangaciosi n-am vazut nicaieri. Daca ar putea cineva sa vina sa va faca un drum din fata casei pana la birou si tot v-ati plange ca nu e destul de dreapta.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
irelevant (19 Decembrie 2016, 21:13)
Viata nu e dreapta. Drumul e drept
Unii au vrut Sanpetru si au reusit cumva, tu ai vrut doar sa pari inteligent...mai incerci tu!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
VLASIN ANCA (5 Mai 2017, 15:14)
POD SANPETRU
Nu numai ca suntem bataia de joc a oficialilor,dar asa suntem noi romanii si acceptam orice,si sa consumam mai mult combustibil,mai multi nervi,mai mult timp in trafic inconjurand tot orasul pana ajungem la servici,scoala,gradinita.Domnilor ,in tara aceasta oare de ce se fac toate anapoda fara cap,oare chiar suntem de fiecare data nevoiti sa ne chinuim , sa gasim solutii pentru incompetenta altora?Nu exista nici o institutie sa ii traga la raspundere pe acesti incompetenti care castiga licitatiile prin anume metode ????Pana cand o sa mai suportam in tara noastra ororile din sistemul sanitar ,din invatamint,din ministerul transporturilor,din turism,din justitie ?etc.Desteapta-te romane!!!!!!!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Cata (20 Decembrie 2016, 02:15)
Penibil esti tu cu ma-ta!
se pare ca ai fost abuzat cand erai mic! altfel nu inteleg de ce sa fii asa prost. Faci parte din conducerea Viarom, sau CADNR? sau esti doar un simplu idiot , care s-a nascut idiot si care o sa moara idiot
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Marius (27 Decembrie 2016, 12:24)
"Bravo"
Si inainte era drum spre Sanpetru si se circula foarte bine. De cand s-a facut ocolitoarea noi am fost afectati. Asa ca cine este "penibil"? Nu noi am vrut pod peste ocolitoare. Cand s-a facut podul de la Piata Stupini nu s-a inchis drumul. Aici de ce s-a inchis??? Asa stiu cei de la Viarom sa lucreze? Daca faceau un sens giratoriu sub pod, la fel ca la Piata Stupini eu zic ca era mai bine....dar asa...ocolim. Si nu vorba de timp pierdut, e vorba de bani cheltuiti pe benzina care a inceput sa fie din ce in ce mai scumpa.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Lita Silviu (19 Decembrie 2016, 17:32)
Sper ca petitia aceasta sa ajungă unde trebuie. ...
Sper ca petitia aceasta sa ajungă unde trebuie. Este inadmisibil sa sa fac ocol 8 km pe zi x 6 zile pe săptămână! Din câte am înțeles podul va fi gata în primăvara sau Dumnezeu știe când. Numai bine.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ABC (19 Decembrie 2016, 17:37)
Aceasta este intentia...
...desi daca acolo unde ajunge sunt oameni precum Dan, care a ales sa lase un comentariu contra acestei petitii, incepem sa intelegem de ce lucrarea a mers, merge si probabil va continua atat de prost
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Silviu mihaila (19 Decembrie 2016, 17:07)
Va rog sa gasiti o solutie macar pentru pietonii...
Va rog sa gasiti o solutie macar pentru pietonii care doresc sa ajunga din Sanpetru spre Brasov.
Multumes!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ABC (19 Decembrie 2016, 17:43)
Da...
...asta a fost si una din dilemele noastre, cand am vazut solutia data pentru accesul inspre si dinspre Brasov: varianta pentru pietoni, respectiv biciclisti (in special la primavara), care este?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Hamzea Dan (19 Decembrie 2016, 15:25)
Buna ziua, Subscriu la cele de mai sus. As adauga...
Buna ziua, Subscriu la cele de mai sus. As adauga indolenta crasa atat a constructorului pasajului cat si a organelor de control fata de termenele de finalizare contractate. In special, dupa atat de intarziatele exproprieri din zona (alta dovada de indolenta si incompetenta a autoritatilor), evolutia lucrarilor in lunile august, septembrie si partial octombrie a fost ridicola. Nu muncitori, nu utilaje, nu trei schimburi, nimic din ceea ce a promis constructorul ca o sa faca pentru a preda lucrarea la sfarsitul lui decembrie 2016. Cum a venit ninsoarea si gerul, au inceput sa apara si muncitori si utilaje si sambete si duminici lucrate. Din pacate jumate din timpul de lucru se chinuie sa-si porneasca utilajele inghetate. Solicit redeschiderea urgenta a sensului giratoriu. Cat despre terminarea podului in aprilie 2017, numai VIACOM si CNAIR cred in gogosile astea. O zi buna!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ABC (19 Decembrie 2016, 17:52)
de acord...
...cu toate cele mentionate.
Oare cei care sunt implicati in acest proiect si decid sunt de aceeasi parere cu "Dan"(cel cu comentariul contra acestei petitii)?...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Timar Cristina (19 Decembrie 2016, 23:20)
Inadmisibil!!!suntem obligati sa facem kilometri...
Inadmisibil!!!suntem obligati sa facem kilometri in plus pe bani nostri si pe timpul nostru.suntem pur si simplu rupti de prieteni si cunostinte pentru simplul fapt ca nu le putem cere sa plateasca zeci de lei la o cursa din brasov pentru"simplul fapt" ca noi am fost rupti de lume fara voia noastra!!! Ca sa nu mai zic ca trebuie sa incercam sa ne rexolvam problemele la o singura iesire in oras ca altfel vom ajunge sa ne dam toti bani pe combustibil!!! CE SA ZIC,SARBATORI FRUMOASE SI VOUA CELOR CARE ATI HOTARAT SA NE FACETI CADOU DE CRACIUN MAI PUTIN BANI IN BUZUNARE!!!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ABC (20 Decembrie 2016, 14:37)
De acord...
...cu toate cele scrise mai sus. Ne aflam in aceeasi situatie.
Si din cate am inteles, pentru cei care lucreaza in Sanpetru si vin din Brasov, avand ca mijloc de transport posibil taxiul, companiile de taxi au inceput deja sa evite preluarea de comenzi Sanpetru - Brasov si invers.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ionut (12 Ianuarie 2017, 20:30)
Incredibil...
Buna la toti. Acum am accesat pagina aceasta si am citit ceea ce a scris acest individ "Dan" pe 19 Dec.. Nu am scris nici un comentariu pana acum pe net dar vreau sa ne spuna domnul Dan, daca este asa destept, ce se intampla in cazul in care unul sau mai multe echipaje Smurd trebuie sa ajunga in timp util la locul unui dezastru, de orice natura ar fi acesta, in cazul de fata in Sanpetru, in conditiile in care un numar mai mare de km. se exprima intr-un nr. mai mare de minute.
Multi "destepti" sunt in tara aceasta.
Le multumesc celor care au curajul sa ia atitudine la situatia creata de acest pod "indepartat".
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
"penibil" (20 Ianuarie 2017, 10:08)
Dan penibil
Tipule esti idiot , cred ca ai multe cururi de pupat pe la firmele gunoaielor astora, oare te-au platit din buzunarul lor sau faci asta doar ca esti un retardat cu carnet de sofer care face cite o tura la sase luni pe la preventoriu si pentru tine , ocolul de 4 minute , este de fapt excursia anuala platita de viarom si jmecherii" ,arata-ti fata de bou si am sa iti dau eu omor 4 minute
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dorin Tunsoi (1 Februarie 2017, 01:41)
rezultatul
rog ca initiatorul petitiei sa ne comunice dac aa depus/primit vreun raspuns din partea autoritatilor carora le-a fost adresata petitia
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: