Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Pozitia crestinilor ortodocsi (romani si nu numai) fata de noile documente electronice ce contin microcipuri!
image

Petitie: "Pozitia crestinilor ortodocsi (romani si nu numai) fata de noile documente electronice ce contin microcipuri!"

Facebook share

Noi, crestinii ortodocsi romani, din tara si de pretutindeni, ne declaram profund dezamagiti de punerea in circulatie a noilor documente electronice ce contin microcipuri, dat fiind faptul ca intimitatea persoanei este profund lezata in aceste conditii.

Avand in vedere microcipul ca element de noutate al pasapoartelor si permiselor de conducere, ce contine date personale ale detinatorului, semnam aceasta Petitie exprimandu-ne opozitia ferma atat fata de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 94/2008 (care stabileste unele măsuri privind punerea în circulaţie a paşapoartelor electronice) cat si fata de directiva nr.126/2006 a Comunităţii Europene (privind permisele de conducere biometrice).

Din motive religioase solicitam dreptul de a putea alege eliberarea acestor documente in format clasic in locul formatului electronic.

Totodata ne exprimam nemultumirea fata de intentia eliberarii in viitor a cartilor de identitate electronice solicitand si in acest caz dreptul de a alege formatul clasic.

In conformitate cu Art.29 din Constitutie alineatul 1 privind libertatea credintei religioase, care nu poate fi ingradita sub nici o forma si libertatea constiintei care este garantata, asa cum prevede alineatul 2 din acelasi articol, cerem ca in cel mai scurt timp posibil aceasta problema sa fie rezolvata!!

Va multumim!

14/01/2009

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Guvernului Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf