Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petiţie pentru reintroducerea afişării grilelor cu variante de răspunsuri în cadrul Universităţii Spiru...
image

Petitie: "Petiţie pentru reintroducerea afişării grilelor cu variante de răspunsuri în cadrul Universităţii Spiru Haret"

Facebook share

Domnule Preşedinte,

Noi, studenţii din cadrul Universităţii Spiru Haret, ne declarăm profund dezamagiţi de tratamentul discriminatoriu la care suntem supuşi prin întreruperea ciclului de afişare a grilelor cu variante de răspunsuri şi contestăm această decizie.

Inechitatea rezultă din faptul că nu se respectă o norma generală de dificultate a examenelor, dificultatea variând foarte mult de la o sesiune la alta prin deciderea afişării sau nu a grilelor cu variante de răspunsuri. Ambele variante sunt sustenabile numai în cazul în care se aplică constant, pentru a conferi cu adevărat egalitate de tratament şi şanse, principiu care trebuie sa guverneze orice fel de examen, altfel această decizie prejudiciază actualii studenti care au o şansă în minus faţă de aceia care sunt deja licenţiaţi.

Aceste grile au constituit un imbold şi o trăsătură definitorie care au stat la baza urmării cursurilor în cadrul Universităţii Spiru Haret pentru mulţi studenţi care acum se simt înşelaţi şi nevoiţi, probabil, să abandoneze din cauza timpului pe care majoritatea dintre noi nu îl avem fiind împărţiţi între serviciu, întreţinerea familiei şi continuarea facultăţii.

În concluzie, noi, studenţii din cadrul Universităţii Spiru Haret, vă solicităm, domnule Preşedinte să se revină la afişarea grilelor cu variante de răspunsuri.

Pentru conformitate ataşăm semnăturile noastre:

14/12/2008

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Preşedintelui şi Senatului Universităţii Spiru Haret
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Categorie: Educatie, invatamant.