Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Asociaţia pentru Renaşterea Galaţiului cere relocarea chioşcului rustic, din Parcul CFR înapoi în Parcul...
image

Petitie: "Asociaţia pentru Renaşterea Galaţiului cere relocarea chioşcului rustic, din Parcul CFR înapoi în Parcul Municipal (Eminescu)!"

Facebook share

Asociaţia pentru Renaşterea Galaţiului, prin vocile membrilor săi, vă aduce la cunostinţă, la împlinirea a 100 de ani de la amenajările realizate de către inginerul rustic Vasile Petrescu, care au transformat Parcul Municipal (astăzi Eminescu) într-o zonă atractivă din punct de vedere estetic, necesitatea stringentă a readucerii chioscului rustic, care a făcut parte din acest ansamblu de amenajări, din Parcul CFR, înapoi în Parcul Eminescu. Acesta a fost mutat abuziv în perioada comunistă, iar astăzi a rămas solitar si se degradează continuu. Autorităţile şi societatea civilă trebuie să conlucreze în vederea transformării Parcului Mihai Eminescu, care se află într-o zonă centrală si este declarat monument istoric, într-un spaţiu care te îmbie la promenadă, linişte şi chiar să constituie o atracţie turistică.

07/02/2013

Autor: Asociaţia pentru Renaşterea Galaţiului
Destinatar: Primaria Galati, Consiliul Local Galati
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =