Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Petitie catre Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei / Petition to the Parliamentary Assembly of the Council of Europe", pagina 1

Facebook share
Pagina 1/5 1 2 3 4 5
kanuk (1 Iunie 2008, 04:33)
Adaptati-va, AFP!
Vedeti-va de treaba si lasati oamenii, pe cei adulti adica, sa-si traiasca viata dupa cum li-i firea. Acestia nu fac rau nimanui, platesc impozitele si nu se amesteca in viata privata a cetatenilor, asa cum aceasta organizatie (AFP) o doreste. Actiunea aceasta, straniu de zgomotoasa, aminteste de ororile regimurilor totalitare care nu acceptau decit pe cei care aveau dosarul curat sau apartineau asa-zisei rase superioare. Cine este aici rasa superioara?

Nu semnati, asa cum nici eu nu am s-o fac, strigind in fata lumii nedreptatea facuta minoritatilor sexuale.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Aymaa (20 Decembrie 2012, 15:36)
pt. Kanuk
Dragule, aici nu este vorba despre politica, ci despre expunerea fătisă a preferinţelor sexuale, ceea ce este o INDECENTA.
Ce ar fi dacă şi amatorii de sex oral ar face parade, ar cere căsătorii pe motiv că le place s-o sugă?!!!
Sau pe necrofili, care vor să se satisfacă cu cadavre...că şi ăia suntt minoritae sexuală.
si pe pedofili, minoritate sexuală şi ei!
Si culmea, fratele meu alb, TOŢI "e" plătitori de taxe şi impozite!
Ce rasă superioară măi dragule??? Homosexualii sunt vreo "rasă"
Nereuşită comparaţie!
După medicină şi antropologie eu am înţeles că homosexalii sunt doar nişte "HOMO SEXUALIS DEVIATIS", care folosesc orice altă gaură decât cea a femeilor destinată reproducţiei.
Şi dacă nu e aşa, atunci poate îmi explică cineva, dacă e normal să fi homo, de ce dracu mai existăm, noi, femeile?!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
kutez (1 Iunie 2008, 08:51)
N+ai dreptate!
In ce ma priveste, n-am de gand sa ma implic in viata lor privata. Am in schimb doleanta s-o pastreze privata.

kanuk: Nu stiu cati ani ai sau daca ai copii . Dar ma intreb daca ti-ar fi placut sa-i spui mama unui tip paros cu beer-belly.

Sau poate ca merita si pedofilii drepturi. Ca doare viata lor privata.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Klaus (1 Iunie 2008, 13:26)
Asa fac si pedofilii
In Statele Unite si Olanda, "minoritatea" pedofililor foloseste aceleasi proceduri ca si homosexualii pentru a obtine legiferare si drepturi. De altfel, revistele pentru homosexuali gazduiesc periodic articole apreciative la adresa pedofililor - demarcatia intre ei nu e clara. Urmeaza drepturile pentru zoofili si necrofili.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
DanielR (1 Iunie 2008, 17:53)
Oare am uitat ???
Vad ca suntem interesati doar de situatii materiale si de Dumnezeu am uitat complect. Desi ne declaram marea majoritate crestini .. totusi nu respectam nimic din valorile morale .. ce sa mai zicem de valorile spirituale....Nu uitati tocmai pentru aceste lucruri de care astazi discutam ..in vechime au fost distruse cetati ...eu cred ca cel mai bine ar fi sa incepe sa-L cautam pe Dumnezeu cu totii si atunci nu o sa mai fie probleme de genul acesta ... Sa aveti o viata plina de Pacea pe care a dat-o ISUS HRISTOS ! Sa aveti o viata binecuvantata !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
MihaiS (1 Iunie 2008, 22:52)
Se pare ca ...am uitat
Da..perfecta dreptate...DanielR...vrem sa fim recunoscuti ca si "crestini" dar am uitat sa umblam ca si Hristos !!!
Sf. Ap. Pavel in primul capitol din ROMANI, partea a doua arata dezastrul pacatului...NOI TRAIM SI VEDEM...OARE NU INTELEGEM ???
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Cris (2 Iunie 2008, 07:57)
Sa ne intoarcem la credinta
Sa nu mai maniem pe Dumnezeu! sa nu ne intoarcem la Sodoma si Gomora, oare nu vedem nimic din ce se intampla in jurul nostru? oare toate aceste dezastre, calamitati naturale de la noi si din toata lumea nu sunt semne suficiente? am devenit asa de orbi si impietriti? ma mir cum ne mai rabda Dumnezeu....sa incercam sa pastram o stare de decenta si de moralitate, sa cultivam dragostea lui Dumnezeu si credinta, sa ii invatam si sa ii ajutam pe tinerii care se pierd sa gaseasca pacea lui Dumnezeu, nu sa aducem iadul pe pamant ! Doamne ajuta, sa ne lumineze Dumnezeu pe toti! Sanatate si mantuire tuturor!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Andris Adriana (2 Iunie 2008, 09:59)
Toleranta nejustificata
Sunt toleranta cu cei din jurul meu doar in limitele stabilite de DUMNEZEU prin cuvantul sau-BIBLIA. Si pentru ca DUMNEZEU uraste aceste patimi scarboase - homosexualitatea si lesbianismul - le urasc si eu, si in consecinta nu pot fi de acord cu legalizarea acestor uraciuni. Pentru cei care doresc, pot citi urmatoarele trimiteri din Biblie: Geneza cap.13:vers.10 si 13; Geneza cap.19:vers.12 si 13; Romani cap. 1:vers. 22 pana la 32
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mihai (2 Iunie 2008, 10:36)
Toleranta
Toleranta are limitele ei. Inteleg sa fiu tolerant cu unul care e handicapat si nu poate, dar nu inteleg sa fiu tolerant cu nebunul care vrea sa murdareasca si sa strice tot in jurul lui.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Vasile Cel Mare (2 Iunie 2008, 10:44)
Atentie la Sodoma si Gomora
In primul rand doresc sa ma rog lui Dumnezeu pentru toti cei care au o minte intunecata si nu au habar de consecintele dezastruase pe care acest pacat le poate aduce peste o intreaga natiune. Dumnezeu ne-a lasat in Biblie cum trebuie sa traim daca vrem sa atragem asupra noastra binecuvantarea LUI. Daca in vechime Dumnezeu a avut limita pentru Sodoma si Gomora, cu siguranta ca va avea limita si pentru cei ce nu tin seama si desconsidera Sfanta Scriptura. Dumnezeu sa binecuvinteze Romania si sa o ocroteasca.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jan (2 Iunie 2008, 16:00)
si cu adoptia ?
legalizarea relatiei este aparent benigna, la fel precum legalizarea prostitutiei, dar in privinta homosexualilor deveniti familii respectabile, respectabilitatea le va conferi dreptul de a adopta (chiar daca si acum adoptia poate fi facuta de o persoana despre a carei orientare sexuala nu prea se poate spune si afla mare lucru, iar daca se poate, in lumina precticilor antidiscriminatorii, s-ar putea face oarece?); oricum momentul in care cuplul homosexual va avea sau are dreptul de a dopta, zilele civilizatiei acesteia vor fi/ sint numarate, din toate grozaviile omenirii, cele ce vor fi considerate ca norma si vor fi indreptate impotriva copiilor vor fi cele mai strigatoare la Cer, se va depasi/s-a depasit o limita dupa care nu va mai exista/nu mai exista cale de intoarcere
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Tavi (2 Iunie 2008, 19:14)
corectati textul petitiei
Nu stiu de unde ati scos cifra de 47 de state din Consiliul Europei, dar faptul ca ati repetat-o de doua ori ridica semne de intrebare referitoare la seriozitatea petitiei.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
PC (2 Iunie 2008, 21:46)
cine e consiliul europei
raspund comentariului lui tavi. Consiliul europei (CE) e diferit de consiliul uniunii europene (CUE). CE si CUE reprezinta entitati diferite. CE reprezinta 47 de state din europa care au semnat Carta Europeana a drepturilor omului. CE nu are nimic de a faca cu Uniunea Europeana care e alcatuita din 27 de state. Pe linga cele 27 de state care fac parte din UE, 20 parvin din restul europei, Bielorusia, Rusia, Ucraina, Moldova, Armenia, Georgia, Azerbaidjan, etc. Sper acuma sa intelegi. Intra pe google la Council of Europe si te vei informa.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
AFR (3 Iunie 2008, 08:33)
Semnaturi
Va rugam sa semnati petitia cu nume si prenume. Semnaturile gen "Sergiu" sunt nule.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ileana (3 Iunie 2008, 08:35)
Trist.....
Este trist ca se intimpla asemenea lucruri printre noi, Dumnezeu nu ne-a lasat pe pamint sa traim asa, in Biblie scrie clar ca nu este moral si spiritual sa traim asa! Nu sunt de acord cu legalizarea acestor casatorii !!!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ilea cornel gheorghe (3 Iunie 2008, 10:41)
Ne luptam
Si eu am semnat petitia din motive crestine, de familie, de integritate morala etc.
Dar oare putem sa impiedicam inevitabilul, toate astea trebuie sa se intample, sa fie acceptate, ca in FINAL sa piara toate.

Cum poti face un lucru rau, anormal sa devina acceptat, sa devina normalitate?
"Orice lucru anormal poate deveni normal, cu cat il mediatizezi mai mult" Iofis Ton

P.S. Normalitatea nu este definita de majoritate ci de D-zeu.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
anita (3 Iunie 2008, 17:12)
Pumni ridicati spre cer!
De la inceput omul prin natura lui pacatoasa a vrut sa fie impotriva lui Dumnezeu! Homosexualitatea este o declaratie in primul rand impotriva firii omului! Nu vor fi niciodata homosexuali care sa creada in Dumnezeu tocmai pentru ca mintea lor ii condamna pentru ceea ce fac,de aceea nu se pot apropia de sfintenie, de Dumnezeu! Crestinii sunt chemati sa se roage ca si Lot care isi chinuia sufletul in fiecare zi intr-o societate murdara!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
oricine (3 Iunie 2008, 18:18)
Unitate
As propune sa ne unim si in rugaciune pentru aceasta strategie a diavolului, de a atrage blestemul asupra natiunii noastre, care numai asta nu-i lipseste acum, sa starnim mania aprinsa a lui Dmnezeu. Si inca ceva-va rog pe cei care pot edita sa stearga mizeriile postate in acest forum,care afecteza imaginea acestei actiuni.Multumesc!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Liviu (3 Iunie 2008, 18:59)
Fara mizerii!
Pitzigoi putea sa-si exprime aversiunea lui sincera si indreptatita fata de ga....., ca sa-l citez pe presedinte, folosind termeni adecvati lecturii publice si nu jargonului de campus univeristar. Ca nu toti is intelectuali ca sa inteleaga mesajul. Dar din pacate, avem prea multi g... prin parlamentele astea ca sa nu caute sa li se legifereze tembelismul! DAR, Dumnezeu nu se lasa batjocorit!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
nu-s gay (3 Iunie 2008, 21:02)
ce idioti
vai de mine ce adunatura de pocaiti incuiatzi. lasati oamenii sa-si traiasca viata, fiti mai toleranti. Unii dintre voi scriu unele lucruri de ar putea da mana cu talibanii ca si aia sunt fanatici religiosi
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
AFR (3 Iunie 2008, 21:24)
Limbaj
Comentariile unor semnatari, cum ar fi Pitzigoi, nu fac decat sa arunce o lumina proasta asupra acestei initiative cu petitia. Hai sa pastram un limbaj decent, indiferent de opinii.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
kutez (4 Iunie 2008, 15:27)
transdenominational
Dragilor, cred ca e bine de inteles ca aceasta initiativa e una transdenominationala si e initiata de o asociatie cu orientare ortodoxa. Ca a capatat si va capata sprijinul protestantilor, neoprotestantilor, catolicilor etc., e exact inspre binele mers al actiunii.

Nu se numeste intoleranta fata de gay. Trebuie sa nu fi citit niciodata nimic in domeniu ca sa spui ca totul se bazeaza pe intoleranta. Natiune CRESTIN-ORTODOXA - manifesta-ti credinta. INtoleranta e a vagabonzilor... nu a noastra.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Razvan (4 Iunie 2008, 17:04)
Nu este vorba de intoleranta
Sa fiu sincer poporul nostru este cu siguranta unul dintre cele mai tolerante popoare din cate au existat pe acest pamant. Nu inseamna ca esti intolerant sau incuiat daca nu esti de acord cu anumite lucruri care afecteaza negativ societatea. Mi se pare cel putin bizar ca un copil sa fie crescut de doi barbati si numele mamei sa fie Ionel. Acel orfan consider ca a suferit destul necunoscandu-si parintii naturali, ce se va intampla cu sufletul lui daca va avea doi tati? Indiferent cat de "tandra" va incerca sa fie "mamica" Gheorghe nu va reusi sa ofere tandrete materna. Ce fac ei acasa este alegerea lor si nu ma bag in viata lor, insa ceea ce vor sa ofere ei societatii este alta problema. Si daca ar fi sa ramanem obiectivi cu adevarat atunci ce ne opreste sa acordam aceeasi libertate pedofililor ca si ei sunt o minoritate sau criminalilor si violatorilor? Din punctul meu de vedere se pot casatori si cu un urangutan sau o girafa dar sub nicio forma nu au dreptul sa adopte un copil. Punct.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Iustian Petre (4 Iunie 2008, 20:23)
Nu trebuie sa fim indiferenti!!!
"Libertatea" pretinsa de unii indivizi contravine, in mod evident, adevaratei libertati a omului. Persoana umana isi gaseste partenerul de viata intr-o persoana de sex opus si aceasta legatura este pecetluita in cadrul casatoriei - insitutie de drept divino-uman. Ceea ce contravine acestei institutii, este intr-o directa opozitie cu natura, demnitatea si libertatea persoanei umane.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Marian (4 Iunie 2008, 22:22)
Dece asa?
Am semnat petitia,am primit confirmarea inscrierii, dar nu ma regasesc pe lista semnatarilor. Poate sa-mi spune cineva, de ce?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
AFR (5 Iunie 2008, 00:00)
raspuns lui marian
uneori ia chiar o zi pentru ca semnatura sa apara pe lista, dar tot apare. Motivul, dupa cit stiu eu, este ca atunci cind semneaza multi aproape simultan sistemul eletronic nu poate inregistra toate semnaturile simultan, ci cu decalaj de timp. Nu te lasa ci persevereaza
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
AFR (5 Iunie 2008, 09:35)
Confirmare semnatura
Ceea ce primim pe email dupa ce semnam NU este confirmarea semnarii, ci o CERERE DE CONFIRMARE. Emailul contine un link pe care trebuie sa apasam pentru a finaliza semnarea. Daca nu ai facut asta, NU ai semnat. Daca ai sters acel email, du-te in Trash si apasa pe linkul pentru validarea semnaturii.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bogdan (5 Iunie 2008, 10:12)
Site
Activistii homosexuali pretind ca homosexualitatea e innascuta, desi nu au nici o dovada stiintifica. Motivul propagandei lor e simplu: nu poti blama un om ca imoral daca comportamentul lui e determinat genetic. Mai mult, daca asa s-au nascut, se cuvine sa primeasca drepturi. Exista un site care dezbate toate aceste probleme, foarte util de citit si raspandit: www.homosexualitate.ro
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Lidia Murza (5 Iunie 2008, 10:28)
help
observ ca nici semnatura mea (data in 4.06. dimineata) nu apare. Am incercat sa completez din nou dar imi afiseaza "ati semnat deja aceasta petitie". Am incercat de asemenea sa caut UNDE ? in care trash se poate merge pt. finalizare semnatura dar cred ca nu ma descurc.Ma puteti ajuta sa finalizez? Multumesc
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
kutez (5 Iunie 2008, 10:51)
pt Lidia
Daca ai confirmat semnatura facand clic pe linkul din e-mailul primit, e totul in regula. vei aparea pe lista daca inca nu esti. e o problema tehnica de intarziere dupa cum semnaleaza AFR mai sus. daca nu ai validat semnatura din e-mail, caut-o intai la Bulk daca ai cont pe yahoo. Cauta e-mailurile din data in care ai semnat. Pe acolo tre sa fie.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
adrian manofu (5 Iunie 2008, 11:49)
pacat
nu pot si nu cred ca as putea percepe vreodata o gandire atat de bolnava...imi pare sincer rau pentru sufletele lor !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
adrian manofu (5 Iunie 2008, 11:53)
pcat
DUMNEZEU SA AIBA MILA DE EI...!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
AFR (5 Iunie 2008, 12:31)
Confirmare semnatura
Daca ati sters emailul prin care vi se solicita confirmarea semnaturii (prin accesarea unui link), puteti gasi acel email in folderul Trash. Daca credeti ca nu a sosit, verificati in folderul Bulk. Cititi cu atentie ce scrie acolo - trebuie sa apasati un link pentru a finaliza semnatura. Abia dupa aceea veti aparea in lista.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
treebeard (5 Iunie 2008, 14:29)
contra-petitie
poate sa faca cineva o petitie impotriva acestei petitii?
exista cumva?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Marian (5 Iunie 2008, 17:50)
Dece asa?
Am incercat sa semnez iarasi, dar fara nici un rezultat. Sunt sigur ca am respectat intregul proces tehnologic.
Am o intrebare!
Stie cineva cunm a ponit si de unde aceasta campanie reactionara?
V-ati gandit ca POATE toata aceasta actiune, sa nu fie altceva decat un recesamant mascat al tuturor oamenilor neconformisti. Oameni care poate sa deranjeze pe CINEVA?
Ce parere aveti?
Sper ca macar acest mesaj sa apara public!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
AFR (5 Iunie 2008, 18:10)
Dece asa?
Marian, de ce ai semnat daca consideri campania "reactionara"? Campania a fost pornita de Alianta Familiilor din Romania: www.protejarea-familiei.com
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Marian (5 Iunie 2008, 23:07)
Dece asa?
Am semnat dintr-un sentiment de buna credinta. Alaturi de semnatra in sine, mi-am spus si parerea personala, care cred ca a fost cam dura, dar in termeni rezonabili. Pentru ca nu a aparut pe pagina, am repetat operatiunea si, mi s-a confirmat ca am mai semnat o data. Am insa o experienta interesanta:In urma unei interventii asemanatoare cu aceasta, am simtit ca suint controlat pe net. Mai mult, cu ocazia samitului de la Buc. am avut mail-ul blocat, si mai sunt si alte .... care ma face sa cred ca CINEVA monitorizeaza aceasta lucrare. S-ar putea insa sa ma insel si, bine ar fi sa fie asa.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
AFR (6 Iunie 2008, 06:59)
Dece asa?
Marian, cred ca am inteles eu gresit primul tau mesaj. Intre timp, daca ai accesat situl AFR, cred ca ai inteles despre ce e vorba. In momentul in care vom lua aceste semnaturi, le vom atasa o Scrisoare de Protest si le vom trimite la Bruxelles, o sa anuntam pe situl nostru.
In ceea ce priveste sentimentul ca esti urmarit, anumite institutii ale statului chiar monitorizeaza actiunile politice nationale si internationale, pentru a preveni posibilele pericole la adresa sigurantei nationale. Simplul faptul ca exista o monitorizare nu e ceva rau pentru cei ce respecta legea si nu au nimic de ascuns. Pentru altii, aceasta monitorizare ii cam incurca.
AFR este o asociatie legala si aceasta actiune este 100% legala. Daca aici nu apar toate mesajele sau semnaturile, cred ca situl are o problema.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
virginia ciucu (6 Iunie 2008, 13:46)
DE CE ASA?
NU INTELEG DE CE NU POT SA VAD COMENTARIUL PE CARE L AM TRIMIS?DESI MI SA CONFRIRMAT CA PASII AU FOST CORECTI?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
AFR (6 Iunie 2008, 13:52)
Comentariu Virginia
Ai vrut sa comentezi aici sau sa semnezi? Daca sa semnezi, citeste mai sus procedura pentru semnare.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Emanuel Holhos-Vaida (7 Iunie 2008, 14:44)
Exista moralitate fara Cel care a instituit'o?
Domnilor si doamnelor ca si kanuk care aproba si celor ca si kutez care o ignora nu am sa le dau decat un avertisment: ca aprobi sau ignori e tot una altfel spus negru cu gri e tot diferit de alb. deci o parere clara si ferma precede actiune. ne'am obisnuit cu vorbele fara actiuni ale clasei politice din Romania. este si acesta un mod subtil de educare a mintii oamenilor. Puterea exemplului.
Oameni creati, nu vorbiti de moralitate cand nu stiti ce inseamna. a fi civilizat, curat, educat nu are nimic de aface cu moralitatea decat daca toate acestea isi au radacina in Cel care le'a pus bazele. Anomaliile nu au ce cauta intr'o societate care se cheama crestina. desi e plin de ele.
Cu respect, Emanuel Holhos-Vaida
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Luci F (8 Iunie 2008, 00:24)
Ma intreb ..
ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa nu semnez, sa se aprobe legea si sa se "umple" paharul sa terminam odata cu lmea asta. ma intreb cum o mai poate supora D-zeu! dar El stie ce are de facut, noi suntem datori sa ne facem partea noastra ...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
petre (9 Iunie 2008, 11:19)
ultima picatura
probabil ca aceasta va fi ultima picatura in fata Lui Dumnezeu.uitati -va ce se intimpla in Europa din punct dec vedere economic
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jo_blacke (10 Iunie 2008, 08:59)
Asa cum era...
unele lucruri nu trebuie modificate, nici sa ne intrebam macar..."De ce?" Totul se intampla dintr-n motiv bine intemeiat. S-a putut bine observa in ultima vreme cate nenorociri se intampla in lume, si oare nu deoarece omul doreste sa strice echilibrul pe care Domul l-a lasat, mai bine sa respectam natura si conceptul femeie-barbat, si poate isi mai revin lucrurile
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
anonim (10 Iunie 2008, 11:16)
de ce se intampla....
Dumnezeu ne-a creat sa functionam dupa un anume sistem si reguli pe care noi trebuie sa le respectam, daca nu noi ne autodistrugem, ptr ca asa suntem creati.Tot Universul in "functionarea" lui aromioasa respecta anumite legi crea le=a dat Creatorul(respecta distante, traectorii, etc).In schim omul alege el insusi sa se autodistruga prin nerespectarea acestor legi naturale, ca familia si copii sa creasca in conditi normale-un tata si o mama, o sotie si un sot. Dragii mei, noi avem libertatea sa alegem ce vrem, dar nu putem alege consecintele alegerii noastre, ele vin automat.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Doru (10 Iunie 2008, 11:20)
Standard absolut
In acord cu ceea ce spune Biblia, Dumnezeu condamna homosexualitatea.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
elena (10 Iunie 2008, 16:34)
scutiti-ne
mai lasa-ti-ne mai cu minoritatile voastre sexuale. Si zoofili sunt o minoritate sexuala, si gerontofilii sunt, si pedofilii de asemenea. Ce facem? Ii legiferam pe toti? Faceti ce vreti in casa voastr, dar nu mai cereti sa si defilam cu anomaliile voastre. Ne facem de rusine. Am 33 ani, adr nu sunt de acord cu voi.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
dragos (10 Iunie 2008, 17:56)
libertati
Le-as lasa libertatea de a trai intr-un oras numai al lor, nestingheriti de marsuri impotriva drepturilor homosexualilor, sa-i spuna New Sodom, daca vor, sa aiba si zgarie nori, dar mi-e teama ce va face Dumnezeu cu acel oras... asa ca hai sa ne rugam si pentru ei, poate 1-2 o vor face alaturi de noi, pentru ei si "confratii" lor. Nu noi acordam libertati ci Dumnezeu. Oare nu pot intelege ?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
alexandra (10 Iunie 2008, 18:02)
nu semnez
Eu NU am de gand sa semnez, pentru ca sunt de parere ca fiecare are dreptul sa-si aleaga orientarea sexuala, si acest lucru nu ii face deloc diferiti de noi.
Si incetati comparatiile cu zoofili sau pedofili, nu isi au rostu si sunt absolut ridicole.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
vasile stanciulescu (10 Iunie 2008, 22:27)
pentru cei mai
Sfintii Parinti spun: "iar pacatul dintre barbat cu barbat e mai urat decat dracul insusi". Dupa cum poate unii dintre dumneavoastra stiti deja iadul este si el compartimentat iar pentru cei ce savarsesc acest pacat e un loc foarte special amenajat pentru ca de acea "para a focului" se tem chiar si dracii.atat de tare se tem dracii de acel chin al acelei "pare de foc" special pregatita pentru cei care fac acest pacat incat dracii dupa ce ii instiga pe oameni la acest pacat nu raman sa vada si sa savureze savarasirea pacatului pentru ca daca ar face aceasta paratsi ar fi la pacat si atunci si ei vor fi aruncati in acea "para de foc". Deci daca si dracii se tem sa asiste la savarsirea acestui pacat au oare nu e clar cat de infioratoare este suferinta produsa de acea "para de foc" special gatita pentru cei ce savarsesc acest pacat?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
me (11 Iunie 2008, 07:34)
NO to homosexual marriage!
It's not my business what homosexuals do in their private life, is thier choice. That's called human rights, but the term should not impose and extend this way of life (homosexual way) upon a society.
On a contrary, you submine the rights of other individuals (which in fact constitue a majority) that have the freedom to voice their opinion against it: NO to homosexual marriage!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 1/5 1 2 3 4 5