Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Copiii sunt mai importanti decat cainii! Ne pasa!
image

Petitie: "Copiii sunt mai importanti decat cainii! Ne pasa!"

Facebook share

Copiii sunt mai importanti decat cainii! Ne pasa!
Nu mai toleram ca din cauza legilor aberante, a comoditatii politicienilor si a intereselor materiale oneroase din spatele asa-zisei protejari a cainilor fara stapani sa asistam, fara reactie, la tragedii precum uciderea copilului de 4 ani, in Bucuresti, de catre caini maidanezi!
Astfel de nenorociri, cu copii sau adulti sfasiati de caini mai mult sau mai putin sterizati, crotaliati sau microcipati se intampla zilnic, in toate localitatile mari din tara. Ce banet sta in spatele afacerii cu "iubim cainii maidanezi" aflam zilnic din presa.
Gata! Ajunge! Strada si spatiul public apartin, in primul rand, copiilor, oamenilor.
Cerem IMEDIAT eutanasierea sau orice alta metoda eficienta de curatare a strazilor de pericolul public care sfasie si ucide copiii. Cerem Guvernului, Parlamentului, Presedintiei, autoritatilor locale sa uite de orgolii si lupta pentru putere si sa gaseasca, IMEDIAT, o solutie reala si eficace.
(colectie foto cu copii sau adulti sfasiati de caini vagabonzi, in Romania - aici - https://www.facebook.com/daniel.vinca/media_set?set=a.658099770877611.1073741837.100000327817104&type=3)

Semneaza si tu! Arata ca nimic nu este mai important decat un copil aflat in pericol! Poate fi copilul tau, nepotul tau, copilul vecinilor, prietenul tau! Salveaza-l! Semneaza!

03/09/2013

Autor:  
Destinatar: Guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei, Presedintia Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
- introduceti codul de mai jos
captchaCode