Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Opriti hranirea Italiei cu carnea cailor nostri salbatici!
image

Petitie: "Opriti hranirea Italiei cu carnea cailor nostri salbatici!"

Facebook share

S-a decis creearea acestei petitii in urma ultimelor stiri aparute la programele de televiziune, conform carora caii salbatici din Delta Dunarii sunt torturati, schingiuiti, iar apoi trimisi in abatoare spre a deveni mancare pentru italieni.
In urma documentarii, s-a descoperit ca printre caii salbatici aflati in Delta Dunarii s-ar afla si MUSTANGUL, o rasa pe cale de disparitie in zilele noastre, apreciat in trecut de indienii nord-americani, si apreciati astazi pentru inteligenta si calitatile deosebite pe care le au, spre deosebire de confratii lor din alte rase.

Opriti torturarea acestor animale. Sunt si ele fiinte vii!

Suntem chiar atat de nemilosi fata de aceste fiinte extraordinare? Vom continua macelarirea acestor cabaline pana vom ramane fara ele?
Deja au disparut o serie de animale fascinante din fauna Romaniei si multi dintre noi nu le-am mai putut niciodata vedea, asemeni celebrului zimbru, dropiei sau focii de Marea Neagra s.a.m.d.

Luptam pentru caii salbatici, luptam pentru viitorul faunei romanesti!

19/05/2011

Autor:  
Destinatar: Ministerul Mediului
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii 23/05/2011
Petitie pentru stoparea uciderii cailor din Romania pentru carnea comercializata in Italia

Iubitorii de animale vor sa adreseze Ministerului Mediului si Padurilor o petitie pentru interzicea sacrificarii cailor salbatici din Romania pentru carnea comercializata in Italia.

„Opriti hranirea Italiei cu carnea cailor nostri salbatici!” este numele petitiei online, realizate in urma materialelor aparute in presa, conform carora caii salbatici din Delta Dunarii sunt torturati, schingiuiti, iar apoi trimisi in abatoare spre a deveni mancare pentru italieni.

http://www.green-report.ro/stiri/petitie-pentru-stoparea-uciderii-cailor-din-romania-pentru-carnea-comercializata-italia

Green Report

*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =