Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Opriti hranirea Italiei cu carnea cailor nostri salbatici!", pagina 1

Facebook share
 
Andreea S. (20 Mai 2011, 11:14)
Vlad Tepes
Unde-i Tepes sa faca dreptate, sa aud si oameni urland dupa ajutor si implorand mila??? Si noi restul sa ne uitam si dam din umeri. Se va intoarce roata.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Viorel (20 Mai 2011, 13:50)
Cai de mare valoare
Cum se poate ca o valoare a biosferei, cum e calul salbatic, sa ajunga salam?Chiar atat de mare e foametea?Mai exista foarte putini cai salbatici in lume, in SUA, Rusia si Mongolia, insa acolo, aceste animale sunt privite ca un adevarat patrimoniu, fiind ocrotite cum se cuvine.Doar noi ne-am gasit sa ii trimitem salam.Doar asta se poate exporta?Rusine sa ne fie!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Sergiu V. (20 Mai 2011, 19:58)
Greseala naturii
Omul este greseala naturii!Asta demonstreaza oamenii in fiecare zi,pur si simplu asta e adevarul.Se mira oamenii in fiecare zi ca vad caini cum se bat intre ei sau cand mai musca un caine un om primaria omoara zeci de caini drept rasplata.Oamenii nu vad ce fac ei,ca masacreaza rase intregi de animale si le mananca sau pur si simplu doar din distractie.Animalele erau pe pamant de inaintea oamenilor,dar oamenii nu respecta nimic decat ce vor ei...Si mai auzi politicieni la televizor vorbind de compasiune sau varsand lacrimi(Basescu exemplu),facand promisiuni care le uita rapid dupa ce ajung la putere.Ar trebuii sa se intoarca tot impotriva oamenilor pentru ca suntem o rasa distrugatoare care nu respecta nimic si nu are mila,ne gandim doar la bani!Pentru un pumn de oameni din lume care au creier si suflet in lume nu merita sa traiasca altii 7 miliarde care sunt niste macelari si ignoranti.care intorc spatele cand trebuie sa dea o mana de ajutor,care doar vorbesc si asteapta sa faca altii ce doresc ei...O rasa de distrugatori suntem noi oamenii,si pe langa ca ne distrugem propria rasa mai distrugem si alte rase doar pentru simplul fapt ca avem puterea de a batjocorii animalele.Niciodata la putere nu sunt pusi oameni cu initiativa,doar cei care se pot mitui si cei care ii intereseaza doar banul,cei care fac pe plac altora fara comentarii.As fii bucuros sa dispara rasa omeneasca chiar cu mine cu tot.In Romania nu avem un guvern pe acre sa ne putem baza,in schimb avem un guvern acre ne inseala si ne minte zi de zi ca sa ne obisnuim cu ideea si sa ne intre in minte ca putem traii cu putin,pe cand ei cumpara tot ce doresc si inca mai mult decat au nevoie.Asta e ...suntem o tara de ratati si prosti care nu ne dam seama ca in fiecare zi cand inchidem ochii la ce fac cei din guvern cu noi ne distrugem pe noi.Daca intorci spatele e ca si cum ai fii de accord! Guvernul ne-a invatat sa furam,sa mintim,sa acceptam ca trebuie sa ne descurcam cu ce dorim si asta pentru ca ei ne rad pur si simplu in fata la orice problema care le-o descriem cand ne este greu.Ar trebui sa vina o rasa superioara oamenilor sa ne invete minte cum e sa fii in pielea unui animal salbatic incarcat in camion,lovit si dus inspre abator...si asta pentru ca niste tarani prosti din Letea sunt PDL-isti si le aduna voturi la jegosii astia din guvern.Dar nu-si ddau seama ca fac asta pentru aproape nimic,distrug un simbol al naturii pentru niste alcool sau mancare pe care le-o da guvernul.Ar trebui sa ne ducem toti la Letea cu corturi(daca nu avem unde sta) si sa le dam drumul la caii care sunt cred singurul simbol al naturii din Romania....sa le luam actele false si sa ii bagam pe ei in tarcuri si sa-i batem cu bate pana le rupem picioarele cum au facut ei cu caii.Nenorociti de tarani fara cultura din Romania!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
D.S. (21 Mai 2011, 13:34)
foamete in italia
Binenteles!Sa treaca la porci ca-s o multime!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Elena (21 Mai 2011, 14:05)
Donatie fundatia care a realizat demersul
Buna ziua,
Daca nu ati putut sa ajungeti la fata locului insa doriti sa contribuiti dincolo de petitie astfel incat caii sa-si revina aveti datele mai jos:

Pentru donatii: Fundatia VIER PFOTEN Romania Cod de identificare fiscala al entitatii nonprofit: CF 12969627 Cont bancar (IBAN): CONT IBAN RO 05 RZBR 0000 0600 1008 6169(ROL) CONT IBAN RO 33 RZBR 0000 0600 1008 6150(Euro) se poate dona si online
Va multumesc!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Green Report (22 Mai 2011, 13:23)
Petitie pentru stoparea uciderii cailor din Romania pentru carnea comercializata in Italia
http://www.green-report.ro/stiri/petitie-pentru-stoparea-uciderii-cailor-din-rom
ania-pentru-carnea-comercializata-italia
Iubitorii de animale vor sa adreseze Ministerului Mediului si Padurilor o petitie pentru interzicea sacrificarii cailor salbatici din Romania pentru carnea comercializata in Italia.

„Opriti hranirea Italiei cu carnea cailor nostri salbatici!” este numele petitiei online, realizate in urma materialelor aparute in presa, conform carora caii salbatici din Delta Dunarii sunt torturati, schingiuiti, iar apoi trimisi in abatoare spre a deveni mancare pentru italieni.

Realizatorii petitiei sustin ca printre rasele de cai din Delta Dunarii se numara si mustangul, o rasa pe cale de disparitie, apreciata pentru inteligenta si calitatile deosebite ale animalelor.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
George Coman (23 Mai 2011, 11:15)
cai salbaticiti
Caii din Letea nu sunt cai salbatici. Terminati cu ineptiile! Sunt cai domestici salbaticiti. Singurii cai salbatici ramasi in lume sunt in Mongolia si in China, caii Przewalski. Subspecia de cal salbatic european, tarpanul, e complet extincta si arealul ei natural cuprindea stepa si nu delta. Acesti cai vagabonzi din Letea nu numai ca nu fac parte din natura, fiind o subspecie antropica, dar sunt principalul factor de distrugere a rezervatiei. Sunt o specie introdusa invaziva. Daca-i iubiti asa mult luati-i si ingrijiti-i dar nu au ce cauta in rezervatie. Trebuie indepartati macar acum, in ceasul al 12-lea. Daca asta nu se va intampla in curand rezervatia va fi complet distrusa si ar trebui radiata, pentru ca natura unica a grindului va deveni o amintire!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
GIPSI (5 Iunie 2011, 18:58)
George Coman(cai salbatici)comentariu-23/05/2011
ESTI UN MARE DOBITOC GEORGICA.DACA I-TI APARTINE ACEASTA REZERVATIE,SAU AI ALTE INTERESE ACOLO,POTI FOARTE FRUMOS SA COLECTEZI ACESTI CAI SI SA I-I DUCI INTR-O CRESCATORIE(CHIAR DACA SANT SALBATECI)NICI DECUM SA FIE SACRIFICATI SI VANDUTI LA PRETURI DE NIMIC LA BROSCARII ACEIA DE ITALIENI.EI SA PLECE ACASA LA BROASTELE LOR.NU AU CE CAUTA IN ROMANIA.ESTI PARTAS LA ACESTE AFACERI DOBITOC IMPUTIT CE ESTI.MORTII MATII DE ANIMAL.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
delia (2 Septembrie 2011, 05:14)
am semnat si am incredere...
...am incredere ca oamenii incep sa se trezeasca. cred ca VEGETARIANISMUL va schimba lumea ! ...( see Food Matters, the movie )
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: