Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Schimbarea Constitutiei Romaniei astfel incat sa poata fi confiscate averile ilicite", pagina 1

Facebook share
 
Constantin Ciobanu (1 Martie 2011, 12:05)
Actiunea pentru Eliberarea României (A.E.R.)
Actiunea pentru Eliberarea României (A.E.R.) ''O miscare de emancipare politica a constiintelor ar ridica voalul care acopera escrocheria politica. Restul ar fi macar istorie (un zvicnet de umanitate in cautare de sens)'': http://www.universulromanesc.com/ginta/forumdisplay.php?f=9

Procesul comunismului si tranzitiei Intentat celor care au complotat contra intereselor României (1917-1944), (1944-1964), (1964-1989), valorificind prada şi evitind judecata (1989-astazi): http://www.universulromanesc.com/ginta/forumdisplay.php?f=624

Detalii/metodol
ogie: http://www.legiuneastraina.org

Structurile politico-economice coagulate dupa decembrie 1989 s-au desfasurat conform unui plan de organizare in adincime, complex, ocupind spatiul politic, economic, financiar, prin trei mari ramificatii: FSN1(PD-L, ex : PD), FSN 2(ex: FDSN, PDSR, PSD) si ''FSN-3'' (PNL).

Sistemul perenizat (reasezat ciclic) se indreapta implacabil spre o perioada critica, ce-i poate fi fatala,…..vazut in prisma formelor ''cameleonice'', este constituit din retele de influenta antagonice, ''metamorfozate/emanate'' din cele trei componente majore: nomenclatura, securitatea, informatori, operatiunile de reasezare au fost coordonate (conspiratorii/consiliul de analiza – planificare), au adoptat noi metode de control/influenta/aservire, decentralizand activitatile in ''grupuri specifice'', organizindu-le ''indirect'' , intr-un sistem paralel cu aceiasi resursa umana (''partide'', ''ONG-uri'', ''agentii'', ''institutii''), pentru a controla sistemul/stat.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan (1 Martie 2011, 17:46)
Bun ,o semnez,da ?
Cine o fi la putere o sa verifice averile celor care sint la opozitie si o sa-i scoata cu avereilicita si o confisca. In 6 luni se poate confisca averile de la toti opozantii ,indiferent de culoare politica,dupa cum li se "scoala".
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
http://partidulromanilorliberi.blogspot.com/ (3 Martie 2011, 22:21)
Da Dan, ai oarecum dreptate
Dar daca gandim asa, nu vom schimba niciodata nimic. Adevarul este ca trebuie schimbate decat doua lucruri: mentalitatea noastra si clasa politica
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
http://partidulromanilorliberi.blogspot.com/ (7 Martie 2011, 21:14)
Pentru ioana ion
Ai dreptate. Atunci de ce ai mai semnat?
Desigur, nici nu ai semnat cu numele tau real, si nici nu te-ai straduit sa ascunzi asta. Totusi, de ce ne-ai dat atentie? Asa mici si nestiutori cum suntem noi? Cumva numai ca sa-ti promovezi propria petitie?
Oricum, noi mergem inainte, si vom face ceea ce ne-am propus. Si daca va fi nevoie, vom strange si semnaturi pe hartie. Cand exista vointa, se poate orice. Cand nu faci altceva decat sa carcotesti si sa pui bete`n roate altora...asta e!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: