Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Esti de acord cu demisia Nicoletei Craciunoiu, directorul care se opune dezvoltarii orasului Ploiesti?"
image

Petitie: "Esti de acord cu demisia Nicoletei Craciunoiu, directorul care se opune dezvoltarii orasului Ploiesti?""

Facebook share

"Doamna de fier" a municipiului Ploieşti, directorul Economic al Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, a iscat ieri , în cadrul şedinţei extraordinare de Consiliu Local, încă un scandal monstru, pe tema bugetului CSM.

Directorul este arătat cu degetul ca fiind vinovatul pentru blocajele din mai multe segmente ale adminsitraţiei ploieştene, dintre care cele mai impoartante sunt sportul şi transportul ploieştean.

Scandalul de ieri, care a ţinut nu mai puţin de şase ore, a fost întreţinut de către Nicoleta Crăciunoiu, care a refuzat să dea aviz favorabil pentru alocarea de fonduri pentru competiţiile sportive şi închirieri de baze sportive, pe motiv că sunt ilegale, şi asta după ce, aceeaşi şefă de la economic a aprobat fonduri timp de trei luni, tot pentru aceleaşi activităţi.
Scandalul a fost atât de intens încât s-a ajuns până acolo încât s-a şi autodenunţat spunând în cadrul şedinţei că:
“M-am săturat să dau cu subsemnatul la DNA. Nu mai dau nimic sub presiunea acestei săli. Avem al VI- lea om la juridic în acest mandat!V-ati întrebat de ce este al şaselea om?"
Întrebată de ce atunci s-a putut şi acum nu se mai poate, aceasta a răspuns sec că nu a știut cu exactitate pentru ce vor fi folosiţi banii.
Documentele o contrazic însă.
IATĂ DOCUMENTELE
https://www.republikanews.ro/femeia-care-distrus-orasul-si-sportul-ploiesti-esti-de-acord-sa-plece/

04/04/2017

Autor: Mihai Ionita
Categorie: .
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =