Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » 3 puncte pentru baschet - petiția suporterilor CSU Sibiu
image

Petitie: "3 puncte pentru baschet - petiția suporterilor CSU Sibiu"

Facebook share

Cerem normalitate. Noi, miile de iubitori ai baschetului din Sibiu, le atragem atenția celor responsabili că fondurile publice din capitolele sportive și sălile sportive construite din bani publici trebuie să fie prioritar destinate echipelor de club ale Sibiului. Iar spectatorii trebuie să aibă condiții decente în care să se bucure de spectacolul sportiv.

Solicitările noastre:
1. Cerem ca, în Sala Sporturilor Transilvania, sportul să fie pe primul loc. Înțelegem importanța și necesitatea rentabilizării Sălii Transilvania și a obținerii de venituri suplimentare prin organizarea aici și a altor evenimente, pe lângă cele sportive, inclusiv evenimente comerciale și târguri. Cu toate acestea, considerăm că acestea trebuie organizate respectând programul de antrenament și competițional al echipelor de club sibiene, și nu invers. Este anormal ca echipele de club să nu poată intra în sala de antrenament sau să își modifice programul de joc din cauza unor evenimente fără legătură cu sportul local, organizate aici.
2. Cerem condiții decente atât pentru sportivi, cât și pentru spectatori: luarea de măsuri privind interzicerea fumatului pe holurile Sălii Transilvania; respectarea unei temperaturi optime în sală - folosirea încălzirii la parametrii normali pe timp de iarnă și a climatizării pe timp de vară, astfel încât spectatorii si jucatorii să se poată bucura de evenimentele sportive (sau de antrenamente) în condiții decente.
3. Încurajăm suplimentarea finanțării echipei CSU Atlassib Sibiu din bugetul destinat sportului, al Consiliului Județean Sibiu. Ne dorim creșterea performanțelor singurei echipe de primă ligă din oras, echipa de baschet CSU Atlassib Sibiu, dar suntem conștienți că acest lucru poate fi făcut doar cu un sprijin financiar mai mare decât cel actual.

Suporterii CSU Atlassib Sibiu vor continua să susțină necondiționat sportul de echipă din județul Sibiu, dar cerem mai multa responsabilitate și mai multa implicare (și) din partea autorităților județene.

16/11/2015

Autor: Suporterii CSU Atlassib Sibiu
Destinatar: Consiliul Judetean Sibiu
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Categorie: Sport.
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =