Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Protest fata de transportul in comun din Navodari !!
image

Petitie: "Protest fata de transportul in comun din Navodari !!"

Facebook share

Inca de la primele ore ale diminetii, locuitorii orasului Navodari care sunt NEVOITI sa apeleze la serviciul public de transport in comun , se confrunta cu inghesuiala din microbuze, caldura sufocanta, nervi intinsi la maximum. Acesta este un tablou care se repeta zilnic, fara ca edilii nostri sa ia vreo masura, dand dovada de nepasare fata de o situatie tot mai grava.
In acest oras, cu peste 30.000 locuitori, transportul este asigurat de operatorii privati, care desi percep un pret nu tocmai modic al biletelor de calatorie, nu respecta principiile de baza pe care ar trebui sa se bazeze serviciul public de transport in comun:
a) respectarea drepturilor si intereselor legitime ale calatorilor;
b) asigurarea deplasarii in conditii de siguranta si de confort;
c) protectia mediului
d) tratament egal si nediscriminatoriu pentru toti utilizatorii;
e) servicii de calitate in conditiile unor tarife accesibile;

Avand in vedere situatia din Navodari, aceste principii par mai degraba adevarate utopii. Actualele conditii de transport (inghesuiala, aer irespirabil, microbuze care tremura din toate incheieturile, punand in pericol siguranta pasagerilor pe timpul calatoriei) reprezinta lipsa de respect a tranportatorilor fata de clienti,dar si a edililor orasului Navodari fata de cei care care i-au ales. Putem afirma ca acesti transportatori au fost alesi intr-un moment de proasta inspiratie, dar deocamdata si mai ales in speranta rezolvarii acestei situatii ne abtinem de la a afirma ca locuitorii orasului Navodari si-au ales conducatorii tot intr-un moment de proasta inspiratie.

Ca urmare a celor mentionate anterior, locuitorii orasului Navodari solicita luarea de masuri urgente privind transportul in comun !!

02/02/2008

Autor: Preda Daniela
Destinatar: Primaria Navodari
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Categorie: .
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
- introduceti codul de mai jos
captchaCode