Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Noul proiect de lege privind gratierea unor pedepse si inlaturarea unor masuri si sanctiuni, initiat de deputatul NATI MEIR", pagina 1

Facebook share
Pagina 1 din 8. Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8
geo ion (27 Mai 2008, 14:13)
ati inebunit poporu'
nu stiti la ce tertipuri sa mai apelati pentru a atrage electorat.
cea mai mare gogorita, facuta special pentru cei care primesc pedepse minore pentru infractiuni majore.
o luam rau pe aratura..rusine!
SAU, VA ASIGURATI SPATELE IN CAZ CA IN URMATOAREA LEGISLATURA , NU MAI SUNTETI ALESI :)))))
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Diana (27 Mai 2008, 14:36)
UUaa
Draga Geo IOn , In primul rand nu esti dumnezeu sa judeci alte persoane , nu te ob liga nimeni sa semnezi , dar nu uita ca niciodata nu se stie ce poate sa ti se intample maine , sau in urmatoarele 10 min , ca din prostie , neatentie , neglijenta ai putea ajunge unde sunt si persoane dragi noua pentru care luptam. Asa ca te rog frumos numai jigni , nu-ti doresc sa treci prin ce trecem noi famiile si detinutii din peniteniare.Gandeste , analizeaza si dupa aia deschide gura.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jkd (27 Mai 2008, 14:43)
grrrr
geo .. mai tata... sti ca unii fac puscarie pt oi paine? sau pt 1-2 lemne din padure??? legeaii vizeaza tocmai pe cei din categoria asta ...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ana (27 Mai 2008, 17:42)
legea nu e deloc corecta.
eu .am ajuns prostituata dela 13 ani . multe sechestrari .si asa mai departe .la 16 ani am fost condamnata la 2 ani .culmea ca eram sechestrata si obligata sa fac asta .si spunand .la politie .nu mau luat in seama. iar clientul .avea vrea 40.45 ani si .nu a luat nici macar o amenda.intretinand relati cu o minora.deci asta e legea. acum am 26 ani si 2 copii .dar nu meritam sa trec prin asa ceva. trebuia sa plateasca ceei care mau chinuit nu eu..asa ca nu mai vorbiti aiurea ca multi oameni stau la puscarie .pentru nimica toata sau nevinovati. si trebuie sa faca cineva ceva si pentru ei.toti gresim .si toti mintim mai putin sau mai mult ca asa e firea omeniasca..nu trebuie sa condamnam pe altii.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
geo ion (27 Mai 2008, 23:19)
pentru diana
oare cand o sa vedem dincolo de ecranu' televizorului???
priveste mai bine mesajul , citeste-l mai bine , cu ochii deschisi si ai sa observi nuanta de ironie si nicidecum de jignire.
ce ma uimeste pe mine ca toate lucrurile bune incep in preajma campaniilor electorale. dar si mai mult uimirea atinge cote nebanuite cand vad ca lumea ia in serios gogosile turnate cu fadroma peste electorat.
hai sa luam un caz concret si sa analizam. un sefer, beat la volan, acroseaza din greseala o fetita de 12 pe trecerea de pietoni. statul, dupa o analiza pertinenta si obiectiva, ajunge la concluzia ca respectivul sofer nu merita sa i se dea mai mult de 3 ani(poate cu suspendare) din motive foarte bine intemeiate. este fiul unui parlamentar.
jkd. consideri ca a fura un ou este mai putin grav decat a fura un bou?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jkd (28 Mai 2008, 10:05)
pt geo ioan
geo, nu nu e mai poutin grav. dara ala care fura un ou nu are bani de avocati si nu poate sa scape cu suspendare ca un parlamentar.
iar Nati meiri nu se ocupa de detinuti de acum... si nu pt ca este in preajma alegerilor. face asta de 3 ani: uita-te pe blog http://natimeir.blogspot.com/
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Diana (28 Mai 2008, 10:56)
pt geo de la diana
auzi daca nu vrei sa semnezi , nu semna.si punct.Cred ca tu vezi si stii doar ceea ce arata la tv.Si daca vrei sa stii nu e chestie e campania electorala , ci o lupta cu statul din anul 2002 pentru initierea acestui proiect de gratiere individuala
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Arina (31 Mai 2008, 16:15)
Asteptam mediatiatizarea si proiectul
Contati din partea mea pe cca 50 de semnaturi,dar fireste asteptam ceva concret: o mediatizare in mass-media, un proiect de lege.Am inteles,miine sint alegerile,apoi dureaza validarea.Cu respect,Arina
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Arina (31 Mai 2008, 16:20)
Mediatizarea
Nu pot edita titul mesajului,dar am scris corect.Probabil o eroare tehnica,scuze,cunosc limba romina!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Staful D-lui deputat Nati Meir (2 Iunie 2008, 09:54)
pentru Viorel Georgescu
Legea in forma ei intiala se gaseste aici:
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=7624&cam=2
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Arina (2 Iunie 2008, 15:36)
Pt. d-l Nati Meir
Nu se deschide link-ul postat. As dori sa vad proiectul,banuiesc dupa denumire ca de el este vorba.Va multumesc!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Staful D-lui deputat Nati Meir (2 Iunie 2008, 15:48)
Pentru Arina
Va rugam accesati principala sursa de informare destinata detinutilor si familiilor lor: http://www.natimeir.blogspot.com/, unde veti putea gasi legea in forma ei initiala.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Arina (2 Iunie 2008, 17:12)
Multumesc
Am citit.Aveti toata sustinerea mea.De miine ma ocup de informarea celor direct implicati.O sa aveti semnaturi pentru petitie.Cu respect,Arina.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Echipa D-lui deputat Nati Meir (4 Iunie 2008, 13:10)
In atentia D-nei Nicoleta
Redam urmatorul articol din Constitutia Romaniei si consideram ca acesta este raspunsul la intrebarea dvs.
ARTICOLUL 30 - Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Echipa D-lui deputat Nati Meir (4 Iunie 2008, 14:22)
In atentia D-nei Arina
Stimata Doamna Arina, precizam ca avem sustinere in special din partea segmentului de populatie caruia ii este adresat acest proiect, dar este important ca si persoane care nu au un interes personal sa-si exprime adeziunea. Contam pe sprijinul dumneavoastra. Va rugam sa ne puneti la dispozitie datele dvs. de contact.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Arina (7 Iunie 2008, 19:48)
Pentru echipa d-lui deputat
Dupa cum vedeti,m-am tinut de cuvint.O sa aveti semnaturi pentru sustinerea proiectului.As vrea sa imi raspundeti,va rog la o intrebare: pentru cei care nu au acces la net va pot trimite pe adresa afisata a d-lui deputat un tabel cu nume,prenume,CNP si serie de B.I./C.I. si evident semnatura?
Din pacate sint o persoana destul de ocupata si fac acest lucru in limita timpului disponibil.De aceea nu va pot pune la dispozitie un nr.de telefon.Va pot da eventual o adresa de e-mail prin care putem comunica.Cu respect pt.ceea ce faceti,Arina.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Echipa deputat nati Meir (9 Iunie 2008, 13:51)
Pentru d-na Arina
In primul rand va multumim pentru ajutor. va rugam sa ne contactati pe una din adresele de email publicate pe http://www.natimeir.blogspot.com sau www.natimeir.ro

cu deosebita consideratie,
Echipa d-lui Nati Meir
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ela (10 Iunie 2008, 10:20)
Pentu echipa d-lui deputat
In primul rand tin sa va spun ca e de apreciat efortul pe care il faceti pentru toti cei nevinovati care zac de dupa gratii.Pe langa Arina aveti toata sustinerea si din partea mea[deja vizibila].CU RESPECT,ELA.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Vlad Tepes (10 Iunie 2008, 12:47)
parnaiasi vs victime
Eu am fost pe la parnaie, nu vorbesc din carti. Am cunoscut si victimele.
violator - 1-5 ani daca e prins(numai 5% sunt prinsi victimele nedepunand plangere) face pana la 10-30 de victime
violata - trauma psihica pe viata cu forma severa in primi 2-3 ani
hot buzunare - 2-3 ani 100-200 victime 20-30% condamnati
victime - 1-30 zile fara salariu, bani de mancare, bani de medicamente etc
hot de case - 2-6 ani - 10-40 victime 40-60% condamnati
victime - munca pe 1-20 de ani distrusa/familie/gospodarie
etc
etc
etc
Sa nu ma intelege-ti gresit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu mi se pare corect sa platesc o masa calda si caldura si tratamente medicale si intretinere personala si multe alte lucruri celui care ma violat, furat, lovit, chinuit s.a.,
nu mi se pare corect sa-l vad nici in libertate.
Corect ar fi sa nu-i mai "pedepsim".
Sunt pers. antisociale si trebuiesc "izolate de societate".
REABILITAREA ESTE EXCLUSA.
Perceptia lor asupra vietii este distorsionata putand avea actiuni antisociale fara perceptia gravitatii.
Asa cum noi rupem o foaie de hartie, ne jucam cu pixul, ne jucam pe calculator, asa si ei fura din buzunar, violeaza o proasta, sparg o usa, un geam, o masina... si cand cineva protesteaza si noi si ei spun "PAI CE CA NU-I MARE LUCRU... DOAR PENTRU ATAT?!?!?"
Judecatorul care l-a trimis acolo, a ascultat si victimele... intr-o fapta cunoscuta, desi alte 5-10-50-100 de fapte sunt necunoscute... VOI, CEI CARE VRETI ASTA ATI ASCULTAT SI VICTIMELE?
UREZ UN VIOL CU RUPERE DE C..., BATAIE, DINTI SPARTI, MAINI RUPTE, COASTE RUPTE SI MULT SANGE CELOR CARE AU SEMNAT
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
larisa (8 Mai 2012, 00:15)
pt vlad tepes
foarte urat din partea ta mai ales ca spui ca ai fost acolo ar trbuii sa sti cat de greu este atat pentu detinuti cat si pentru familiile lor fratele meu are 19 ani nu a avut niciodata probleme cu politia pana intr-o zi cand a fost loat de niste cunostiinte care furase niste baterii de masina fratele meu a fost arestat drept complice cu toate ca el nu participase la furt i s-au dat 3 ani de inchisoare. ti se pare corect ca un copil de 19 ani sa stea 3 ani in inchisoare pentru un lucru asa marunt. cu ajutorul oamenilor care semneaza are sansa sa revina din nou acasa. nu le mai purta tu de grija celor care sunt violate pentru ca daca ar fi si ele mai decente nu s-ar mai intampla nimik cum sa nu strige brbatii dupa tine cand iesi din casa cu sanii aproape goi si o fustita care nu iti acopera mai nimic.un hot de buzunare....oare te-ai intrebat de ce fura? poate ca are acasa 3-4-5-6 copii carora nu are ce sa le dea sa manance poate ca parintii lui sunt bolnavi si nu are bani de medicamente.poate ca le ploua in casa si nu au ferestre si nu au bani pt 2 lemne sa se incalzeasca .sunt de caord cu tine in privinta victimellor dar cu siguranta cei care au fost jefuiti daca ar afla ca cel ce ia jefuit nu are ce sa le dea copiilor sa manance chiar daca ei au ramas fara banii tot ar semna petitia. gandestete ca si tu ai fost acolo
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
geilan (26 Iunie 2012, 07:40)
bravo larisa
ai dreptate larisa bravo tie imi pare rau de fratele tau
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Narcisa Pastoc (10 Iunie 2008, 13:03)
violator
Luna trecuta am vazut un violator...
avea 65 de ani si facuse deja parnaie la 20 pentru viol.
Acum era reabilitat, lucra ca paznic la o vila langa casa mea.
A prins-o pe menajera, care avea tot cam 60 de ani si a violat-o doua ore.
20-30 de ani a fost ok si deodata iar a lut-o razna? Sau a mai facut-o de cateva ori fara ca victimele sa se duca la politie?
Si la 65 de ani, paznic... si eu as fi avut incredere in el.
Asta nu avea ce cauta in libertate. Cel care i-a dat drumul, o poate privi in ochii pe menajera sa-i spuna doua cuvinte?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Munteanu Gheorghe (10 Iunie 2008, 13:09)
Vlad Tepes
Tu de ce ai fost la "pirnaie"?(apropos urit cuvint). Sint de acord cu tine,in unele privinte,dar din cite am citit eu ,proiectul legii, e scris bolduit faptul ca ar trebui sa beneficieze numai cei care sint la prima abatere si cu pedepse usoare.Daca tot zici ca ai fost acolo nu ti s-a intimplat sa cunosti oameni condamnati fara vina de justitia romina.Mai reflecteaza si la lucrul acesta pentru ca eticheta de "pirnaias" poate unora chiar nu li se potriveste.

G.Munteanu
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Adriana Dima (10 Iunie 2008, 13:13)
hoti
Mie mi-au spart geamul de la masina pentru o punga goale pe care am uitat-o pe scaun si reparatia m-a costat 3 mil.
Bunici mele i-au furat toata gradina din curte, rosii, varza, salata, castraveti, ardei, la valoare de piata ajungea la peste 15 mil lei.
Altuia i-a furat pompa din put, altuia, animale, altuia scule din curte, iar ce e in camp, e ca si in padure se fura tot din camp, tot din padure, tot de peste tot.
Dar unde sunt hotii?
Avem cativa cu ghinion dupa grati. Sa le dam drumul si astora?
Daca tot s-a furat tot, astia ce mai fura? Sau trec pe altceva?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Munteanu Gheorghe (10 Iunie 2008, 13:16)
Violul
ART.197(violul) nu ar beneficia de gratiere.Asa ca cititi proiectul,informati-va,inainte de a face comentarii.E afisat pe blog,daca stii sa navighezi un pic il descoperi imediat.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jkd (10 Iunie 2008, 13:42)
pentru Vlad Tepes
"Nu mi se pare corect sa platesc o masa calda si caldura si tratamente medicale si intretinere personala si multe alte lucruri celui care ma violat, furat, lovit, chinuit s.a."

si zici ca:" Sunt pers. antisociale si trebuiesc "izolate de societate".REABILITAREA ESTE EXCLUSA."

hai sa iti spun ceva: NU SPUI NIMC NOU, si Hitler si Stalin au executat infractorii, i-au trmis fie in lagere fie in Siberia... rezultatul? au disparut hotii???
e in natura omului sa fie rau de la natura, insa e o chestie care trebuie sa mai reflectezi : "si ne iarta noua gresalele oastre, precum si noi iertam gresitilor nostri"

spui ca ai fost la parnaie.. pffff mai bine taci...
daca ai fi trecut pe acolo nu vorbeai asa!
stii ca stau 2 in pat? stii ca sefiii de la penitenciare le fura din macare (care si asa este putina???)
sii ca unele puscarii nu au canalizare si stau cu hardau in celula?
stii ca cei mai slabi sunt facuti "fetite"??? (si iata cum ceste comuitatea gay in romania!!!!)

daca stii astea atunci si eu iti doresc tie sa te duci (pe bune) acolo si sa fii "sclav" si "fetita" doar asa... pentru ca ti-a iesit o baba in fata masinii (nu pe trecerea de pietoni) si ai primit pentru ucidere din culpa 2-3 ani...
ce zici?? iti doresti asta???
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Echipa D-lui deputat Nati Meir (10 Iunie 2008, 13:42)
In atentia D-nei Ela
Stimata Doamna, va multumim pentru sustinere si facem precizarea ca, in momentul in care crezi cu tarie in ceva, merita orice efort.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
cheloo (10 Iunie 2008, 13:46)
pentru NARCISA!
"era omu bolnav psihic, sau era prea buna baba" (copyright Parazitii).
lasand gluma la o parte... asa cum scrie dl. muntea trebuia sa navighezi pe blog ca sa te documentezi si apoi sa postezi comentarii.
hmmmm
te intrebi cine i-a dat drumul?
dar te intrebi oare cat reusesc sa se angajeze? pt ca au "tinichea de coada" (cazier)
este un exemplu urat... cred ca initiatorii legii nu ii au in vedere pe infractorii inraiti...
si daca si tu ai fi avut incredere in el? de ce oare cel care l-a eliberat nu ar fi avut???
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Vlad Tepes (10 Iunie 2008, 13:47)
Munteanu Gheorghe
Am fost cu probleme tehnice.
Toti spun ca sunt nevinovati, dar asta e numai versiunea lor, trebuie sa ascultam si partea vatamata.
Parnaias = pedepsit
pericol social = trebuie tinut "izolat de societate"
pedepsit = ani de inchisoare
izolat de societate = pana nu mai are nici o sansa sa recidiveza
Cu alte cuvinte cine vrea sa elibereze pe cineva, nu are decat sa o faca pe raspunderea lui nu a societatii.
Nu avem dreptul sa oferim societatea ca posibila victima pentru acestia.
Nu iti poti rezerva primul loc pe lista posibilelor victime, dar clar nu vreau sa fiu pe nici unloc pe lista asta.
Poate ca tu ai o gandire "pozitiva" cand vrei sa le mai dai o sansa, dar ei au una "negativa" si-o sa "ti-o traga" ca la scoala de unde vrei sa-i scoti.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
io jKd (10 Iunie 2008, 14:01)
pentru maria sa Vlad Tepes
hai ***** !!!
ma lasi?? te pomenesti ac tu esti sfant?? nu treci pe rosu, nu injuri nevasta... invata sa folosesti termenii cum trebuie: societatea = suuma indivizolor si grupurilor de indivizi
cred ca esti cu capu sa moare fanii mei!
"Nu avem dreptul sa oferim societatea ca posibila victima pentru acestia"
e ca in poveste cu drobul de sare! ai intrat pe blog??? de curiozitate??? sa vezi ca nu e chiar asa cum crezi tu???
pe mine me enerveaza ca unii iau 5 ani pt un ou. si altii se judeca cu anii pana se prescrie fapta ca au furat nu un bou ci 1000 de boi...
si parca eram egali din nastere...si parca exista o charta a dreptrilor omului... si ti-am mai zis: incearca sa te pui in locul lro... tu sau un grup de oameni "cinstiti" nu reprezentati societatea... (hint: use googl and search emil durkeim)
sustin proectul asta si daca am sa pot am sa ajut echipa care lucreaza.
aia care ies "vor sa ti-o traga" pentru ca nu exista ca in alte tari civilizate programe de reintegrare pentru fostii detinuti...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Vlad Tepes (10 Iunie 2008, 14:46)
pentru io jKd
pai nimeni nu reprezinta societatea.
nici macar aia care voteaza cu peste 50%+1
nu trec pe rosu si nici n-am de ce sa-mi injur nevasta...
inteleg ca faci gainarii d'astea...
faci cumva parte din neamul gainarilor, neamul infractorilor, neamul indienilor, colonizatori Romaniei? Cei la care se refera leagea?
Aia ca te fura la taxi, la cantar, la restaurant, la flori, la muzica de la nunta, la tinichea cu iz de aur, la marfuri "originale", la biletele de la meci, o gaina ceva?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Diana (10 Iunie 2008, 14:52)
pt Vlad tepes
Mai , eu nu inteleg daca te deranjeaza aceasta petitie , inchide pagina si gata , nu te mai da in spectacol , ca nu-si are rostul , lasa-ne pe noi impace si ai grija de familia ta . Ca si noi avem problemele noastre si nu avem chef de tine . Nu am nimic cu tine , dar cred ca nu-si are rostul discutia. Sotul meu este inchis pentru ca nu a primit citatia de la tribunal si nu s-a prezentat si ti se pare corect sa stea inchis ? pt ce sa stea acolo ?Pt ca plateste neglijenta postei romane.... si sunt multi in situatia asta , care stau dupa gratii "n" ani si la urma ii gasesti justitia nevinovati .....ce zici despre asta ? e corect? Si daca ai trecut prin puscarie , bucura-te de libertate si stai cuminte in banca ta. Multumesc si succes in continuare.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jkd (10 Iunie 2008, 15:02)
Mah Vlad Tepes
eram 1000% sigur ca esti un idiot fascist de la noua dreapta... esti atat de onest incat dimineata te scuipi singur ca sa nu te deochi?
ptiu! pie Satana! ca mi-ai stricat ziua!

hint: dutetare.ro
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Vlad Tepes (10 Iunie 2008, 15:56)
fascist vs nationalist
Am vrut sa intru in Noua Dreapta, dar nu m-au primit.
Eu sunt RASIST si ei sunt NATIONALISTI-CRESTINI.
Imi pare rau daca nu ai capacitatea de a face diferenta jkd.
Pentru Diana - asta ar fi ceva de analizat .. pt o citatie neprimita.. dar pentru ce era citatia?, a trebuit sa o semneze cand a primit-o?, a avut cineva dovezi ca ar fi primit-o?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Diana (10 Iunie 2008, 16:22)
asa e
sotul meu , e in puscarie pentru ca i-a facut un serviciu unui prieten , si acel serviciu consta in faptul sa tina pentru o ora niste droguri , el nu avea nici o treaba cu el si la scurt timp a fost prins de politie , cand acesta i le-a cerut inapoi , si prietenul lui a scap mai usor ca a dat pe cineva , asa a scapat cu pedeapsa mai usoara . In urma a trei procese la tribunal , i s-a dat 3 ani cu suspendare , i s-a facut apel , noi nu am stiut , citatiile nu le-a primit , s-a judecat in absenta lui si pentru ca nu s-a prezentat , curtea de apel i-a dat 3 ai cu executare plus inca 2 ani pentru ca a sfidat justitia . E corect? Si intr-o dimineata dupa 8 luni de libertate , s-au prezentat de politie acasa la noi cu mandat de executare pe 5 ani ! Si noi la randul nostru nici nu am stiut de acest apel si mai ales de citatii.... si acum face puscarie ...asta e justitia
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jkd (10 Iunie 2008, 16:26)
pt vald tepes
"Eu sunt RASIST si ei sunt NATIONALISTI-CRESTINI."

ba fac diferenta:
vezi Hanah Arendt " originile totalitarismului"
concluzia: sunt toti o apa si un pamant. ideea distrugerii celor care nu le impartasesc ideile...
nimcule ce esti ... nu imi mai pierd timpul cu tine. esti un non factor care vrea sa iasa in evidenta cu ceva si nu are cu ce...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Arina (14 Iunie 2008, 12:27)
Mediatizare OTV
Am vizionat emisiunea d-voastra.Felicitari! Cind se difuzeaza reluarea,din pacate multi din cei interesati nu urmaresc acest program TV la aceasta ora,la sfirsit de saptamina.Aceasta e Romania ((:. Va sustin in continuare.D-le deputat,tot respectul meu,un mesaj de un "mare bun simt",pertinent,cu motivatii,ramine de vazut daca cineva il v-a lua in seama.

Arina N.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
xxx (18 Iunie 2008, 10:05)
nu stiti nimic !
nu stiti nimic , nici cei pentru , nici cei contra....cel care spune ca a fost "acolo"ori minte , ori a fost supercautat si nu a avut probleme...pai , sa va spun EU cum e ......nu faptul ca ai fost pedepsit e grav , asta e ceva corect si meritat , dar diferentierile sunt naucitoare.....pentru o crima se da si 3, 4 ani iar pentru ca cineva te-a turnat (celebru 16) stai 10 , 12 ani nevinovat.....pentru cei care , complet gresit condamna conditiile super din inchisori , hai sa va spun EU cum sta treaba ...... pe timpul iernii , cand afara sunt -15 grade , in celule nu exista nici o sursa de caldura , nu poti face in celula un ceai , mancarea e execrabila....nu , nu asa , e de nemancat.....cand la tv se prezinta imagini din inchisori se face o penibila regie , ni se arata popota (cantina supraveghetorilor) cu super mancare , dar la bucataria detinutilor se da laturi , apa calda....hm.....doar baie in comun de doua ori pe saptamana (daca avem noroc ) , program la tv restrictionat , si doar cateva posturi , asistenta medicala...hm ....doar paracetamol si aspirina.....mai vreti...?....va mai spun......
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
xxx (18 Iunie 2008, 10:17)
continuare....
daca esti om , daca esti educat si civilizat , inchisoarea te transforma ori in leguma , ori in fiara.....vezi atatea nedreptati....suporti atatea umilinte.....si din partea detinutilor si din partea supraveghetorilor (cu mici exceptii , unii sunt chiar oameni , tot respectul !)....esti tratat ca un subom.....si ceea ce e cel mai grav....esti mintit.....acolo (ca si afara , de fapt !) minciuna e politica universala.....si asta doare cel mai mult.....aaaa........nu am spus despre munca.....se munceste.....stiti cati bani se dau pentru o luna de munca....munca , nu lalaiala.....8 sau 10 ore pe zi , de la 7 la 15.....intre 50 si 350 lei VECHI pe luna ......si vi de la munca , intri in celula inghetat si nu ai unde sa-ti ti un minut mainile inghetate.....si nici unde sa-ti faci o cana cu o amarata de supa instant....si te bagi in patul rece , imbracat, si incerci sa te incalzesti putin......gata.....mai multe altadata.....ca amintirile dor , si sunt urate.....si generatoare de ura.....o zi buna va doresc.....meditati....informati-va....si pe urma condamnati.....!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jkd (19 Iunie 2008, 16:41)
pentru xxx
ai perfecta dreptate. atata timp inca cat societatea noastra este una anomica... cat la baza ei sta egoismul si egocentrismul cat timp ne conducem dupa primcipuiul" sa moara si capra vecinului" ceea ce facem dl deputat e abia inceputul
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
santana (20 Iunie 2008, 13:21)
nedreptate
eu sant condamnat la 3 ani, si pentru ca nu sant vinovat am plecat inainte sa ma aresteze. procesul meu a fost o farsa, mai trebuie sa trreaca 2 ani ca sa se prescrie. as vrea sa stiu de ce nu se aplica gratierea si nla cei ce s-au sustras, executarii pedepsei.Mentionez, ca e vorba de cec, neacoperit. nu sant un pericol social( pentru dumnezeu)si noi avem nevoie de aceasta lege, faceti ceva,,,,salutari la toata lumea de bine
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
echipa deputat Nati Meir (20 Iunie 2008, 13:58)
pentru santana
Buna ziua,
Cazul dumnavostra este unul care beneficiaza de prevederile acestei legi.
Cautati linkul catre textul de lege pe Blogul detinutilor (http://natimeir.blogspot.com) o sa obsevati ca puteti beneficia de gratiere.
Speram ca parlamentul sa adopte aceasta lege. De aceea trebuie cat mai multe semnaturi pentru a arata ca demersul nostru are parte de o sustinere publica.


Echipa Deputat
Nati Meir
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
santana (20 Iunie 2008, 14:24)
nu inteleg
atunci de ce pune ca nu beneficiaza de gratiere persoanele care s-au sustras executarii pedepsei?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
santana (20 Iunie 2008, 15:38)
pentru echipa deputat Nati Meir
articolul 5 al acestei legi spune ca nu se aplica gratierea persoanelor care s-au sustras executarii pedepsei. Va rog daca puteti sa-mi explicati . multumesc mult
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
elena (21 Iunie 2008, 20:36)
pentru nati meir
ma bucur mult ca exista pe lumea asta si oameni cu suflet care ii ajuta si pe cei care sunt la suferinta..oamenii vb multe dar nu stiu ce e aia puscaria..mult succes in continuare...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
quin (24 Iunie 2008, 16:36)
o usa deschisa
Cu siguranta daca deschizi o poarta trec si indreptatiti si nedreptatiti pe ea.
Asa cum poate ca uni au intrat nevinovati, tot asa or sa iasa si uni vinovati.
Sau mai curand pana isi dovedeste unul nevinovatia, altul sare cu banul pe alta cale si iese pe scurtatura ca tot e poarta deschisa.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
billy (24 Iunie 2008, 16:42)
asa e
asa e au intrat multi nevinovati si o sa iase mai multi periculosi
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Echipa D-lui deputat Nati Meir (25 Iunie 2008, 15:46)
Pentru quin
Oare este mai bine sa nu se dea nici o sansa unor oameni pe care ii putem recupera pentru societate, numai pentru faptul ca pe portita la care faceti referire credeti dumneavoastra ca se vor strecura si unii vinovati?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Echipa D-lui deputat Nati Meir (25 Iunie 2008, 15:48)
Pentru billy
Daca ati fi citit textul proiectului de lege initiat de domnul deputat Nati Meir, ati fi remarcat ca masura gratierii colective pe care o sustine este destinata detinutilor nerecidivisti,condamnati pentru culpe minore si avand de executat pedepse de pana la 5 ani, deci categoria la care va referiti, cea a periculosilor, este exceptata de la aplicarea prezentei legi.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Adelina Neagoe (28 Iunie 2008, 17:55)
Pentru Gherge Andrei
Te rog sa ma contactezi.Sintem in aceasi situatie,cu parinti condamnati nedrept.Eu voi lupta pina la capat pt. tatal meu.Te rog sa faci acelasi lucru! Te rog sa imi scrii daca esti de acord si voi lua legatura cu tine,stiu cum((:. Multumesc,Adelina Neagoe.Ai adresa mea de e-mail afisata la forum.Iti raspund imediat.Este necesara o mobilizare.Daca lasam lucrurile asa cum sint,parintii nostrii nevinovati de altfel,vor face o detentie fara mari sperante de a se rezolva ceva in privinta lor.!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Arina (17 Iulie 2008, 14:42)
Raport de tara
"Cica" Romania nu v-a fi sanctionata decit verbal,Bulgaria e cu retragerea de fonduri pt.justitie.Dar valul de procese pierdute la CEDO,cine le suporta? Noi amaritii de contribuabili de pe spinarea carora se trage greu sau justitia romina,respectiv magistratii care au dat asemenea sentinte,sub presiune politica&presa...aici e buba!Se va schimba ceva...pai magistratii isi vad de treaba,amina "legal" iar cei care contribuie o fac din banii personali:))
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jkd (17 Iulie 2008, 16:47)
pentru quin si pt Arina
yo.
nu am mai trecut de mult pe aici. bro. am stat stramb si am judecate drept (zic eu). faza e ca mai bine sa scape 2-3 vinovati decat sa stea in puscarie unii care nu isi merita locul.

Arina, +10 (jucatorii de CS stiu ce inseamna)
ai perfecta dreptate. imi place ca te implici in sustinerea proiectului. si eu incerc sa faca asta pe masura puterilor mele. felicitari :)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 1 din 8. Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8