Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Noul proiect de lege privind gratierea unor pedepse si inlaturarea unor masuri si sanctiuni, initiat de deputatul NATI MEIR", pagina 1

Facebook share
Pagina 1/8 1 2 3 4 5 6 7 8
geo ion (27 Mai 2008, 14:13)
ati inebunit poporu'
nu stiti la ce tertipuri sa mai apelati pentru a atrage electorat.
cea mai mare gogorita, facuta special pentru cei care primesc pedepse minore pentru infractiuni majore.
o luam rau pe aratura..rusine!
SAU, VA ASIGURATI SPATELE IN CAZ CA IN URMATOAREA LEGISLATURA , NU MAI SUNTETI ALESI :)))))
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Diana (27 Mai 2008, 14:36)
UUaa
Draga Geo IOn , In primul rand nu esti dumnezeu sa judeci alte persoane , nu te ob liga nimeni sa semnezi , dar nu uita ca niciodata nu se stie ce poate sa ti se intample maine , sau in urmatoarele 10 min , ca din prostie , neatentie , neglijenta ai putea ajunge unde sunt si persoane dragi noua pentru care luptam. Asa ca te rog frumos numai jigni , nu-ti doresc sa treci prin ce trecem noi famiile si detinutii din peniteniare.Gandeste , analizeaza si dupa aia deschide gura.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jkd (27 Mai 2008, 14:43)
grrrr
geo .. mai tata... sti ca unii fac puscarie pt oi paine? sau pt 1-2 lemne din padure??? legeaii vizeaza tocmai pe cei din categoria asta ...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ana (27 Mai 2008, 17:42)
legea nu e deloc corecta.
eu .am ajuns prostituata dela 13 ani . multe sechestrari .si asa mai departe .la 16 ani am fost condamnata la 2 ani .culmea ca eram sechestrata si obligata sa fac asta .si spunand .la politie .nu mau luat in seama. iar clientul .avea vrea 40.45 ani si .nu a luat nici macar o amenda.intretinand relati cu o minora.deci asta e legea. acum am 26 ani si 2 copii .dar nu meritam sa trec prin asa ceva. trebuia sa plateasca ceei care mau chinuit nu eu..asa ca nu mai vorbiti aiurea ca multi oameni stau la puscarie .pentru nimica toata sau nevinovati. si trebuie sa faca cineva ceva si pentru ei.toti gresim .si toti mintim mai putin sau mai mult ca asa e firea omeniasca..nu trebuie sa condamnam pe altii.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
geo ion (27 Mai 2008, 23:19)
pentru diana
oare cand o sa vedem dincolo de ecranu' televizorului???
priveste mai bine mesajul , citeste-l mai bine , cu ochii deschisi si ai sa observi nuanta de ironie si nicidecum de jignire.
ce ma uimeste pe mine ca toate lucrurile bune incep in preajma campaniilor electorale. dar si mai mult uimirea atinge cote nebanuite cand vad ca lumea ia in serios gogosile turnate cu fadroma peste electorat.
hai sa luam un caz concret si sa analizam. un sefer, beat la volan, acroseaza din greseala o fetita de 12 pe trecerea de pietoni. statul, dupa o analiza pertinenta si obiectiva, ajunge la concluzia ca respectivul sofer nu merita sa i se dea mai mult de 3 ani(poate cu suspendare) din motive foarte bine intemeiate. este fiul unui parlamentar.
jkd. consideri ca a fura un ou este mai putin grav decat a fura un bou?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jkd (28 Mai 2008, 10:05)
pt geo ioan
geo, nu nu e mai poutin grav. dara ala care fura un ou nu are bani de avocati si nu poate sa scape cu suspendare ca un parlamentar.
iar Nati meiri nu se ocupa de detinuti de acum... si nu pt ca este in preajma alegerilor. face asta de 3 ani: uita-te pe blog http://natimeir.blogspot.com/
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Diana (28 Mai 2008, 10:56)
pt geo de la diana
auzi daca nu vrei sa semnezi , nu semna.si punct.Cred ca tu vezi si stii doar ceea ce arata la tv.Si daca vrei sa stii nu e chestie e campania electorala , ci o lupta cu statul din anul 2002 pentru initierea acestui proiect de gratiere individuala
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Arina (31 Mai 2008, 16:15)
Asteptam mediatiatizarea si proiectul
Contati din partea mea pe cca 50 de semnaturi,dar fireste asteptam ceva concret: o mediatizare in mass-media, un proiect de lege.Am inteles,miine sint alegerile,apoi dureaza validarea.Cu respect,Arina
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Arina (31 Mai 2008, 16:20)
Mediatizarea
Nu pot edita titul mesajului,dar am scris corect.Probabil o eroare tehnica,scuze,cunosc limba romina!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Staful D-lui deputat Nati Meir (2 Iunie 2008, 09:54)
pentru Viorel Georgescu
Legea in forma ei intiala se gaseste aici:
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=7624&cam=2
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Arina (2 Iunie 2008, 15:36)
Pt. d-l Nati Meir
Nu se deschide link-ul postat. As dori sa vad proiectul,banuiesc dupa denumire ca de el este vorba.Va multumesc!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Staful D-lui deputat Nati Meir (2 Iunie 2008, 15:48)
Pentru Arina
Va rugam accesati principala sursa de informare destinata detinutilor si familiilor lor: http://www.natimeir.blogspot.com/, unde veti putea gasi legea in forma ei initiala.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Arina (2 Iunie 2008, 17:12)
Multumesc
Am citit.Aveti toata sustinerea mea.De miine ma ocup de informarea celor direct implicati.O sa aveti semnaturi pentru petitie.Cu respect,Arina.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Echipa D-lui deputat Nati Meir (4 Iunie 2008, 13:10)
In atentia D-nei Nicoleta
Redam urmatorul articol din Constitutia Romaniei si consideram ca acesta este raspunsul la intrebarea dvs.
ARTICOLUL 30 - Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Echipa D-lui deputat Nati Meir (4 Iunie 2008, 14:22)
In atentia D-nei Arina
Stimata Doamna Arina, precizam ca avem sustinere in special din partea segmentului de populatie caruia ii este adresat acest proiect, dar este important ca si persoane care nu au un interes personal sa-si exprime adeziunea. Contam pe sprijinul dumneavoastra. Va rugam sa ne puneti la dispozitie datele dvs. de contact.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Arina (7 Iunie 2008, 19:48)
Pentru echipa d-lui deputat
Dupa cum vedeti,m-am tinut de cuvint.O sa aveti semnaturi pentru sustinerea proiectului.As vrea sa imi raspundeti,va rog la o intrebare: pentru cei care nu au acces la net va pot trimite pe adresa afisata a d-lui deputat un tabel cu nume,prenume,CNP si serie de B.I./C.I. si evident semnatura?
Din pacate sint o persoana destul de ocupata si fac acest lucru in limita timpului disponibil.De aceea nu va pot pune la dispozitie un nr.de telefon.Va pot da eventual o adresa de e-mail prin care putem comunica.Cu respect pt.ceea ce faceti,Arina.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Echipa deputat nati Meir (9 Iunie 2008, 13:51)
Pentru d-na Arina
In primul rand va multumim pentru ajutor. va rugam sa ne contactati pe una din adresele de email publicate pe http://www.natimeir.blogspot.com sau www.natimeir.ro

cu deosebita consideratie,
Echipa d-lui Nati Meir
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ela (10 Iunie 2008, 10:20)
Pentu echipa d-lui deputat
In primul rand tin sa va spun ca e de apreciat efortul pe care il faceti pentru toti cei nevinovati care zac de dupa gratii.Pe langa Arina aveti toata sustinerea si din partea mea[deja vizibila].CU RESPECT,ELA.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Vlad Tepes (10 Iunie 2008, 12:47)
parnaiasi vs victime
Eu am fost pe la parnaie, nu vorbesc din carti. Am cunoscut si victimele.
violator - 1-5 ani daca e prins(numai 5% sunt prinsi victimele nedepunand plangere) face pana la 10-30 de victime
violata - trauma psihica pe viata cu forma severa in primi 2-3 ani
hot buzunare - 2-3 ani 100-200 victime 20-30% condamnati
victime - 1-30 zile fara salariu, bani de mancare, bani de medicamente etc
hot de case - 2-6 ani - 10-40 victime 40-60% condamnati
victime - munca pe 1-20 de ani distrusa/familie/gospodarie
etc
etc
etc
Sa nu ma intelege-ti gresit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu mi se pare corect sa platesc o masa calda si caldura si tratamente medicale si intretinere personala si multe alte lucruri celui care ma violat, furat, lovit, chinuit s.a.,
nu mi se pare corect sa-l vad nici in libertate.
Corect ar fi sa nu-i mai "pedepsim".
Sunt pers. antisociale si trebuiesc "izolate de societate".
REABILITAREA ESTE EXCLUSA.
Perceptia lor asupra vietii este distorsionata putand avea actiuni antisociale fara perceptia gravitatii.
Asa cum noi rupem o foaie de hartie, ne jucam cu pixul, ne jucam pe calculator, asa si ei fura din buzunar, violeaza o proasta, sparg o usa, un geam, o masina... si cand cineva protesteaza si noi si ei spun "PAI CE CA NU-I MARE LUCRU... DOAR PENTRU ATAT?!?!?"
Judecatorul care l-a trimis acolo, a ascultat si victimele... intr-o fapta cunoscuta, desi alte 5-10-50-100 de fapte sunt necunoscute... VOI, CEI CARE VRETI ASTA ATI ASCULTAT SI VICTIMELE?
UREZ UN VIOL CU RUPERE DE C..., BATAIE, DINTI SPARTI, MAINI RUPTE, COASTE RUPTE SI MULT SANGE CELOR CARE AU SEMNAT
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
larisa (8 Mai 2012, 00:15)
pt vlad tepes
foarte urat din partea ta mai ales ca spui ca ai fost acolo ar trbuii sa sti cat de greu este atat pentu detinuti cat si pentru familiile lor fratele meu are 19 ani nu a avut niciodata probleme cu politia pana intr-o zi cand a fost loat de niste cunostiinte care furase niste baterii de masina fratele meu a fost arestat drept complice cu toate ca el nu participase la furt i s-au dat 3 ani de inchisoare. ti se pare corect ca un copil de 19 ani sa stea 3 ani in inchisoare pentru un lucru asa marunt. cu ajutorul oamenilor care semneaza are sansa sa revina din nou acasa. nu le mai purta tu de grija celor care sunt violate pentru ca daca ar fi si ele mai decente nu s-ar mai intampla nimik cum sa nu strige brbatii dupa tine cand iesi din casa cu sanii aproape goi si o fustita care nu iti acopera mai nimic.un hot de buzunare....oare te-ai intrebat de ce fura? poate ca are acasa 3-4-5-6 copii carora nu are ce sa le dea sa manance poate ca parintii lui sunt bolnavi si nu are bani de medicamente.poate ca le ploua in casa si nu au ferestre si nu au bani pt 2 lemne sa se incalzeasca .sunt de caord cu tine in privinta victimellor dar cu siguranta cei care au fost jefuiti daca ar afla ca cel ce ia jefuit nu are ce sa le dea copiilor sa manance chiar daca ei au ramas fara banii tot ar semna petitia. gandestete ca si tu ai fost acolo
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 1/8 1 2 3 4 5 6 7 8