Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Sstop abuzurlor ANAF. Luati atitudine!
image

Petitie: "Sstop abuzurlor ANAF. Luati atitudine!"

Facebook share

va salut dragi contribuabili,cei care va platiti darile la stat,contribuind in acest fel la salariile grase ale lucratorilor din anaf si dgfp,si care sunte ti umiliti de fiecare data cand reclamati un drept ce v a fost incalcat de acesti cioclii ai economiei Romaniei noastre dragi.nu am plecat din tara,am ramas aici,desi ei probabil asta si doresc,sa ramana ei pt ca sunt intangibili,iar noi sa cerem sa fim adoptati de tari straine pt ca la noi in tara suntem umiliti sub ochiul vigilent al autoritatilor.
nu va povestesc un caz anume pt ca sigur aveti si voi experiente din astea triste cu acest HARPAGON care este anaful.
aceasta machina odiosa care pana nu de mult trimiteau plicuri pt obligatii fiscale de culoare neagra.au fost batrani care si au pus capat zilelor cand au primit asa ceva. de a dreptul morbid.acum nu mai trimit plicuri,iti blocheaza conturi,i ti vand pisica,dintii de aur ai bunicii,casa,patul,papucii,darul de nunta,zestrea de la mama,tot. si toate astea pt ce? binenteles nu pt autostrazi,pe astea le facem din fonduri europene,nu pt.invatamant sau sanatate,ci pt autoturisme de lux pt cururile lor grase.
dragilor,fiti vigilenti,luati atitudine,reclamati abuzurile,informativa care va sunt drepturile,nu i lasati sa ne umileasca in continuare.lasa ti frica si sesizati organele competente.locul multora este la puscarie.hai sa i trimitem acolo daca asta merita,numai asa vom avea o tara mai buna,mai curata.
curata ti mizeria!

13/07/2017

Autor: birsasteanu florian
Destinatar: contribuabili de tot felul
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Categorie: .
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =