Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Nu dorim ca Colegiul Tehnic "Ion Mincu" din Timisoara sa fie vandut catre Liceul Teoretic "Nikolaus Lenau" din...
image

Petitie: "Nu dorim ca Colegiul Tehnic "Ion Mincu" din Timisoara sa fie vandut catre Liceul Teoretic "Nikolaus Lenau" din Timisoara"

Facebook share

"Dupa cum spun consilierii locali au fost de acord, marți, cu „reorganizarea prin divizare totală a Colegiului Tehnic «Ion Mincu», cu învățământ primar, gimnazial, liceal și profesional”. Astfel, clasele primare și gimnaziale, care funcționează pe str. Ulmului nr. 2, vor fi preluate de Școala Gimnazială nr. 24; clasele cu profil tehnologic, care funcționează pe strada Gheorghe Lazăr nr. 20, vor fi preluate de Colegiul Tehnic «Emanuil Ungureanu»; cele cu profil de arhitectură, care funcționează pe strada Gheorghe Lazăr nr. 20, vor fi preluate de Liceul de Arte Plastice, care va avea sediul pe strada Lorena nr. 35; clasele cu profil de construcții, care funcționează pe strada Gheorghe Lazăr nr. 20, vor fi preluate de Colegiul Tehnic de Vest." sursa: http://www.tion.ro/liceul-lenau-vs-colegiul-ion-mincu-primaria-timisoara-desfiinteaza-un-liceu-vechi-de-50-de-ani/1939065.

Eu insa nu-mi doresc ca Colegiul Tehnic "Ion Mincu" de pe strada Gheorghe Lazar nr. 20 sa fie desfiintat, si nici ca anumite clase sa fie mutate in alte licee.

Cei care sunteti de acord cu aceasta petitie, aveti tot drepul sa o semnati, astfel incat sa luam o masura, iar semnaturile respective vor ajunge la Primaria Timisoarei unde vor fi luate in considerare.

Aveti cu totii dreptul la vot. Multumesc.

22/11/2017

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Primaria Timisoarei
Categorie: Educatie, invatamant.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =