Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Dreptul omului de a avea acces gratuit la Internet", pagina 1

Facebook share
 
Roxana Pitis (21 Aprilie 2010, 00:07)
Cum gratuit (???)
Nu am semnat petitia fiindca pare o utopie. Apoi, am o parere foarte proasta despre tot ceea ce e gratuit, despre ideea de gratuit care se traduce in timp in pomana, dispret, proasta calitate, inutilitate.
Practic, din cate stiu la noi acest serviciu costa putin in comparatie cu alte tari. Acces LIBER DA, gratuit NU.
Ma gandesc la sistemul sanitar gratuit de la noi. Este practic inutil. Face mai mult rau decat bine, este umilitor, greoi, complicat, dificil si ineficient sa te adresezi acestor servicii. Cat ai fi de sarac parca ti-e mai la indemana sa-ti rezolvi problemele intrand intr-o clinica cu plata. Nu pierzi timp inutil, nu-ti pui sanatatea si chiar viata in pericol, nu parcurgi drumuri interminabile si fara finalitate intre cabinetul medicului de familie si diverse cabinete de psecialitate unde primesti trimiteri (in van). Pana la urma tot fara un diagnostic si tratament corect ramai. Asta asa ca o completare vis-a-vis de ceea ce e gratuit.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Eugen (19 Iulie 2010, 20:49)
Tampenie
Tu esti dus cu pluta, amice. De cand este internetul un drept? Este un lux, pentru care eu sunt foarte recunoscator, dar nici pe departe un drept. Oi vrea si access la TV satelip gratuit dupa?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Stefan (3 August 2010, 01:33)
Dus e putin spus...
... tu de fapt vrei acces la o parte (mica) din internet, din moment ce "militezi" impotriva marii parti a acestuia. Si pentru cultura ta generala, marea majoritate aoamenilor care acceseaza internetul nu o fac sa fie informati !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: