Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Interzicere publicitate audio-tv la date comemorative si aniversare
image

Petitie: "Interzicere publicitate audio-tv la date comemorative si aniversare"

Facebook share

Decenta sa primeze in momente comemorative precum aniversarile fie ele si controversate ale lui Decembrie 1989, dar si in zilele de sarbatoare nationala, si de aceea publicitatea sa nu fie permisa la radio-tv in aceste zile, pentru a fi evitat scopul speculativ comercial in contextul semnificatiei acestor zile.
Este de-a dreptul respingator sa ti se arate cadavrele revolutiei, dupa care sa afli cat de buna este nu stiu care inghetata sau ciocolata.
Este absolut speculativ acel talk-show in care se discuta despre posibile crime, evocari istorice, dovedirea unor momente care au starnit cercetari importante iar dezbaterea sa fie intrerupta pentru reclame la chiloti sau tampoane.
Cu alte cuvinte subiecte istorice, emotionale si pioase generate de eroi sau fapte istorice sa nu fie speculate de realizatorii media prin faptul ca ele atrag audienta, pentru a vinde astfel mai scump minutul de publicitate.
Altfel subiectul in sine este la fel de intinat ca si cum cineva ar merge sa urineze pe un mormant de la Cimitirul Eroilor sau pe drapelul national exact pe 1 Decembrie.

18/12/2009

Autor:  
Destinatar: Consiliul National al Audio Vizualului
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =