Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petitie pentru reabilitarea drumului comunal 69 Patarlagele-Colti
image

Petitie: "Petitie pentru reabilitarea drumului comunal 69 Patarlagele-Colti"

Facebook share

"Colți este o comună din județul Buzău, Muntenia, România, formată din satele Aluniș, Colți (reședința), Colții de Jos și Muscelu Cărămănești. Comuna se află în zona montană a județului, și este cunoscută pentru muzeul chihlimbarului, singurul din România și pentru biserica din piatră de la Aluniș.
Comuna se află în Munții Buzăului, în nord-vestul județului, și cuprinde mare parte din cursul superior al râului Sibiciu, un mic afluent al Buzăului. Este deservită de drumul comunal 69 care o leagă de orașul Pătârlagele din valea Buzăului."
Ceteteni, fosti si actuali locuitori sau vizitatori ai comunelor (orasului)Patarlagele, zona Sibiciu-Valea Sibiciului si Colti,va rugam sa fiti alaturi de noi in demersul nostru prin care solicitam autoritatillor sa reabiliteze drumul comunal 69 pe ruta Patarlagele-Colti, semnand aceasta petitie.
Pentru o mai buna intelegere a starii de fapt puteti accesa pagina web: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.334629629987991.74304.100003228708460&type=1&comment_id=35804229¬if_t=photo_album_reply
Va multumim!

05/02/2013

Autor: Radulescu Mihai
Destinatar: Primaria orasului Patarlagele, Consiliul Judetean Buzau, Guvernul Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
- introduceti codul de mai jos
captchaCode