Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Petitie impotriva folosirii produsului cancerigen initium", pagina 1

Facebook share
Pagina 1 din 4. Pagini: 1 2 3 4
ingrid (19 Ianuarie 2010, 14:57)
te rog sa ma contactezi!
adresa este ingridvornicu at yahoo.com
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ANCA G (20 Ianuarie 2010, 13:12)
Completare
Petitia ar trebui reformulata, sa fie clar ce se cere. Asa face doar niste afirmatii, nu da si o solutie.
Cu respect
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Balint B. Sandor (21 Ianuarie 2010, 09:39)
Ce se cere?
Reformulati mai clar petitia!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ben Silion (21 Ianuarie 2010, 17:05)
Front comun
din pacate cred ca trebuie facut mai mult de atat
asta doar va incetinii acest proces de "globalizare-control".

Cred ca in prima faza:

1. ar trebui facuta o baza de date cu persoanele care "vad" printre randuri, care vad toate aceste jocuri cu vacinele cu gripele, aviara, porcina, etc.,
modul in care se scot din joc mici intreprinzatori care de ex fac agricultura natural in gradina lor micuta,
pentru a nu mai exista pe piata decat produse "crescute" in functie de efectul care vrea "cineva" sa-l aiba acel produs.

2. apoi un canal prin care TOTI acesti oameni sa poata lua legatura unii cu altii

3. constituirea unui grup/grupuri dedicate in gasirea solutiilor de combatere a "globalizarii" si

4. !tinut cont de faptul ca la un moment dat toti cei de la punctul 1. vor trebui sa se implice fizic(nu fac rererire la actiuni violente)
pentru a fi "o forta" destul de puternica incat sa poata lua pozitie in fata MARILOR organizatii care lucareaza in sensul "globalizarii"

5. daca exista astfel de baze de date(pct. 1.) ar trebui trimise la GWOORG@gmail.com

6. daca "vedeti" acest fenomen si nu sunteti de acord cu el, puteti trimite un mail chiar si gol la adresa GWOORG@gmail.com
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
alex (22 Ianuarie 2010, 14:31)
fail
http://www.agro.basf.com/agr/AP-Internet/en/content/news_room/news/09_09_15_pres
s-release-Initium-is-first-active-ingredient-in-new-class-of-chemistry

http:/
/en.wikipedia.org/wiki/Fungicide

cine scrie petitiile astea ar trebui sa mai citeasca, initium nu ajuta la crestere ci este fungicid.
Conspiratii, conspiratii mai oameni de ce ar vrea cineva ca sa "elimine" 2 miliarde de oameni? Mai ales din tarile dezvoltate unde 99% din populatie lucreaza la sporirea averilor la 1%(95% din averea mondiala este detinuta de 1% din populatie, restul de 99% din populatie detin 5%, mondial). acei 1 % au tot interesul sa fie cati mai multi "fraieri" care sa traga pentru ei.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dutzu (22 Ianuarie 2010, 14:55)
Front comun
Sunt total deacord cu Ben Silion.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Viorel Slasomeanu (23 Ianuarie 2010, 00:53)
E-mail de confirmare
Nu am primit un e-mail de confirmare a semnarii petitiei.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
andreea (23 Ianuarie 2010, 14:06)
conspiratii
pentru comentariul de mai jos.normal ca sunt conspiratii!totul se leaga..da mai bine lucreaza cu 2 mld mai putin da sunt sclavii lor cu care fac ce vor,decat unii care cine stie ce surprize pot oferi.sunt multe conspiratii,datoria noastra e insa sa stim sa urmarim lucrurile si sa nu ne lasam condusi.toti stim ca naturalul e cel mai bun pentru om.omul nu va sti niciodata ce e mai bine pentru el ca Dumnezeu,pentru ca omul nu e in stare sa creeze un om ca sa inteleaga cu adevarat cum functioneaza.deci lasati toate prostiile de cumparat,nu vedeti ca sunt tot mai multi bolnavi?chiar daca nu stim exact cum vor sa ne manipuleze,pentru ca sunt lucruri gandite de foarte multi ani si de minti inteligente stim ca ce e natural e bun pentru noi.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Un_andrei (23 Ianuarie 2010, 22:32)
Oitze
Suntem ca niste oitze care incep sa inteleaga ce vorbesc fermierii peste gard in timp ce pastem linistite asteptand Pastele. Ce putem face in privinta asta? Parerea ,ea e ca nimic pentru ca sa ii putem opri. Cum zicea si andreea, sunt planuri gandite in perspectiva din toate punctele de vedere. E luata in calcul si o eventuala razvratire a populatiei. Nu lasati entuziasmul sa va convinga sa bateti apa in piua pana va linistiti fara niciun rezultat. Bolnavii sunt din ce in ce mai multi pentru ca la stiri a inceput sa se auda numai despre ei. Deja sunt puse in aplicare planuri de reducere a populatiei. Chiar credeti ca drogurile sunt un asa mare fenomen din cauza ca cineva s-a gandit sa faca multi bani si atat? Industria farmaceutica - un mod de a scurta vieti prin medicamente special concepute pentru asta, societatea a devenit consumatorista pentru a spori economia? Sunt multe de discutat si exemplele nu se pot fi observate usor. Daca tii la viata ta si la ce urmeaza dupa tine ai grija de sanatatea ta. In acelasi timp, nu-ti fa prea multe griji - stresul (inca o unealta de crestere a mortalitatii timpurii). In fine, sunt prea multe probleme pentru o singura viata. Don't worry, be happy :)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Viorel Slasomeanu (23 Ianuarie 2010, 23:43)
E-mail de confirmare
Ieri am semnat petitia si am inclus si un comentariu folositor, cred eu. Nu am primit nici un e-mail de confirmare a semnarii petitiei. Am incercat sa o semnez a doua oara, dar am fost incunostintat ca deja am facut-o. In ciuda asigurarii acesteia, nu mi-am putut gasi numele pe lista semnatarilor. Nu insist din cauza orgoliului ranit datorita absentei numelui meu si al comentariului, ci pentru ca pare intrigant. Daca nu puteti raspunde sau credeti ca aceasta nu merita efortul si oboseala domniilor voastre, atunci v-as ruga sa uitati de numele si adresa mea. Voi bloca mesajele trimise de acest "site".
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Cristi (24 Ianuarie 2010, 01:30)
Zeitgeist
http://thezeitgeistmovement.com/
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mihai G (25 Ianuarie 2010, 15:18)
e-amil de confirmare
Se pare ca nu vin mailurile pt. confirmre, astfel, petitia va avea mai putini semnatari. Asta e de rau...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
dumitru (25 Ianuarie 2010, 15:41)
Precizari oficiale sunt necesare
O precizare este necesara si cât mai urgenta din partea oficialitatilor României cu privire la svonul lansat cum ca "implementarea prioritara a initium-ului în agricultura româneasca ar fi o conditie pentru aprobarea ajutorului financiar extern". De ce trebuie sa aflam de pe Internet asemenea informatii capitale pentru populatia tarii, de ce nu se consulta si populatia României daca exista anumite riscuri ? Altfel, exista riscul real de a se da apa la moara oponentilor actuali ai puterii, care atâta asteapta (vezi mai cu seama sindicatele).
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mihai G (25 Ianuarie 2010, 15:54)
Precizari oficiale
Nu vor veni niciodata precizari, cat despre sindicate... sunt vandute toate de mult. Nu fac politica, dar ma opun oricarui guvern care accepta orice de la oricine doar pt. a fi vazut mai bine in lume. De fapt, e vorba despre bani, care, iata, vor merge in Germania. Vin de a FNI, se duc la baietii destepti. Sa intrebam cat a fost "parandaratul"?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ela D. (25 Ianuarie 2010, 16:24)
Dovada certa a vietii care ni se pregateste
Marii producatori si comercianti de medicamente, (din care cunosc unul), se retrag cu familiile pe teritorii putin populate (paduri si munti) si platesc bani grei pentru ,,aranjarea'' acolo a unui mediu absolut natural, fara absolut nici o substanta chimica (case doar din lemn nelacuit, perfect natural, neignifugate macar, plantatii si gradini de legume in care folosesc doar substante organice si in care isi aduc toate soiurile de legume si fructe, ferme cu animale pentru consum propriu!). Este o dovada a faptului ca ei, inaintea noastra, stiu ce efect va avea acest Codex, impotriva caruia votez din toata inima. Sa luptam pentru sanatatea noastra, sa nu-i lasam sa creeze o lume bolnava! Semnati si luptati pentru o lume sanatoasa, armonioasa.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ella C. (25 Ianuarie 2010, 17:52)
FRONT COMUN
Daca vedeti aceste fenomene si nu sunteti de acord cu ele, puteti trimite un mail chiar si gol la adresa GWOORG@gmail.com
si ve-ti fi instiintati si de alte evenimente la care sa puteti contribui .
Cei de-acolo au o idee buna, credeti-ma, doar ca e in stadiu de inceput. De exemplu eu si altii nu semnam petitia asta daca nu aflam de la ei, ca nu stiam de ea si nu stiu daca as fi aflat. Dar asa se strang sigur mai multe semnaturi.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ion (25 Ianuarie 2010, 21:37)
Cred ca bateti campii
Din ceea ce vad eu ... sunteti o adunatura de minunati care nu au cu ce sa isi ocupe timpul in lumea reala. NU spun ca e bun produsul respectiv ... ma astept sa fie rau ca orice chestie noua ... vezi telefoane mobile, cuptoare cu microunde ... si exemplele pot continua. Dar sa spui ca vrei sa reduci populatia LA 2 miliarde adica la 30% mi se pare cam mult. E mai usor sa te ocupi doar de INDIA SI CHINA si sa introduci un program de control al natalitatii. China a facut deja acest pas. Daca ai avea macar curiozitatea ai vedea ca in statele civilizate numarul de locuitori E IN SCADERE. Acest lucru se intampla si in Romania (spune pa pa la pensie ca nu mai are cine sa tina sistemul in picioare). Problema e in statele lumii a 3-a. Acolo se vor lua masurile necesare ... asta eu cred ca deja se face fara sa se spuna in mod deschis si public. Asa ca mai terminati cu petitii lansate dimineatza dupa ce ati citit pagina 16 din Libertatea.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
tudor (21 Februarie 2012, 22:33)
omu, revino ti!
Batalia nu este pe China si India, pt ca ei nu sunt crestini. Ai inteles, batalia se da impotriva crestinilor. Populatia nu va fi redusa la 2 mld ci la 500 mil . vezi inscriptiile din Georgia. Si ca sa te informezi mai bine vezi ca , ei, satanistii , se grabesc sa faca asa. de ce? pai vedem ca in Biblie este specificat ca satana stie ca nu are mult timp de aceea se grabeste sa-si instaureze noua ordine mondiala. Lumea reala prietene nu este asa cum ai fost programat tu sa o vezi, ca multi altii, intamplari rele sau bune, lumea reala e cea care-ti spune sa fii impotriva a orice iti este folosit impotriva ta, si vezi scapa.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
tudor (21 Februarie 2012, 22:33)
omu, revino ti!
Batalia nu este pe China si India, pt ca ei nu sunt crestini. Ai inteles, batalia se da impotriva crestinilor. Populatia nu va fi redusa la 2 mld ci la 500 mil . vezi inscriptiile din Georgia. Si ca sa te informezi mai bine vezi ca , ei, satanistii , se grabesc sa faca asa. de ce? pai vedem ca in Biblie este specificat ca satana stie ca nu are mult timp de aceea se grabeste sa-si instaureze noua ordine mondiala. Lumea reala prietene nu este asa cum ai fost programat tu sa o vezi, ca multi altii, intamplari rele sau bune, lumea reala e cea care-ti spune sa fii impotriva a orice iti este folosit impotriva ta, si vezi scapa.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
constantin (12 Martie 2013, 10:46)
nene ioane,te duci pe picioare la spital si te ia cu pătura mort
Se vede din calea lactee că noi si alții suntem de mâna nșpea nu a 3 a si lor le este necesar teritoriu României ,nu cetățenii ,bani ,ne dau ,îi împart arendașii între ei și tot ei ne trimit gunoaiele experimentale sa le consumăm ,să vadă dacă au efectul scontat .După cum se vede are efect că sucombăm pe capete cimitirele s-au triplat,spitalele s-au închis ,locurile de munca s-au terminat,fabricile tot occidentul + cozile de topor + unele jigodii le -au demolat.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
vlad tepesi (26 Ianuarie 2010, 10:06)
de peste 20
de peste 20 de ani va fura si va minte fosta nomenclatura comunista Va vindut tara si drepturile ei de tara libera comunitati europene Va facut sluji corporatiilor straine in marea majioritate evreesti vA ADUS LA CONDUCEREA TARI CA complici, inamici publici ai poporului roman udmr-ul Cind in multe state popoarele ies pe strazi si rastoarna guverne conrupte si tradatoare voi stati ca oile la muls si vreti sa vina alti sa va faca dreptate?Numele de roman este tavalit prin noroiul europei si voi ascultati manele tiganesti si vizionati programe care favorizeaza tiganimea care va distruge cultura si folcloru Nu va mai bateti cu pumnul in piept noi suntem romani suntem pe dracu ,suntem umbra eroilor nostri stramosi niste lasi condusi de hoti ne meritam soarta.Am cintat desteaptate romane de nea pierit si graiu Am ajiuns de unde am plecat


?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Violeta (26 Ianuarie 2010, 18:22)
Mi se pare corect
Odata ce avem MINISTRU MAGHIAR, mi se pare corect sa actioneze impotriva romanilor. De-ati sti voi cum au fost tratati romanii pe vremea Austro- Ungariei, dar si dupa,
mi-ati da dreptate. Interesele lor in aceasta tara sunt numai personale, si nu pentru "popor". Ei s-au orientat intotdeauna la putere.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Alexandra Pintili (26 Ianuarie 2010, 19:05)
Politically correct - No attitude!
Cum nu vii tu Tepes doamne, ca punand mana pe ei,
Sa-i imparti in doua cete, in smintiti si in misei.
Si in doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni.

Unde esti tu Eminescu - pe care cei cu musca pe caciula incearca sa-l arunce in debaraua intunecoasa a ignorantei - unde esti romane din dulcele lui vers - care aveai constiinta nationala, aveai demnitate, erai liber... Romanie, ridica-te impotriva nedreptatii, nu sta adormita sub cerul instelat cu - promisiuni - ale diferitelor uniuni - interese si ipocrizii. Azi mai mult ca oricand, nu trebuie sa ne permitem caderea in somnul lin al indiferentei, al ignorantei!
Dar nu, NU e politically correct sa iei atitudine in fata unor astfel de masuri caci noi trebuie sa stam cuminti, sa ne adaptam cerintelor, trend-urilor, sa fim toleranti...

Nu pentru-o lopata rumena de paine,
nu pentru patule, nu pentru pogoane,
ci pentru vazduhul tau liber de maine,
ridica-te, Gheorghe, ridica-te Ioane! (Radu Gyr)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ana-ioana ferentz (26 Ianuarie 2010, 23:34)
doresc mai multe informatii
Atit doresc! Mai multe informatii, dupa aia comentam si injuram.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
carmen (27 Ianuarie 2010, 00:19)
ipocriti
Ce ipocriti.dupa ce pe tv tot timpul se "bate moneda" pe alimentatia sanatoasa, pe inlaturarea zaharului, sarii, grasimilor, etc, acum vor sa ne alimenteze artificial.Si cum ramane cu alimentele ecologice?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ILEANA ZAMONEA (27 Ianuarie 2010, 11:11)
NU CODEX ALIMENTARIUS
Nu sunt de acord cu acest CODEX ALIMENTARIUS. Ar fi trebuit si noi sa facem ca Rusia , China , Tailanda si sa nu fim de acord cu el.Puteti sa ne informati cate tari din UE l-au semnatfara sa-si informeze poporul?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Emanuel Toma (27 Ianuarie 2010, 23:01)
Atentzie la hrana !
Pana una-alta , va recomand tuturor sa va orientatzi sanatos , sa incercatzi sa va vitaminizatzi natural , sa adaugatzi la meniul vostru SUPLIMENTE NUTRITIVE (eu am o afacere in domeniu) sa folositzi si FITONUTRIENTZI deoarece vitaminele si mineralele nu fac toata treaba !
Personal ca catziva prieteni si parteneri de afaceri am luat hotararea de anul trecut (si asta fara sa ne gandim la atentate de ucidere in masa) sa ne facem ferma noastra , asa ca am cumparat cateva terenuri langa un canal colector o casutza mica , mai cumparam cateva si vom avea ferma noastra ecologica . Fiecare am investit cam 2000€uro acolo , si fiind mai multe familii ne permitem sa angajam (cu carte de munca la nevoie) o familie care sa locuiasca la ferma noastra, care se va dezvolta intr-o asociatzie non-profit ,care la randul ei se va auto-gospodari ; vom avea batrani azilantzi si copii de la casa copilului , batranii vor fi (deveni) parintzi/bunici pentru copii abandonatzi (ii vor invatza tot ce stiu - meserii si hobby-uri - iar acesti copiii vor avea grija de ei pana la moarte). Ei bine , ideea e de dezvoltare intr-un mod cat mai natural , aceste familii vor sponsoriza lunar cu aproximativ 100€uro ferma si vor primi saptamanal provizii ecologice , care vor fi crescute si ingrijite ca pentru o familie uriasa ! TOTUL E RELATZIONARE ! Daca avetzi posibilitatea si hotaratzi sa creeatzi o ferma asemanatoare , si avetzi nevoie de idei / sfaturi contactatzi-ma la adresa daremato@gmail.com . De asemenea pentru alte informatzii despre produse ecologice si despre fitonutrientzi , astept provocari si ma ofer cu drag sa dau mai departe informatzia pe care o am .
Oricum , contrar teoriei evolutziei inaintam spre distrugere lumii si nu spre evolutzia ei (asta se vede in viatza noastra , a fiecaruia de zi cu zi) va mai recomand sa nu va facetzi atatea probleme ci mai degraba , incercatzi sa consumatzi alimente cat mai sanatoase posibile !
Va recomand sa va informatzi despre ceaiul de macese, despre orzul incoltzit , despre catina alba si nu in ultimul rand despre partunjel( care in cantitatzi mari e miraculos ! ) . Toate acestea sant accesibile oricui si nu sant scumpe de loc ! Evitatzi carnea grasa,chiar si cea de pasare (care mai nou,creste la bec) si consumatzi omega 3 cat de regulat ! Consumatzi samburi de toate felurile ! Nu e neaparata nevoie sa va facetzi ferme ; putetzi fi atentzi la ce consumatzi si facand asta , transmitetzi generatziei urmatoare grija pentru sanatate !
Bafta fiecaruia ! Shalom .
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Monica P (27 Ianuarie 2010, 23:17)
si nu e totul...
unii stim deja ce va fi, altii abia afla...cu stupoare...dar ce vom face cand se vor implanta cipurile?ca de medicamente, alimente, vaccinuri, in mare toti stim...trebuie sa fim uniti...in toate...nu partial...cum se intampla...si cum taberele sunt impartite...e usor sa ne distruga...caci nu stim toti adevarul...suntem controlati, dar probabil ancorarea noastra in credinta in Dumnezeu ne va salva...atat doar...deschideti ochii...Doamne ajuta!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ionela (28 Ianuarie 2010, 02:13)
Cum e posibil?
Cum e posibil ca o mana de ucigasi sa decida soarta omenirii si miliarde de oameni nu sunt in stare sa le vina de hac?
CUM E POSIBIL ?
Raspundeti daca stiti.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Alexandru Mircescu (28 Ianuarie 2010, 05:30)
Hai sa ne aflam in traba!
Constat ca, multa lume nu are ce face si fara sa se informeze isi da cu parerea.
Multi se grabesc sa ne indemne sa folosim numai ce ne ofera natura, ca si cand natura nu ne ofera cucuta si alte plante care fac atata rau.
Altii ne indeamna sa nu consumam alimente obtinute prin mutatii genetice dar se indoapa de zeci de ani cu struguri, pepeni si alte fructe fara seminte care au fost obtinute tot prin mutatii genetice.
Altii sunt panicati de existenta unor conspiratii secrete pentru reducerea populatiei globului dar, nu baga de seama legislatiile unor state care incurajeaza dezmembrarea familiilor sau traitul in concubinaj ceeace duce spre descrestera populatiei.
Nu prea inspira multa increderea cei ce incearca sa se faca ascultati vorbind asa ca sa se afle in treaba.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Nicu Stanescu (28 Ianuarie 2010, 09:14)
De ce?
De ce televiziunile nu zic nimic de asa ceva?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mircea (28 Ianuarie 2010, 09:34)
Control
Din cauza ca mass-media toata este controlata de aceleasi jigodii care sunt la putere, aceiasi vampiri care ne-ar suge si sangele, asta pe langa banii pe care ni-i iau dun taxe si impozite de ne-au saracit de tot ca sa-si rezolve ei afacerile.
Numai sfarsitul lumii mai poate salva planeta asta, poate dispar oamenii si apare vreo rasa mai inteligenta care sa nu faca aceleasi greseli stupide.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Draghici Andreea Coralia (28 Ianuarie 2010, 19:36)
o singura petitie
nu se poate sa uniti totusi cele 2 petitii? se pierd voturile asa...doar votam pentru acelasi scop, de a incerca sa imbecilitatea asta de proiect
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Nu Nu Nu Initium (28 Ianuarie 2010, 20:48)
Propuneti-va sa depindeti doar de propriile resurse naturale !!!
Fie ca alimentele voastre sa fie medicamentele voastre, iar medicamentele voastre sa fie hrana voastra !!!

Pe cat posibil procurati-va case la tara !!!

Parasiti orasele !!!

Gasiti-va odihna spiritului in frumusetea, linistea si pacea naturii !!!

Lasati ca ochii sa poata poposii aupra campurilor verzi, a crangurilor si a dealurilor !!!

Priviti cerul albastru, neinegurat de praful si poluarea oraselor si respirati aerul inviorator al cerului !!!

Fiecare sa detina o bucata de pamant pe care sa o cultive asigurandu-si astfel binecuvantarile aducatoare de sanatate ale unei vieti naturale, nepervertite !!!

Invatati sa luptati cu greutatile, invingeti obstacolele, dobandind astfel curaj si perseverenta care va vor duce la victorie !!!

Propuneti-va sa depindeti doar de propriile resurse naturale !!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
CC (28 Ianuarie 2010, 22:34)
CRIMINALI
ROMANIA E COBAIUL TUTUROR!VA PLACE SA STATI CAPRA LA TOTI PROSTII!NU AVETI DEMNITATE,CURAJ.INITIATIVA!MA REFER LA SISTEM SI LA CEI CARE IL FORMEAZA!INTREAGA PLANETA NE CONSIDERA..O TARA DE HOTI,CERSETORI.PROSTITUATE......CAT MAI SUPORTATI MIZERIILE ASTEA?! MOLUSTELOR! RUSINE!SE INCEPE EXTERMINAREA CU ROMANII?CAND AVETI DE GAND SA LUATI ATITUDINE?ATI TERMINAT CU PORCINA,AVIARA,CRIZA FINANCIARA?MAI LASATI-NE CU MINCIUNILE!NOI NU SANTEM PROSTII DE AMERICANI!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Petitie (30 Ianuarie 2010, 18:21)
reforma
corect ar fi Petitie impotriva folosirii si implementarii Codex-ului Alimentarius in intregime!!!
Asa sa ne Ajute Dumnezeu!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Caramalau Sanda (30 Ianuarie 2010, 18:27)
Oameni Buni !
Oare nu stiti........
Ce-si face omul cu mana lui, se cheama "Lucrul Manual" !!!
Asa ca, atentie....."faceti numai bine" si, aparati cu fermitate "Binele".
"BINE FACI, BINE GASESTI" - aviz celor ametiti de castiguri materiale si seamana matraguna.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Cristian (31 Ianuarie 2010, 03:54)
gogomanie pentru gogomani
Dati un Google Search, nu exista nici un compus chimic numit INITIUM pe lumea sta, nu lasati toti smecherii si manipulatori sa va afle adresa de e-mail....
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Carmen (31 Ianuarie 2010, 09:27)
E adevarat!
DIN PACATE NU ESTE NICI O GOGOMANIE CUM CREDE CRISTIAN SI ALTII CA SI EL, care nu stiu sa caute pe internet decat ceva superficial sau evident pt toti! DAR daca vreti confirmari, check this http://news.agropages.com/News/NewsDetail---2088.htm
E adevarat, trist si alarmant ce va urma! http://news.agropages.com/News/NewsList---0------%20Initium---0---News.htm
Sper ca intelegeti cat este de periculos ceea ce a semnat Romania, si cat este de important sa dam la cat mai multi oameni care sa vada si sa semneze in continuare petitia.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Daniel Rasteanu (31 Ianuarie 2010, 13:17)
Trebuia de mult sa incepem sa ne exercitam controlul asupra propriilor bunuri
Suntem multi care avem cate o bucatica de pamaint in asociatii agricole. Cred ca este momentul sa discutam cu administratorii acestora sa nu cumva sa indrazneasca sa foloseasca seminte modificate genetic sau ingrasaminte chimice "imbunatatite" daca vor sa ne mai tinem pamantul in asociatie.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
NICU (1 Februarie 2010, 15:29)
"Scandalul otravirii cu fungicidul INITIUM : senatorul Urban cere constituirea unei comisii parlamentare de ancheta invocand faptul ca Ministerul Agriculturii refuza sa dea detalii si explicatii oficiale"
@Cristian Dati un Google Search, nu exista nici un compus chimic numit INITIUM pe lumea sta, nu lasati toti smecherii si manipulatori sa va afle adresa de e-mail....
Ia uitata-te si aici:
ADRESA: http://www.urbaniulian.ro/2010/02/01/scandalul-otravirii-cu-fungicidul-initium-s
enatorul-urban-cere-constituirea-unei-comisii-parlamentare-de-ancheta-invocand-f
aptul-ca-ministerul-agriculturii-refuza-sa-dea-detalii-si-explicatii-oficia/
Si
acu" ce zici exista?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
NICU (1 Februarie 2010, 15:34)
"La data de 8 decembrie 2009, Comisia de Omologare a Produselor de Protecţia Plantelor a aprobat folosirea substanţei nocive într-o primă fază pentru plantaţiile de viţă de vie. Fungicidul are un conţinut de 12% initium."
Citeste mai mult aici:
http://www.click.ro/actualitate/din_tara/Alarma-Cartofi-cancerigeni-farfu
ria-noastra_0_894510629.html
Nici acum nu credeti?Dupa ce o sa faceti CANCER o sa credeti?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
NICU (1 Februarie 2010, 15:50)
„Încercaţi şi cu cianură...”(tot despre initium)
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/884616/SENATUL-EVZ-Incercati-si-cu-ci
anura/ (Evenimentul zilei)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
NICU (1 Februarie 2010, 16:22)
"First approval worldwide of fungicides with Initium® for wine and vegetables  New fungicide products authorized by Romania in record time  Wine and vegetable growers profit from high efficacy and environmental compatibility"
"Limburgerhof, Germany – January 11, 2010 – Romania was the first country worldwide to authorize Initium® products. Registration came at just the right moment, since wine growing in Romania is currently undergoing profound changes – Romanian winegrowers aim to establish themselves in the European market by improvements in quality. The innovative fungicide product will help the winegrowers to move over more quickly to profitable, high quality production..." MAI MULT PE SITE-UL PRODUCATORULUI DE INITIUM :
http://www.basf.com/group/corporate/en/function/conversions:/publish/content/
news-and-media-relations/news-releases/downloads/2009/P110-Fungizide-e.pdf
Mai multe despre Initium cititi si celalate pagini gasite cu search pe acelasi site:
http://www.basf.com/group/corporate/en/function:googlesearch:/submit?wcms
-form-submitted=true&gs=globalsearch|global-europe|global-north-america|global-s
outh-america|global-asia-pacific&ps=productsearch|product-europe|product-north-a
merica|product-south-america|product-asia&q=INITIUM&source=simple-search-interne
t&search_mode=
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Obreja (2 Februarie 2010, 13:24)
Pericol mare...
Este un mare pericol pentru populatia tarii noastre folosirea acestei substante care ne va ucine-n timp copiii si nepoteii.Nu trebuie sa acceptam stiind cat de otravitoare este pentru omenire !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Iulian (2 Februarie 2010, 14:10)
Adevarul despre e-bola
E boală a sărăciei lumeşti
În toată lumea acum o găseşti
Chiar acum, când tu citeşti
E-bola, tu altfel o iubeşti

O atingi cu mâna ta
Şi privirea ţi-o va lua
Şi în linişte vei tasta
E-bola, viaţa va lua

Când eşti copil şi te dezvolţi
Creşti frumos, te joci sub soare
Adult fiind, ai să adopţi
E-bola, vrând, nevrând, apare

E-jocuri, e-mâncare,
E-informare, e-memorare,
E-întâlnire, e-căutare,
E-bola, tu ce faci oare?

Eşti stăpân/ă pe viaţa ta?
Ai E-uri în mâncarea ta?
Eşti stăpân/ă pe munca ta?
E-bola,rezolvă problema ta?

Şi acum privirea în faţa ta
Vezi o fereastră cu ceva
Şi zâmbeşti, şi o susţii pe a ta
E-bola, mai loveşti pe cineva?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
cineva (2 Februarie 2010, 17:55)
confidential????
esti tare frate!!!! DA TU cel care ne pui sa semnam o petitie, sa ne dam numele si alte informatii personale, nu vrei si numarul nostru d cont?, copie dupa actul casei, carte de identitate? vrei si codul pin al cardului? si c mai vrei? cum poti sa ne ceri asa ceva atata timp cat spui ca identitatea ta e confidentiala???? cum vrei sa ai credibilitate in randul cetatenilor? nu spun ca avertismentul pe care il dai nu e real, dar ce ai de ascuns?, am vrut sa semnez petitia dar aspectul acesta al confidentialitatii identitatii tale m-a oprit, face ca demersul tau sa semene cu tepele prin telefon
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
anca (2 Februarie 2010, 18:07)
discutii
trebuie sa recunoastem ca nu ne informam indeajuns,unii chiar deloc,pentru ca nu-s interesati sau pur si simplu nu vor sa creada,e problema lor! e drept ca e foarte probabil ca fiind dezinteresati sau rezervati ne poate afecta pe toti,dar fiecare are dreptul la opinie. salut aceasta initiativa de solidarizare,insa: 1 cred ca ar trebui expus mult mai clar efectul care il poate avea asupra organismului,si demonstrat prin paragrafe concrete si 2 cat din acest compus va fi prezent in fructe si legume ? siva rog,nu haideti sa nu ne mai criticam unii pe altii!!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Nabres Uidivo (2 Februarie 2010, 22:41)
ca sa cred
ca sa cred, informati-ne in ce pesticid este acel initium ?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
gabi nagy (2 Februarie 2010, 23:59)
creduli sau prosti!
fratilor, pai voi credeti ca acest fungicid este singurul produs periculos folosit in agricultura, sunt zeci, despre care nu stim nimic si care ne otravesc viata;
si mai este un aspect: toate aceste substante folosite ca insecticide, fungicide, inclusiv ingrasaminte chimice, etc. odata utilizate pentru plante pentru a distruge bolile, daunatorii, cea mai mare parte din ele intra in pamant si ajung in apele freatice pe care le folosim ca surse de baut, sau daca raman in sol nu se neutralizeaza decat dupa zeci de ani! deci pamantul romanesc va ajunge in scurt timp plin de chimicale, ca al statelor occidentale;
ce i de facut? sa refuzam sa cumparam (ma refer la cei care lucreaza in domeniul agriculturii) aceste otravuri, dar trebuie gasite alte modalitati mai sigure de tratare a plantelor si asta presupun ca o pot face cercetatorii romani (daca mai sunt!) care au nevoie de bani (pe care nu-i avem), deci ne intoarcem de unde am plecat!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Nicu (3 Februarie 2010, 00:47)
@ca sa cred [Nabres Uidivo] ca sa cred, informati-ne in ce pesticid este acel initium ? [02/02/2010 22:41]
Ai citit articolele de pe linku-rile de mai sus? Raspuns scurt: "Pentru că este nou, produsul are nume provizoriu, iar la noi va fi folosit Enervin pentru struguri şi Zampro, pentru alte culturi. Substanţa va fi folosită pentru combaterea dăunătorilor la struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă."("initium" e in faza de test doar in ROMANIA,doar mai mari nostri ai tari au acceptat sa fim cobai).
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
NICU (3 Februarie 2010, 01:26)
LUATI SI UN VIDEO DESPRE INITIUM ( Enervin,Zampro) CAPTURA VIDEO TVR (TELEJURNAL) !
http://www.youtube.com/watch?v=Sh-9VRc7owU
In video se spune ca INITUM este folosit din 2007,nu este adevarat statul roman MINTE un popor intreg deoarece pe site-ul BASF(vezi link-ul de mai sus),site-ul oficial al acestui FUNGICID scrie clar ca ROMANIA a acceptat testarea lui in ian 2010.Inca o minciuna GRAVA,spune ca produsul a fost TESTAT si in UE nu numai in ROMANIA,FALS din cate am tradus eu de pe site-ul BASF decat in ROMANIA va fi testat mai apoi in alte tari !
Acum imi pun intrebarea ! Cum puteti fratilor sa nu credeti ca nu exista asa ceva? va este tare sila sa va informati si mai repede spuneti NU si ii mai injurati si pe cei care va informeaza.Sa va fie rusine ! Vreti sa semnati ,semnati.Nu vreti sa semnati.(poate ma insel cu traducerea mea din engleza de pe site-ul BASF,dar nu cred.Cititi si voi si daca gresesc imi spuneti si mie)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
NICU (3 Februarie 2010, 01:40)
...
Nu vreti sa semnati =Nu vreti sa semnati, NU semnati !(scuze)
[Cred ca acesta este ultima postare a mea ,v-am informat destul faceti ce vreti in continuare ! sa nu credeti ca eu sunt autorul acestei petiti,pur si simplu am vrut sa aduc "mura-n gura " unora dintre voi ]
Multumesc autorului petitiei ! (raspus pentru unii dintre voi: Si daca pe autorul petitiei l-ar chema Ion ,Vasile etc. cu ce va incalzeste, important este ca a facut-o si mai IMPORTANT ar fi daca s-ar duce cu petitia cu semnaturi la cei care ar trebui sa tina cont si de populatia tarii, nu numai de afacerile lor.)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 1 din 4. Pagini: 1 2 3 4