Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Semnaturi "Petitie impotriva tuturor societatilor / organizatiilor / grupurilor secrete si impotriva Noii Ordini Mondiale", pagina 1

Facebook share
Pagina 1/1 1
Nume Varsta Sex Oras, Tara Data
1. MANOLE 13/06/2011 17:33
»»
Acum este timpul sa se trezeasca lumea din somnul cel de veci.Acum este momentul oportun de informatizare cu aceasta petitie de a semna si de a stopa distrugerea civilizatiei noastre.
Raspunde     Recomanda:
2. Marian Rotaru 50 m Barlad 13/06/2011 20:41
3. mihai gheorghiu 23 m iasi , romania 18/06/2011 01:56
4. alin ardelean m 14/06/2011 10:27
5. lica Romania, inca stat membru U.E. 14/06/2011 16:53
»»
Romania nu este stat de drept. Acest lucru a fost afirmat de tovarasul presedinte Traian Basescu cind a afirmat ca daca o lege nu se aplica in Romania , atunci nu se mai poate afirma ca ar fi stat de drept. Dupa ce Boc a afirmat ca in primele 5 minute cind va ajunge la guvernare va aplica legea de marire cu 50 % a salariilor cadrelor didactice , lege neaplicata de premier si presedinte-care se joaca cu poporul in acelas timp, cum putem crede ca pensiile militare marite fabulos cu 200, 300, 400 % si chiar 3000 % ar putea fi si aplicata. Pai a fost vreo lege serioasa aplicata in favoarea poporului ? Aceasta clica a pedeleprelor nu a facut decit sa taie din venituri. Imi cer scuze , singurul ajutor marit in vremea jucatorului-presedinte Basescu este "ajutorul de inmormintare" marit de la 1.700 la 2.000 de lei. Si asta din cauza spusa de Basescu:
Surse: "O Românie modernă trebuie sa aiba cel mult 1,6 milioane de pensionari !", - dezvăluiri şocante!
Suntem martori vii a unor tradari pe banda si furt national fara precedent. Romania, ca populatie, nu rectioneaza aproape deloc la acest adevarat genocid fara precedent in istoria noastra, fenomen intalnit doar in Argentina anilor 1998-2002....
Pensionarii, cetatenii defavorizati si cei cu dizabilitati sunt programati constient la moarte. Exista chiar un plan scris, cu etape de desfasurare, despre care s-a tot vorbit in ultima vreme pe internet.
Una dintre etape este cresterea preturilor si a cheltuielilor curente cu electricitatea, gazul si intretinerea la un nivel absolut imposibil de achitat. Se va murii de foame si boli in incercarea celor varstnici a le achita.
Surse bine informate au comunicat ca Traian Basescu a indicat intr-un mediu restrans, in anul 2010 intr-o intalnire secreta cu Boc si consilieri sai, la vila Lac 1:
"... o Romanie moderna nu trebuie sa mai aiba peste 1,6 milioane pensionari ! Statul nostru nu ii poate sustine fara a intra in incapacitate de plata, iar imprumuturile nu-s deloc o solutie pe termen mediu. Reforma mea prevede IESIREA DIN SISTEM, prin liberalizari de utilitati, incat tiptil-tiptil, se reduc pe cale naturala, cca 380.000 pensionari/an…"
Dealtfel, acesta informatie nu este intru totul una noua! Cititi si urmatoarele articole ( click pe linkuri):
Genocidul Natiunii Romane, Planul Noii Ordini Mondiale
Romania isi traieste ultimele momente ca Stat National
Uniunea Europeana a Regiunilor, planul Noii Ordini
Ce se ascunde in spatele Crizei Planetare
Noi "taieri" bugetare pentru achitarea primei transe necesare cumpararii ....
Un atac la Siguranta Nationala: Boc ne obliga la noi taxe si impozite!
Cine distruge natiunea?
Economia Romaniei nu se poate relansa!
Surse: Strategia lui Basescu pentru preluarea deplina a puterii in 2012!
Foametea ameninta Romania!
Date oficiale: Guvernul Boc a distrus economia Romaniei
FMI i-a condamnat pe romani la foame, pe baza unor date FALSE!
FMI si Planul pentru distrugerea Romaniei
Regimul Basescu pune in aplicare "Planul Illuminati"
Regimul Basescu pune in aplicare "Planul Illuminati" (II)
A inceput exterminarea....
Noul "Cod al Muncii" si sclavia moderna. Distrugerea poporului Roman
De la 1 Aprilie Codex Alimentarius a pus stapanire pe Romania
La finalul articolului, va sfatuim sa urmariti documentarul urmator si sa observati similitudinile: http://www.surse.org/2011/05/surse-o-romanie-moderna-trebuie-sa-aiba.html
Raspunde     Recomanda:
6. simona 16/06/2011 06:28
7. EMILIA PATRASCU 55 f BUCURESTI 16/06/2011 13:40
8. precup florin 56 m arad-romania 16/06/2011 19:18
»»
O.initiativa fara prea mari sorti de izbanda date fiind conditiile prin care trece nu doar Romania....important este ca cineva a avut aceasta initiativa de a trezi constiinte,de a reamintii despre genocidul la care suntem supusi cu totii....indiferent de nationalitate sau cetatenie;nu mai putin relevante sunt realitatile pe care le traim ,ideologiile si acceptul tacit-dar si manipulator-care au favorizat acest dezastru planetar ,pentru ca o astfel de crestere necontrolata s-a facut prin politici si strategii care se intorc impotriva omenirii....reactia palida care intarzie sa apara alimenteaza tot felul de...APOCALIPSE ,de fapt idei sau teorii -un alt mod de a mai reduce din numarul celor care au..ales sa locuiasca in casa comuna Terra ,pe cale naturala- care sa onvinga pe cei multi despre ..necesitatea scurtarii vietii...in ce masura acest indemn,apel va avea sorti de izbanda atata timp cat probleme elementare INCA NU PROVOACA nici o REACTIE ..ROMANLOR(pronuntie basesciana,nu greseala de tipar)......ce spuneti oameni buni...mai credeti in acesti golani sau....aveti de gand sa va reamintiti ca sunteti de fapt sclavii si cobaii lor...sau poate cine stie ....aveti atata educatie incat va complaceti in masurile autodistructive ..la care v-ati inhamat insotindu-va cu toti nemernicii in decembrie 89.....tokes,cornea,iliescu,roman,si alti nenumarati talhari de destine....ce fac acesti ticalosi si excroace pentru voi astazi??...va compatimesc de..ochii lumii ,ei au drepturi si recunostinta tuturor ,acees la ..viata in timp ce voi ..va bateti si va chinuiti sa supravietuiti....sau poate ca asta si...doreati.....saracul bine ,mult rau il asteapta...aceasta a fost ..lozinca sub care v-ati inscris in batalioanele care va conduc de peste douazeci si ani ..doar spre CIMITIRE...sa va fie rusine sa mai..reactionati..??posibil ,dar asta nu va da dreptul sa acceptati slutirea viitorului urmasilor vostri votand golanii,hotii si prostituatele ca ..salvatori ai neamului..ai neamului prost poate ...ai seriozitatii si increderii in viata in nici un caz.....plecati de o logica simpla...-.daca apreciati ca eu gresesc -cum de .doar ei si progeniturile lor au..succesuri in timp ce voi in majoritate covarsitoare aveti doar..necazuri..mai credeti in explicatiile acestor infractori..??daca da ,va cer scuze pentru acest mesaj si va rog sa il ignorati !
Raspunde     Recomanda:
9. Grecu Maria 37 f Fagaras 16/06/2011 22:20
10. Violeta Ionescu 17/06/2011 10:28
11. geanina 45 f MADRID 17/06/2011 12:32
»»
ce se poate rezolva cu semnarea petitiei? din pacate nimic. Ei sunt deja stapanii lumii, detin controlul punctelor importante in conducere, toti presedintii de state sunt masoni, industria farmaceutica este a lor si e foarte mult de spus. Si folosindu-se de puterea si influenta papala , pentru a avea credibilitate in fata maselor omenesti isi vor pune in aplicare planurile diabolice impotriva omenirii. Trebuie sa fim pregatiti caci ne asteapta timpuri grele.
Raspunde     Recomanda:
12. Anghel Gheorghe 60 m PLOIESTI-ROMÂNIA 17/06/2011 17:36
13. Lazar Cristian 36 m Romania 22/06/2011 08:15
14. Lucretia Rotaru 76 f Romania 14/08/2011 11:10
15. Diana Fotache 19 f Bacau,Romania 25/11/2011 17:26
Petitie, semnaturi in format: xls  pdf
Pagina 1/1 1