Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Aplicarea legii nationale educationale a articolului 253 de titularizare in invatamant si pentru cei care au s...
image

Petitie: "Aplicarea legii nationale educationale a articolului 253 de titularizare in invatamant si pentru cei care au sustinut cu nota peste 7 la concursul de titularizare din 2012!"

XLSxls PDFpdf  
Facebook share

Pentru promovarea acestei petitii, puteti folosi urmatorul link: https://petitieonline.net/petitie/66460148

Aplicarea legii nationale educationale a articolului 253 de titularizare in invatamant si pentru cei care au sustinut cu nota peste 7 la concursul de titularizare din 2012!

01/01/2013

Destinatar: Ministerul Invatamantului

Legea 253 a titularizarii pe post in invatamant ar trebui sa fie valabila si pentru cei care au dat concursul de titularizare in 2012. A fost un examen greu la care am fost supusi si sa sustinem inspectia speciala desi multi avem ani de vechime si avem grad 1 sau 2 iar alti titulari nu au nici grade si nu au fost verificati cu vreo inspectie... Iar subiectele de concurs au fost altfel, axate pe metodologie mai mult dovedind ca cei care au obtinut note mari s-au pregatit cum se cuvine si stiu sa predea la clasa. Eu am obtinut 8.90 nota la concurs si cu 10 de la inspectie am obt. 9.20 media. De aceea ar trebui pentru toti care am obtinut rezultate bune, peste 7 la concursul de titularizare din 2012 sa aiba sansa de titularizare si ei, pentru ca desi au obtinut note mari de titularizare au ramas tot pe suplinitori... Si legea s-a aplicat vara trecuta printr-un ordin de urgenta si pentru cei din 2011, asa ca ar fi valabil si pentru 2012... Sper sa avem si noi din 2012 o sansa ca ceilalti, pentru ca meritam!

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica

Vezi semnaturile pentru petitia: Aplicarea legii nationale educationale a articolului 253 de titularizare in invatamant si pentru cei care au sustinut cu nota peste 7 la concursul de titularizare din 2012!