Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Sondaje online » CARE CREDETI CA A FOST CEL MAI BUN PRESEDINTE DIN ISTORIA ROMANIEI?
image

Comentarii "CARE CREDETI CA A FOST CEL MAI BUN PRESEDINTE DIN ISTORIA ROMANIEI?"

Pentru promovarea acestui sondaj, puteti folosi urmatorul link: https://petitieonline.net/sondaj-s44013039.html

Comentarii, discutii libere despre sondaj:

Pagina 1 din 2. Pagini: 1 2 »»
:) [Luka Lehel-György]
23/03/2016 20:47
O intrebare extrem de grea, recunosc ! Saraca tara , Romania , la cati presedinti jucatori a avut , mi-e foarte greu sa il numesc pe cel mai putin prost ! Votul meu l-am dat pentru cel care a facut cel mai mult pentru aceasta tara .
Romania [Lucifer Morning Star]
23/03/2016 21:02
Romania nu a avut nici un presedinte bun, Ceausescu poate a facut multe pentru statul si tara romana, dar pentru popor nu a facut foarte multe sa le fie bine, cat despre restul nici nu ma pot pronunta, sunt mult prea straini de romania.
a fost bine [aursulesei tudor]
23/03/2016 21:29
la varsta pe care o am ,mai aveam cateva zile ,dupa care sa ma linistesc cu pensionariii. din punctul meu de vedere sunt printre cei care-l regreta pe ceausescu . daca cineva are curajul sa ma contrazica ,ma poate contacta pe fb . mi-ar place o discutzie pe tema asta
Cel mai bun presedinte [Muresan George]
23/03/2016 22:03
Regretatul Ceausescu, va ramane in istoria neamului romanesc adevaratul patriot, ctitorul industriei romanesti, fauritorul Romaniei moderne. Ceilali au fost niste oportunisti ,tradatoti si jefuitori ai Romaniei.
Taranul patriot [Un roman]
23/03/2016 22:16
Pana nu-l judecam cinstit pe acest taran patriot, 0 sanse sa dam inainte. Simplu dar greu in acelasi timp. O haita de hiene a bagat frica in lupi, care azi, lupi, se cred si se comporta ca niste oi.
regretatul ...nicolae ceausescu . [pirvuconstantin mircea]
24/03/2016 07:21
acest om atunci a avut o valoare ca patriot al acestei tari .....cei de azi habar nu au ce inseamna a fi patriotul une tari pe care trebuie sa o iubeasca si sa fie pentru popor .Afost primul si poate si ultimul om care s-a opus marilor puteri ,si de aceea a si fost eliminat ,.Toata lumea avea servici ,copii aveau uniforme scolare si stiau de respecul unui cadru didactic ,aveau gratuitati la scoala,azi ce au ...lipsa celor 7 ani de acasa.aveam casa ,te luau de pe strada si te duceau lka servici,,aveai siguranta strazii,sal;i de asteptare prin gari si autogari,camera mama si copilul acum avem democratie.dupa 40 de ani de munca zi de zi acum iti impoziteaza pensi,te internezi in spitaliti pune impozit pe sanatyate si medicamentele le platesti .
.
Constatare [Dan Marinescu]
24/03/2016 07:48
Cu ţara asta se întâmplă ceva! Cum se face că, cel puţin când scriu acest comentariu, în fruntea sondajului sunt cei care şi-au bătut joc de populaţie, că popor nu pot să spun? Şi vă mai miră faptul că vom dispărea ca naţie?
asa ne trebuie [romanul]
24/03/2016 13:51
daca ceausescu are 68% nu mai este nimic de spus. ne meritam soarta .
? [vacarescu niculina]
24/03/2016 14:01
cum poti sa spui ca cel mai bun presedinte a fost un incult,un impostor .un agramat care si-a distrus propriul popor ca sa isi hraneasca orgoliul!habar nu aveti ce votati!
Cel mai bun presedinte, roman [Doru]
24/03/2016 14:17
In special ptr. "a fost bine ": Recunosc ca, sunt pensionar...dar nu cred ca, este un lucru rău......cei peste 45 ani, stiu cum a fost pe timpul lui Ceausescu....cu bune si cu rele....Ce stiu sigur si ar trebui sa stie si tinerii....este ca, toți aveam case ( de la " stat"), aveam un loc de munca, erai in siguranta (mult mai mare ) pe "strada "....cu un C.A.R. iti mobilei toata case....cu altul făceai o nunta....fara ajutorul cuiva......mâncai mai sănătos....s-au facut multe....Dâmbovița amenajată...metrou....canalul Dunarea-Marea Neagra....Trans-Fagarasan-ul...etc......din cele (multe )construite...Romania "face " bani si astăzi....asa ca, sa nu mai zică unii , ca, Ceausescu este votat doar de pensionarilor....nu este nici logic....ar însemna ca, pensionarii folosesc mai mult " netul"....decat tinerii!!!....
ia-ti pus laz id... [aurel]
24/03/2016 15:35
Din vara anului 1986 i sa pus gind rau lui Ceauaeacu de catre Rusia FMI Germania USA Franta Anglia lea fost frica ca Leul Rominesc va ajunge mai scump decit dolarul american...
Haioasa tara! [Alesia]
24/03/2016 15:37
Ma tot frec la ochi.. Deci cei mai buni presedinti au fost Ceausescu si Basescu. Pe primul l-am omorat toti, pe al doilea il omoara Antena 3 in fiecare seara... Suntem normali?!?! Deci tot ce-i bun, valoros, conform sondajului, trebuie sa dispara?! Asta ar putea fi paradoxul care ar explica neputinta iesirii noastre din mocirla in care e afundata tara.. Haioasa si vesela populatie. Pacat de tara asta frumoasa!
ceausescu [modreanu i cristinel]
24/03/2016 17:07
a fost,cum a fost dar a tinut cu toti romani si a fost un mare patriot.care a mai facut asa ceva???nimeni.
1.ceausescu 2 basescu macar are ce spune la orice intrebare fataaaa deee mine de exemplu nuuu are pauza cind raspunde .,., [mariana]
24/03/2016 20:21
nu ca nu ar mai fi bun de presedinte dar e bun si de premier
cu securisti, comunisti si prosti [george1]
24/03/2016 20:36
pana nu vor dispare comunistii, securistii si prostii din Romania, va ramane Ceusescu pe primul loc, pacat de poporul asta care nu realizeaza cat a suferit inainte de asa zisa revolutie a criminalului de Iliescu...dl Basescu a facut tot posibilul si partial a reusit ca institutiile statului sa functioneze, Constantinescu a fost un lacheu al securistilor, Iohannis se vede ce prostii face...
ROMANIA FURATA [NOSTALGICUL]
24/03/2016 20:40
PAI SA DAM TIMPUL INAPOI,PINA IN 1984,CUM SA TRAIT?,VA CONVENIT? TOTUL LA DISCRETIE,MINCARE BAUTURA,ETC. DAR DIN 84,SA STRINS SURUBUL PENTRU A ACHITA DATORIA EXTERNA-APROPO,STITI CARE A FOST DATORIA EXTERNA A TARI?-11 MILIARDE DOLARI,IAR PENTRU A ACHITA ACEASTA DATORIE INFIMA,CEAUSESCU A FOST NEVOIT SA CARTELEZE MAI MULTE PRODUSE,SI A REUSIT IN 89 SA ACHITE DATORIA,DAR SA TINEM CONT CA AM AVUT ECONOMIE-FABRICI,UZINE ,HIDROCENTRALE,ETC-STITI CARE ESTE DATORIA EXTERNA A ROMANIEI,FACUTA DE ACESTI NEMERNICI DE ZISI PRESEDINTI, ESTE DE PESTE 100 MILIARDE EURO-PAI VA INTREB -DE UNDE EA ROMANIA ATITEA BANI SA-I ACHITE LA FMI SI BM?,AVIND IN CONSIDERATIE CA NU MAI AVEM ECONOMIE,NIMIC? VATI GINDIT VRODATA CA O SA VINA VREMEA SA FIM SCLAVI IN PROPIA TARA?,VOM RAMINE FARA CASE,PAMINTURI SI CE VA MAI RAMINE,CIT MAI FURA ASTIA ACUM. STITI CINE A FACUT VIATA GREA IN ROMANIA PE TIMPUL LU CEAUSESCU? ACESTI CRIMINALI CARE LAU OMORIT SI AU INDUT TARA ,CEAUSESCU NICI NU STIA CE SE INTIMPLA IN ROMANIA,EREA INFORMAT CA TOTUL MERGE FOARTE BINE-DACA ATI TRAIT IN TIMPURILE ACELEA IN ROMANIA,POATE STITI CA NU AVEAI VOIE SAI DAI VREO SCRISOARE,IN TIMPUL VIZITELOR-IAR UNDE MERGEA IN VIZITA TOTUL EREA ARANJAT CU CITVA TIMP INAINTE,CA SA ZICA CA TOTUL E OK-ASA CA ACESTI NEMERNICI CARE AU GUVERNAT TARA SI AU VINDUTO,EI AU INFOMETAT SI POPORUL-EXACT CUM FACSI ACUM-CE SINTETI CHIORI,ATI FACUT STOP DE MEMORIE,NU MAI STITI IN CE VREMURI ATI TRAIT SI CUM TRAITI ACUM?-TINTI MINTE CA TOT CE E IN ROMANIA E FACUT DATORITA LU CEAUSESCU
Adevarul spus [Ionut David]
24/03/2016 23:54
Bine a zis Nicu Ceausescu citez : "ce a construit tata in tara asta, voi nu sunteti in stare sa varuiti macar " . Am fost condusi de incopetenti si oameni de nimic timp de 25 de ani!!!!!
CINE A FOPST CEL MAI BUN PRESEDINTE [LENTA AGACH]
25/03/2016 14:36
GENERATIA DE AZI ERA MICA LA REVOLUTIE EI NU STIU SITUATIA ACESTEI TARI SI DUPA CUM VA NICI NUI PREA INTERESEAZA , DACA NU ERA ILIESCU SA TINA PACEA SI ARMONIA IN TARA SI INTRE VECINI ROMINIA ERA LA TIMPUL ALA DESTRAMATA ASA EL SA INPLICAT MAI PUTIN IN TREBURILE INTERNE SI MAI MULT EXTERN IN FAVOAREA NOASTRA DATORIT LUI SINTEM AZI O TARA NE DESTRAMATA MERITU II APARTINE LA SITUATIA IN CARE NE AFLAM ATUNCI DAR SE UITA BASESCU A JUCAT CARTILE DE LA REVOLUTIE SI A VINDUT TARA SI TOT CE A FOST CU CUALITI LUI MARE PARTE ROMOI AR TREBUI SA JUDECAM CORECT CA NOI SINTEM CEI CE NE FACEM RAU NU ALCINEVA NE VIND4EM PE NIMIC SI APOI NE PLIGEM TOTI VOR DAR DE SAR PUTEA NUMAI LA BIROU PE INTERNET CA NICI ACOLO NU SE MUNCESTE PACAT DE ACEASTA TARA BOGATA , VOR VENI ALTE POPOARE SI NE VOR STERGE NUMELE DE ROMANIA PACAT CA NU NE DAM SEAMA .
petitiaonline [Livia]
25/03/2016 21:36
Trist dar N Ceausescu nu a murit si (se pare ca) mai este inca la "putere" ?!
habar n-am dc la omorât era un președinte de nota 20 [talpeanu Silviu Mihai]
25/03/2016 23:22
Săl ia dracu pe iohanis o să bage țara în foamete
atita ura! [Nelu]
26/03/2016 09:16
Vad atita ura in declaratiile de sustinere a unuia sau altuia incit i-mi dau seama ca romanii nici nu pot sa aleaga ceva fara sa-si verse cazanul de ...mocirla asupra celor pe care altii i-i percep in alt fel decit ei. Poate ca Basescu a fost, poate Ceausescu, poate Iliescu, de ce trebuie sa aruncam cu atita mizerie in fiecare sau mai rau in cei ce voteaza?. In fond e un simplu sondaj si oricum nu mai putem schimba trecutul. Nu uitati ca fiecare dintre ei a avut la vremea lor sustinere populara mai mare sau mai mica. Daca la Ceausescu este discutabil la ceilalati numai de rea credinta sa fi ca sa afirmi ca nu au fost presedintii pentru ca asa a vrut poporul la acel moment. Cred ca ar fi bine sa examinam prezentul pentru ca atunci o sa vedem ce diferente de opinii. Ce, doriti sa fim toti de aceeasi parere? Nu se mai poate nostalgicilor, vremurile se schimba, istoria nu se repeta la aceasta scara. Asa ca sa raminem fiecare la parea lui si sa nu-i mai injuram pe cei ce au alta parer. Si ca sa fiu cel ma tare injurat afati ca votez pe Basescu, acum ca la vremea lui nu l-am votat.
in slujba tarii sau in slujba puterilor straine [vulturul]
26/03/2016 21:39
Primul presedinte a fost in slujba poporului roman,ceilalti, la ordinul puterilor straine
care credeti ca a fost cel mai bun presedinte [mocanu lorry gheorghe]
28/03/2016 18:46
Mai trebuie cumva comentarii?....se vede cu ochiul liber!....copii copiilor nostri o sa ne judece aspru.Istoria o scriu invingatorii si o scriu asa cum vor ei,fara adevar.Dar adevarata istorie se scrie in timp,pe temelia jertfei. Aia nu o poate mistifica nimeni.
Mi-e atat de mila de tarisoara asta ! E atat de frumoasa, dar e locuita de atatia oameni fara minte ! [angela]
30/03/2016 13:45
Cum sa spui ca Ceausescu a fost un presedinte bun pentru aceasta tara?...Pe spinarea cui s-au facut atatea sacrificii?...Cine a distrus, cu buna stiinta, respectul de sine?...Cine avea curajul sa-si strige durerea?...Doamne, cate ar fi de zis!...Singurul Presedinte care merita Respectul meu este dl.Basescu ! Este singurul care a avut Curajul de-a se lupta cu o mentalitate deplorabila...singurul care a incercat (si, iata a si reusit prin oameni numiti in locuri cheie, gen Codruta Kovesi) sa distruga clanuri intregi de mafioti, care s-au succedat de pe vremea comunismului, singurul care a incercat sa cioparteasca tentaculele unei caracatite de neimaginat !...Sunt foarte multe de spus, dar...cum sa convingi oameni care se multumesc cu faptul ca au primit niste apartamente comuniste gratuit??? si multe nimicuri, gen o paine si o carne rationalizata ? Oameni, treziti-va !
https://petitieonline.net/sondaj/comentarii/care_credeti_ca_a_fost_cel_mai_bun_presedinte_din_istoria_romaniei_-s44013039.html [mirela]
17/04/2016 19:35
NICI UN PRESEDINTE NU A FOST BUN PT ROMANIA , TOTI AU FOST PE RAND : UN MEGALOMAN , UN TRADATOR , UN FATALAU ,UN EXCROC SENTIMENTAL SI UN PAPA LAPTE ULTIMUL
Mwje băs [Getodacul]
18/04/2016 00:35
Nr 1 Ceaușescu
Basescu a cedat SUVERANITATEA României , jidhov mwyst
PRESEDINTE [NELU BALASOIU]
18/04/2016 06:41
Nu s-a nascut unul inca ,,,,,!!!
Presedinte [Florin]
18/04/2016 12:05
Oare nu gasim ceva mostenitori de ai lui Vlad Tepes ? Poate poate.....
cel mai bun presedinte [adriana]
18/04/2016 17:18
in 89 eram de 19 ani, dar imi aduc aminte cum am trait pana la revolutie,eram 10 copii la parinti si traiam vremuri grele cu doar un salariu lui tata, dar nu am murit de foame. greu a inceput cu iliescu.dar nici ca o sa se termine nici cu iohannis. toti sant doar pentru ei sa si azigure viitorul atat cat timp sant la putere,dar de popor i doare in pix.
parere sondaj [adrian]
19/04/2016 19:07
cum poate fi plasat basescu urmatorul dupa CEAUSESCU? a vandut flota construita de CEAUSESCU si nu a raspuns pentru subminarea economiei.subminarea a fost pusa in spatele lui CEAUSESCU.
a 5 economie din europa în 1989 [dan]
02/05/2016 20:18
Iliescu un tradator pus de gorbaciov sal ucida pe ceausescu,la ordinul americanilor,constantinescu o marioneta ieftina,basescu o sluga a lui soroș,care de fiecare data,ne spunea în campania electorala ce vroiam sa auzim,iar cand ajungea presedinte,uita subit totul,iar johanis sluga sublima a expansiuni iudeico sioniste americane sorosiste..
degeaba [ango]
03/05/2016 15:07
puneti in balanta suveranitatea, independenta, nesupunerea si chinul oferite de Ceausescu... cu tradarea, subjugarea, lasitatea, lipsa de viziune, abandonul poporului roman si pierderea identitatii nationale oferite de toti ceilalti

deci? care pe care?
patriotul [ion cosmulei]
04/05/2016 22:25
cel mai bun presedinte conducator si lider mondial lau ucis tradatori
NICI UNUL DEMEN DE ACEASTA FUNCTIE [sandru]
07/05/2016 10:53
Spre deosebire de toti, singurul care a construit pentru ROMANIA SI A ASIGURAT INDEPENDENTA SA FINANCIARA FATA DE TOATE ORGANISMELE FINANCIARE INTERNATIONALE A FOST CEAUSECU. DAR, in acelasi timp a ingradit toate drepturile cetatenesti conducind tara cu o mina de fier impunind o banda de sacali care au creat NOMENCLATURA ce a preluat puterea dupa 89. Acum poporul roman speram trezit din amorteala, indoctrinare si indiferenta poate se va lupta in sfirsit pentru drepturile sale.
1968 [dracul dacic]
21/05/2016 05:13
pentru discursul din 1968 a fost ucis la zid , tovarasul suprem pentru nealinierea nici la camataria nordamericana nici la moscovici bolsevici ! si propriul popor la pus la zid ...chiar cu placere ....
era bine si atunci [elena]
02/07/2016 00:57
PE vremea Lui Ceausescu toata lumea avea un servici nu erau someri.
tradarori de neam si țara [natasa]
02/07/2016 07:09
Cel mai bun presedinte a fost Ceausescu ,dar tradatori nostri cu javrele de americani lau omorat,Ceausescu a fost adevaratul patriotul,adevaratul roman,restul,gunoaie tradatoare!!!69
Cel mai bun pre [Victor]
02/07/2016 08:01
Îți dai seama din sondajul asta si câți prosti si hoti sunt în țară asta, dacă peste 30% dintre respondenți îl consideră pe Bădescu - groparul României - cel mai bun președinte..... si atunci ne mirăm ca Romania este cum este..!!!!
Un video de 36 de secunde [Cristian Gabriel Groman]
02/07/2016 09:59
https://www.facebook.com/cristian.groman.5/videos/vb.1502028595/1020576082292876
6/?type=2&theater
Cel mai bun pesedinte !!! [BOGDAN NECULAI]
02/07/2016 11:54
Cel mai bun presedinte a fost Tov Nicolae Ceausescu ,dar tradatori nostri aceeia pleiada de presedintii inpreuna cu organismele (guvern,parlament,senat etc) cu javrele de americani si europeni. lau omorat,Ceausescu a disrus si a vandut aceasta tara, a fost adevaratul patriotul,adevaratul roman,restul,gunoaie tradatoarii !!
Cel mai bun presedinte [gicu]
03/07/2016 07:03
Si N C a fost f.bunn.Dar era altfel parca
Absent! [Dolores]
03/07/2016 09:05
Ciudat sondaj! Dar, daca l-ati bagat pe Ceausescu aici, pe Gheorghiu-Dej de ce l-ati omis?
Ceausescu a fost cel putin Patriot . [Oltean Elvira]
03/07/2016 12:04
Pentru popor nu stiu daca a fost suficient de bun, dar a construit in 50 de ani o tara pe care celali au distrus-o in in 25 de ani.
motiv [Astilean Eugen]
03/07/2016 15:29
Am ales pe Ceausescu dintr-un singur motiv a fost patriot iar ceilanti sant niste sluj si hoti care si-au batut joc de acest popor.
Basescu adevaratul presedinte. [un roman]
03/07/2016 20:04
De departe cel mai bun presedinte al Roamniei a fost Traian Basescu.
Pana nu o sa mai voteze comunistii astia, tara asta nu va prospera! Votul pensionarilor,interzis! [Marian]
03/07/2016 20:17
O gramada de comunisti cu mana intinsa la stat, incompetenti si batrani, au uitat ca pe vremea comunismului stateau la cozi interminabile pentru trei pui la o punga, aveau program TV doua ore, lumina stinsa ore intregi seara, apa calda rationalizata. Mergeau la servici unde nu faceau nimic si erau platiti sa nu faca nimic. Nu pleca in Occident decat securistii si liderii de partid, restul plecau in Bulgaria, iar prin 1989, nicaieri. Nimeni n-avea dreptul sa aiba nimic, doar liderii partidului si securistii gen Dan Voiculescu, care erau milionari in dolari si case fara numar, cum s-a dovedit mai tarziu. Acum, prin fii lor, aceeasi nomenclaturisti si securisti conduc tara si au ca drept portavoce PSD, cel mai corupt partid din lume.
Eu sunt de acord ca atunci cand ies la pensie sa nu mai am drept de vot. Nu mai reprezint viitorul natiei si sunt sustinut de cei care lucreaza si a caror viitor n-am dreptul sa-l hotarasc, asa cum fac batranii nostri cu mentalitati comuniste, imbecilizati de Antena 3 si Romania TV, care pentru 5 lei la pensie sau un kilogram de faina la alegeri, vand viitorul copiilor lor si al nepotilor. Voteaza ca prostii PSD, desi PSD e doar o gasca de hoti bogati, toti niste penali si care ii tine saraci pentru a-i putea manipula (Oltenia, Moldova, Muntenia, sunt cele mai sarace regiuni conduse de decenii de comunistii din PSD).
Cand pleava asta de pensionari comunisti nu vor mai vota, tara asta va fi mare!!!
Cel mai bun, Traian Basescu! [Eugen]
03/07/2016 20:21
Multi troli rusi pe acest forum, care vorbesc despre comunism ca despre ceva bun, cand de fapt a fost cea mai mare plaga a omenirii. In Rusia e o saracie lucie, nu produc nimic, nici macar o masina de spalat, importa totul si isi vand resursele naturale ca sa supravietuiasca. Noroc ca suntem in NATO, caci batranii erau in stare prin votul lor sa ne dea pe mana Rusiei. Rusine!
Incredibil [Maria Lili]
03/07/2016 21:05
Nu pot sa cred ca exista asemenea oameni ,care regreta epoca Ceausescu ! Daca duceti dorul unei epoci de spaima si teroare , plecati dragilor in Coreea de Nord ! Ati uitat cozile , alimentele rationalizate , lipsa libertatii de exprimare , spaima de securitate , delatiunile , teama de a spune adevarul si multe alte oprelisti pe care le-am trait din plin . Dzeu sa va ierte pentru lipsa Dvs de intelepciune !
Presedintii Romaniei sau ai romanilor [Demesco Robert]
03/07/2016 21:25
Statistica poate vorbi.
Romania in 1989 era a 10 tara industrializata, pe mapamond. Ude ne aflam astazi? (Dupa primele 100).
Tot aparatul de stat dupa 1989 a delapidat munca romanilor de cca 50 de ani. Presedintii au fost ai romaniei, dar nu ai romanilor. Nici un politician nu a facut ceva pozitiv in aceasta tara "democrata" fara a delapida ceva. In 1988 FMI pregatea personal pt. a-si lua tara inapoi. Erau publicatii straine de profil politico-economic care dezbateau subiectele, securitatea stia, iar sub influienta promisiunilor de bunastare au favorizat infiltrarea si ingreunarea vietii populatiei, ca sa-si doreasca "mai binele". "Un om multumit nu iese in strada" teorie enuntata de actionarii miscarii, in mijlocul carei ne aflam.
trecutul [MARIA]
04/07/2016 15:11
sint nascuta in 62 deci am crescut cu Ceausescu ,,,aveam ce ne trebuie am mers la scoala , o copilarie fericita ,,m-am casatorit ,,in 83 am ramas singura cu un copil si fara casa stateam cu chirie dar,,,m-am descurcat imi permiteam la sfirsit de saptamana sa-mi iau copilu de mina sa plec ,,la munte ,,la bai ,,imi permiteam sa merg cu prietenii simbata la o terasa ,,Ceausescu apoi mi-a dat casa ,,faceam credite la banci le plateam si nu duceam lipsa de nimic ,,acum nici in vis nu as indrazni sa fac nici cel mai mic imprumut sint sluga la straini ce iau afara in 5 luni cheltui in doua in Romania ,,doctori,facturi nimic rasfat sau vre-un concediu ,,nici nu mai stiu ce inseamna concediu de atunci deci,,eu una il regret regret timpurile si viata de atunci ,,acum abia avem putrea de a respira ,,vorbesc de cei ce muncesc cu onestitate nu cei ce fura ,,tineretul nu are nici un viitor ,,ne stingem incet incet ,,,toate cele bune
Pagina 1 din 2. Pagini: 1 2 »»

Adauga comentariu:

*Nume:
*Titlu comentariu:
*Comentariu:
*Cod validare:
 =
Responsabilitatea juridica pentru continutul mesajelor postate va revine in totalitate