Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Sondaje online » Credeti ca statul roman ar trebui sa taxeze marile corporatii?
image

Comentarii "Credeti ca statul roman ar trebui sa taxeze marile corporatii?"

Pentru promovarea acestui sondaj, puteti folosi urmatorul link: https://petitieonline.net/sondaj-s12073043.html

Comentarii, discutii libere despre sondaj:

Da , vreau marirea taxelor marilor corporatii. [lunetistu]
05/02/2017 11:35
Pai TFL-istii de ce a-u mai esit in strada , de ce vor darimarea guvernului liber ales ? Astea-s masochisti sau timpiti ( in cel mai fericit caz ) sau si mai grav tradatori aserviti strainilor si anti Romania .
Taxe... [Iulian]
05/02/2017 11:50
Surprinzator ca se creeaza aceasta intrebare!???
De ce nu ar trebui sa plateasca taxe?!
Nu isi fac profitul pe teritoriul Romaniei?!!!
Taxe [Salazar]
05/02/2017 11:58
Iulian, deocamdata nu prea platesc taxe, guvernantii ii scutesc, ANAF-ul inchide ochii si de multe ori aceste corporatii scapa fara sa plateasca taxe, sau platesc taxe foarte mici.
o parere [Mirela]
05/02/2017 15:41
De ce credeti ca au scos oamenii in strada? Guvernatii au in program impozitarea de 2 % pe cifra de afaceri si nu pe profit. Majoritatea nu vor sa plateasca nimic in afara de TVA, lasa sa platesc doar patroni romani pe care ii consideram hoti, cand de fapt multinationalele au pradat tot din tara asta. Asta nu vede nimeni.
Taxe [Un om obisnuit]
05/02/2017 18:33
Normal , taxarea corporațiilor este obligatorie. Problema este ca cei din Piața Victoriei nu au ieșit pentru așa ceva. Iohanis si susținătorii domniei sale, vor lovitura de Stat. Vor puterea tocmai pentru facilitarea afacerilor corporațiilor străine .
Bagati la cap [Sorinel]
27/02/2017 23:34
Problema e cu doua taisuri.

In acest moment majoritatea muncitorilor din Romania sunt angajatii marilor corporatii si de aici se formeaza o mare parte din bugetul Romaniei. Daca i-am impozita mai mult, pentru ei e foarte simplu sa-si ia catrafusele si sa mearga in Egipt, Maroc sau alte tari unde forta de munca este mai ieftina. In aceste conditii in Romania ar fi foamete, pentru ca somajul ar fi in floare, bani la buget ioc, tara ar deveni cea mai saraca din lume pentru ca pamanturile sunt vandute strainilor, iar cei care mai detin terenuri prefera sa dea marfa tot strainilor.

Deci suntem sclavi vanduti strainilor de catre guvernantii Romaniei. Pe ei ii va durea la banana daca pleaca multinationalele, pentru ca ei si-au asigurat deja viitorul a cel putin 5 generatii de acum incolo, prin spagi, furt, salarii si pensii speciale!

Nu exista decat doua solutii, sa continuam ca si pana acum sau sa eliminam toti politicienii de pe suprafata Romaniei.
Socialisme ieftine [Stefan]
14/07/2017 05:14
Corporatiile sunt deja taxate, stati linistiti.Daca se maresc taxele, corporatiile vor avea un profit mai mic, astfel incat vor concedia oameni, (vreti ca oamenii sa ramana fara loc de munca?), iar economia va avea de suferit.Socialismele de genul asta aduc intotdeauna probleme economice si sociale, lasati prostiile.

Adauga comentariu:

*Nume:
*Titlu comentariu:
*Comentariu:
*Cod validare:
 =
Responsabilitatea juridica pentru continutul mesajelor postate va revine in totalitate