Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Sondaje online » Vreti ca Romania sa iasa din UE?
image

Comentarii "Vreti ca Romania sa iasa din UE?"

Pentru promovarea acestui sondaj, puteti folosi urmatorul link: https://petitieonline.net/sondaj-s37923052.html

Comentarii, discutii libere despre sondaj:

Pagina 1 din 3. Pagini: 1 2 3 »»
ue [hanganu ioan]
14/06/2016 18:36
Prezenta in ue pentru Romania constituie , continuarea de subdezvoltare. Suntem buni doar sa cotizam. Nu s-a aprobat nici gazoductul din Azerbaigean, pentru ai carui proiect , tara a platit bani grei.Un lucru si mai neplacut este faptul ca in ultima perioada ne impune si guvern ales de ei.
UE- cea mai scarboasa mizerie [Monah Teodot]
14/06/2016 18:47
UE - creatie sionista-evreiasca. de cativa ani toate datele personale ale Ue merg la tel-aviv. de ce ? pentru siguranta, zic ei. Adica siguranta prinderii in ghearele antihristului. Un fel de premergere inchinarii si pecetluirii. UE - o alta uniune sovietica , se va desfiinta. Da Doamne cat mai repede cu piutinta.
-UE [DDC]
14/06/2016 19:57
Am ajuns sclavi cu acte în regula acum...
pentru Monah Teodot [Vali]
14/06/2016 19:59
UE dispare intre 2017 si 2021.
De asemenea si zona euro si moneda euro in aceeasi perioada.
Dar trebuie sa ne intarim credinta ca dupa aia urmeaza incercari mari de tot.
Categoric DA! [Constantin Nicoleta]
14/06/2016 20:08
Cred ca este cea mai mare umilinta pt.România, modul cum este tratata in cadrul UE., cand i se spune ce sa faca, ce sa nu faca, ce sa accepte etc.!
vot [Mitea]
14/06/2016 20:19
voi credeti ca va tine cineva cont de voturile noaste din aceasta petitie.
eu cred ca NU.
daca am putea schimba ceva prin vot nimeni nu ne-ar lasa sa votam.
pentru toti [Vali]
14/06/2016 20:37
UE o sa dispara intre 2017 si 2021 => se lucreaza la asta chiar acum !
EU the Whore! [ALBU DUMITRU]
14/06/2016 20:42
nothing to do with this terrorist organisation that allowed discriminatory practices against small nations in comparison with French, UK and Germany. An organisation allowing the decadent behaviours , imposes practices destroying the spirit of nations.
Al Patrulea Reich [Invectiva.ro]
14/06/2016 21:21
România se află în Europa, nu în Africa, iar euro-scepticismul nu vizează izolarea românilor de ceilalți europeni, de alți cetățeni ai continentului care suferă, ca și noi, de pe urma mafiocrației ce a pus stăpînire pe țările lor.
Uniunea Europeană (UE) nu este Europa, la fel de bine cum Europa nu este Uniunea Europeană. Euro-sceptisimul este o formă de revoltă împotriva UE și a integrării pe care apartenența la această structură o presupune.
O dată cu trecerea anilor, UE s-a dovedit a fi o organizație eminamente mafiotă, super-birocratizată și coruptă, iar politicienii ce servesc instituțiile UE nu sînt decît niște pioni ai corporațiilor internaționale, fără a avea vreo legătură cu cetățenii care chipurile i-au votat pentru a-i trimite în posturile pe care le ocupă.
Așa cum oamenii trebuie să fie liberi și un individ nu are dreptul să îl asuprească pe un altul, țările trebuie să fie suverane și una nu poate avea drept de decizie pentru celelalte.
Or, Uniunea Europeană se dovedește a fi o organizație de factură opresivă, un adevărat Al Patrulea Reich, în care centrul de la Bruxelles conduce cu mînă de fier periferia, cu precădere statele din Sudul și Estul Europei.
În pur spirit neo-imperialist, statele dezvoltate care controlează centrul de decizie exploatează noile colonii de la periferie, pentru a le spolia de resurse.
______________________________________________________________________
__________________________________
În completarea și pentru fundamentarea celor spuse mai sus, recomandăm parcurgerea articolului-serial ”Al Patrulea Reich”.

http://www.invectiva.ro/al-patrulea-reich
Remeber Scotland [IK]
14/06/2016 22:40
Ca si in cazul UK si Scotia: Iesiti dar fara Transilvania! Inapoi nu ne mai duceti
Trăiască Uniunea Europeană [Marian Rădulescu]
14/06/2016 23:33
România trebuie să rămână în UE și alături de partenerii americani (NATO). Europa este amenințată de ciuma roșie numită Rusia, și împreună cu ei vom fi apărați și conduși spre progres și bunăstare.
Cooperare nu federalizare [Magdalena Feru]
14/06/2016 23:34
Am votat -Da- pentru ca vreau ca toate tarile sa iasa din UE in sensul ratificarii unui nou tratat de colaborare europeana care sa nu implice structura osificata si birocratica a unei constructii supra-statale ineficiente si nedemocratice.
NATO va ramane si tratate de cooperare putem incheia mult mai eficiente. Asa cum e acum Tratatul de la Lisabona ,UE e programata pentru esec si trage toate tarile in jos in loc sa ne ajute. Probabil occidentalii vor parasi UE inaintea noastra,fie si prin adoptarea de exceptii la legislatia si regulile care ni se impun noua.
Eu [Ilie]
15/06/2016 00:15
Daca romania o se iese din UE nu or sa mai fie sanse mari de iesit in afara tari...si in tara ce o sa faci...o sa mori de foame sau sa lucrezi pe un salariu de rahat ca asa este la noi in tara
Ue [Florentina]
15/06/2016 00:51
Ar trebui sa iesim din uniune pentru ca astia fac ce vor cu tara noastra. Bine face Anglia...s-au saturat ca toti sa le impuna ce sa faca si gata,asta trebuie sa se intample si la noi.
Sa iesim din UE? O cretinatate! [Vlad]
15/06/2016 14:10
Sa iesim di UE ca hotii si tiganii din tara sa fure si sa faca ce vor ei fara ca nimeni sa-i supravegheze si sa-i deranjeze, ca inainte de 2007. Sa fim izolati si inchisi in saracie. Urmasi ai lui Iuda? De aia vestul si nordul Europei o duc atat de bine, nu?
Slugile s-au saturat [Dan]
15/06/2016 15:21
Initial am crezut ca suntem tratati de la egal la egal dar incet ne-am dumirit ca suntem slugi ce trebuie sa renunte la tot ce se numeste bogatie naturala pe sol ori in subsol in favoarea stapanilor occidentali.De altfel am fost tradati de ei la finele celui de al 2 lea razboi si dati pe tava URSS-ului care s-a infruptat cat a vrut.Azi prin UE revin la masa intinsa Romania si se infrupta si ei vartos cat mai repede pentru a lasa cat mai putin pentru momentul in care ne vor trasforma in camp de lupta,carne de tun in confruntarea cu Rusia.Nu va faceti probleme cozile de topor si-au pregatit refugiile peste hotare si la momentul potrivit nu vom mai auzii de ei.Trebuie sa iesim din UE pentru a ne putea gestiona, cu revenirea la legea martiala,toate problemele de coruptie,crima organizata.Azi suntem monitorizati si primim indicatii pretioase de cum sa ne comportam cu excrocii si borfasii ce au scos tara la mezat.
Nu am vrut [Elena]
15/06/2016 17:37
Nu am vrut de la inceput intrarea in UE,dar atunci am fost in minoritatea :(
Am votat NU [Florin]
15/06/2016 17:41
Am votat NU, fireste. As putea aduce/subscrie la multe critici impotriva UE. Birocratie, mafie... exista si la ei, cum exista in orice sistem politic. De bine de rau, insa, in procesul de armonizare a legislatiei nationale si a instiutiilor statului, Romania a progresat mult, aliniindu-se la valorile si normele europene. Daca suntem intr-o oarecare masura colonie/piata de desfacere... Asta nu e din vina ue sau a coruptiei din ue, ci din vina noastra si a coruptiei din Romania. Dincolo de multele critici care se pot aduce ue... poate ca ati uitat cam cum arata romania anilor 90. Cand om ajunge si noi la nivelul uk, devenind o forta capabila sa creasca mai bine doar prin parghii interne... Atunci poate ca o sa aiba sens o astfel de discutie.
in tricou si fara chilotei [Daniel voicila]
15/06/2016 18:11
In acest moment Romania este in tricou si fara chilotei dar are sansa sa aiba si chilotei.Daca iese din UE va ramine si fara tricou.Cred ca cei care doresc iesirea Romaniei din UE sint cei care voteaza la nesfirit PSD-ul.Raul nostru vine din interior si acolo trebuie umblat.Anglia,Germania ,...pot sa isi puna intrebarea iesirii din UE,Romania nu poate pentru ca nu are alternativa.Acest sondaj este ridicol,chiar daca o mare parte din populatie este frustata de situatia actuala.
vreau sa traiesc intro rominie libera [onu viorel]
15/06/2016 18:31
consider ca statele dezvoltate din uniunea europeana ne folosesc ca o piata de desfacere a produselor alimentare si nui vad rostul de a ramine sclavul uniunii europene
Prefer sa muncesc ptr dezvoltarea tarii si nu sa imbogatim pe mai-marii UE. [critasse]
15/06/2016 21:03
De 25 de ani,am intrat - chipurile - intr-o democratie;prost inteleasa,o libertate pe care fiecare a inteles-o dupa bunul plac,dar nici cei care-au fost in varful aisbergului,n-au binevoit sa ne faca cunoscute treptele de evolutie democratica;Mai intai a fost distrus tot ce putea reprezenta o revenire la fostul regim;apoi,treptat,mass-media cu suport politic a reusit sa prosteasca populatia,sa ne impuna un mod de viata,defect si intr-un final sa ajungem slugi ale celor din UE si NATO,sa muncim ptr a le face lor vanzare la produsele uniunii,am devenit cobai ai medicamentelor europene(care pe piata lor nici nu exista),etc.Nimic nu se poate rezolva plecand capul si impacandu-ne cu situatia.Revolutia din '89 a fost de fapt o lovitura de stat,in care au murit multi,degeaba - ptr popor,dar cu folos ptr cei ce-si doreau sa devina "boieri";La fel s-a intamplat si la "Colectiv";si tot asa o sa fie,pana cand generatiie care au prins si regimul trecut,se vor stinge,ramanand generatiile actuale.Einstein,a spus intr-o maxima "in clipa in care tehnologia va subjuga pe om si nu invers,acea generatie,va fi una de idioti"Mare dreptate avea omul de stiinta!Daca va doriti sa stiti care a fost tehnica de stapanire deschideti si cititi "DECALOGUL CHOMSKY" ! Va veti lamuri,ce vor cu adevarat cei ce isi doresc sa conduca lumea.
Despre UE [Baciu Victor]
15/06/2016 21:45
Ue se va desfiinta singura. Sa avem putintica rabdare. Acesti indivizi care s-au cocotat in fruntea UE vor trebui sa plateasca pentru sclavagizarea unor state care au crezut in aceasta formatie.
daa?! [ana]
16/06/2016 05:03
Ar fi un lucru bun...suntem slugi la straini...suntem priviti ca niste gandaci ...suntem un pion pe tabla lor de sah ...ei intorc ,ei rasstoarna....sa nu vorbiti fara sa stiti cum e sa lasati familii acasa si sa plecati in strainatate...nu o sa moara nimeni de foame in romania daca iesim...cn munceste are ..adevarat nu foarte mult ..dar are ...de foame nu murim ,doar mancam mai putin!!!
Pentru cei care aberează pe aici... [Anonimat]
16/06/2016 09:55
Rusia nu este o amenințare pentru România. Rusia nu ne mai înghite exact din cauza pactului cu NATO și a scutului de la Deveselu și multe alte acțiuni ce au urmat și vor mai urma în urma acestui pact cu Dracu. Pentru prostovanul care zice că nu o să mai aibă de muncă în afara țării lui..... Bolovane, UE oricum te plătește acum la un nivel de mare ******, plus că banii tăi care tu zici că-i aduci în țară, tot la ei se întorc. Țara ta, din care tu pleci și îți distrugi sănătatea, familia, copiii tăi cresc fără a simții prezența tatălui și /sau mamei. Nu mai bine muncești tu pe un salar decent la tine acasă, lângă familia ta, etc.... Dar cum preferați să fiți slugi, rămâneți în UE, stați plecați toată viața și când ajungi la pensie, p**a bani că statul Român fură tot și bani de pensii nu sunt. Atunci vreau să te mai întreb : MAI VREI UE? Ți-a ajuns câtă **UE ți-ai luat?
Această MARE. UE este de fapt un război asupra statelor membre fără importantă majoră. După ce-ți fură tot din țară, devi consumator și slugă. Nu mai produci nimic, doar muncești și banii ii returnezi cumpărând produsele șmecherilor pentru că tu, nu mai produci nici măcar pâine
iesirea din UE [eu]
16/06/2016 20:34
Ne impun toate gunoaiele ; acum voteaza tot felul de legi impotriva lui Dumnezeu; credeti ca ne va fi usor dupa aceea? Apoi ne jecmanesc; de aia "au ordonat"moartea lui Ceausescu, ca nu mai aveam datorii; acum avem OPTZECI DE MILIARDE de EURO; PE CE ?pe ce s au dus banii?in buzunarele lor.Rusia ne este vecin oricum am intoarce o; numai un prost se pune rau cu vecinii sai. Americanii is cu zambetul doar pe fata; inima e goala pt noi; ne vrea doar o colonie.
UE o organizatie de tip mafiot [Ionescu Marian]
16/06/2016 21:01
Unul din cele mai mari esecuri din toata istoria cunoscuta a omenirii este UE. O organizatie si organizare care nu face altceva decat sa distruga natiuni, culturi, istorie, respect de sine pentru individ, respect fata de cel de langa tine, fata de cei din propria famile, sub pretextul dreptului universal al individului. Sub masca democratiei si egalitatii in drepturi, se arunca la cos morala construita cu mare greutate in mii de ani de evolutie. Sub masca tuturor acestor libertati individuale se invrasbesc, tineri cu batrani, copii cu parinti, salariati cu pensionari, medici cu bolnavi si exemplele pot continua. Totul in folosul cui? In folosul unui mic grup de oameni care se cred nemuritori, doar fiindca au fie niste functii vremelnice, fie ca au niste averi atat de mari incat nu stiu ce sa faca cu ele. Dar ca orice lucru construit de om nu dureaza o vesnicie. Doar timpul este vesnic, restul e doar parere. Iar cand dezechilibrul este prea mare, atunci natura intervine si-l reface. Numai ca unii dintre noi nu vom apuca acel moment. Tot timpul in istorie au aparut imperii si pe cat de repede au aparut tot atat de repede au si disparut. Dar se pare ca nici unul nu s-a creat atat de repede ca UE, si nu a diparut la fel de repede cum va dispare UE.
eu [bengi]
16/06/2016 22:31
Nu eu am cerut sa intru in UE .Am fost fortati .
MMM [CONSTANTIN MARIAN]
17/06/2016 10:51
PAI DACA IESIM DIN UE ,ABIA ASTEAPTA RUSII ,,CA SI ASA LA CIT NE IUBESC PE LA TV CU SCUTU DE LA DEVESELU ...DACA IESIM DIN UE , NE TREZIM CU EI PESTE NOI NOAPTEA
Doar in strada... [Marius]
17/06/2016 12:17
Parerea mea ca doar in strada putem rezolva ceva,sa iesim cu milioanele nu doar care sute sau mii,insa lasitatea si comoditatea din noi ne tine in casa,deci,ne acceptam soarta si ne plangem degeaba.
Nu vrem m UE [Vasile Ion]
19/06/2016 06:42
Dupa ce au distrus tara trebuie 50 de ani sa refacen tot ce au distrus astia.
Nu din U.E., din NATO! [Valentin Stroia]
19/06/2016 19:59
Sa ramanem in U.E. dar ca tara independenta, ca Polonia sau Ungaria! Si egala in drepturi cu toate celelalte. In toate drepturile unei tari membra U.E. Si daca ei nu vor, sa ne dea afara!
colhozul numit ue [mateistefan]
20/06/2016 06:07
ue nu este decat un mare colhoz si in care prostii au intrat ca vitele nestiind ca de fapt ne vom pierde resursele si kiar suveranitatea statala tot ce sa distrus in romania a fost sub egida ue si imf si bm
Ce facem cu pamantul si padurile romaniei [marian]
22/06/2016 15:31
Ce facem cu pamantul si padurile romaniei,ii lasam sa le jefuiasca in continuare sau stopam taierile si vanzarile catre cetatenii straini a pamantului
Ce facem cu pamantul si padurile romaniei [marian]
22/06/2016 15:31
Ce facem cu pamantul si padurile romaniei,ii lasam sa le jefuiasca in continuare sau stopam taierile si vanzarile catre cetatenii straini a pamantului
UE [Fuck the EU]
22/06/2016 22:11
UE este mai rău decât fostul comunism
ThumP [Darculetzz]
24/06/2016 09:05
Ar fi bine dacă s-ar întâmplă asta.... dar trebuie sa facem și noi ceva, căci pentru Astia ajunși sus, noi suntem doar ,,gunoiul de sub unghii"!
Marea problema este, ca nu poți convinge ,,taranimea" ca ai dreptate... Pentru cei de sus, noi, vom fi doar generația Care-si pierde vremea la calculator, generația care nu reprezintă nimic, ceva de care te poți lipsi... Poate, dacă vom reuși sa ne adunam, și sa ne facem și noi cunoscuta vocea, ar fi mai bine.... dar apare intrebarea: Ce rost are?
Trebuie sa facem și noi ceva, sa ne facem cunoscuți, sa nu stăm doar sa ne plângem în fata calculatorului, sa le arătăm ca generația ,,calculator" poate fi schimbarea!
Ar fi bine, dacă celor de la Anonymus le vor ieși planul cu ThumP-ul... Eu unul, voi fi un susținător al acestui nou ,,partid", care, sper sa ne facă cunoscuta vocea... Ei pot fi schimbarea.... nu, NOI SUNTEM SCHIMBAREA!!
IMI vine sa plang de fericire ... [Ana]
24/06/2016 09:54
sunt prea senioare ... prea revoltata prin JEFUIREA TARII MELE , de catre niste :: TRADATORI DE TARA > incepand cu 03/ feb/ 1990 = INFLATIA = DISTRUGEREA ECONOMIEI .. si sper ca ceea de-a treia generatie > ISI VA RECUPERA GLIA ... poate apuc si aceste momente ... poate...
Eliminarea acestei conspiratii [om din multime]
24/06/2016 13:25
Traiul lor "roz" este doar o iluzie. La fel ca si in cazul Libiei, au fost orbiti de minciunile celor din culmile mafiei pentru ca mai apoi sa cunoasca ce inseamna de fapt democratia - fiecare pentru el. Ce ne-a adus Uniunea Europeana decat obligatii? De ce totul se decide fara apelul la celelalte state membre, precum problema cu imigrantii. Acest complot economico-politic urmareste alte interese, un control usor si stabil al maselor.
Asa , ...DA! [leo]
24/06/2016 14:45
Am devenit o colonie numai buna de muls ptr.m( UE) cu acordul unor conducatori vanduti, santajabili, tradatori ! Au ispravit de muls vechile colonii , le-au epuizat resursele, bogatiile si atunci s-au reorientat catre statele din S-E Europei care, credeau ca va curge lapte si miere odata cu intrarea in UE!
Romanii nu mai vor sa fie o colonie a UE! [Grigore Culian]
24/06/2016 16:55
Romania trebuie sa ramana in UE, dar cu conditia sa fie tratata ca un partener egal, NU ca o colonie!
Adica fara ordine executate la comanda Bruxelles-ului fara consultarea romanilor
DA [Razvan]
24/06/2016 17:23
Trebuie sa iesim! Suntem tratati ca un adolescent! Aia avem voie, aia n'avem voie! Trebuie sa fim independenti!
TREBUIE SA IESIM URGENT DIN UE [Mara]
24/06/2016 21:24
Nu avem ce cauta in UE...suntem o tara bogata si daca vom avea ROMANI ADEVARATI care sa o conduca,ne vom putea realiza ,munci si creste copiii fara frica violurilor sau a inundatiilor de teroristi,fara coruptie si cu o legislatie adevarata...in asa fel incit sa putem dormii cu usa deschisa...si se poate....legea trebuie sa fie dura...sa muncim 2 ani fara salarii si sa mincam la cantina de cartiere.....care fura sau este corupt sa i se taie o mina......si uite ca vom reusi.....asa vad eu o ROMANIE CURATA PT NEPOTII MEI
DA [Ionut]
25/06/2016 04:18
Romania ar deveni unul dintre cele mai puternice state din lume...stiu ca pare aberant pt ca nu avem armata dar ganditi.va putin ca avem cea mai bogata tara din Europa in gaze si aici fac referire la Rosia Montana...deci daca rusii ne.ar taia gazele noi am avea de unde sa extragem...si cel mai important lucru si iar cred ca va parea aberant...suntem una dintre singurele tari din care fac parte numai oameni cu o vointa puternica si care in caz de ceva ne ajutam unii pe altii...deci cred ca ar trebui sa incetam sa mai fim controlati de UE si sa ne dezvoltam singuri pt ca avem resursele necesare si oamenii necesari pt asta...pe vremea lui Ceausescu altii aveam datorii la noi si chiar daca era un regim mai strict asta trebuie de admirat...el a disparut si acum ca au venit altii la putere noi avem datorii la altii si suntem luati de prosti...deci cred ca ar trebui sa ne dezvoltam si sa ne marim singuri toate puterile sa nu mai putem fii manipulati si controlati de altii
Nu cred că vom reuşi! [Maria Ene]
25/06/2016 08:51
Chiar dacă poporul român doreşte ieşirea României din UE, exista interese prea mari la nivel mondial care nu vor permite acest lucru!
Nu trebuie sa iesim [Mihut]
25/06/2016 19:02
Sa raminem in U.E dar ca tara independenta ex:Ungaria,si sa ne mentinem egalitatea in drepturi ca tara membra a U.E.
Nu trebuie sa ieșim din U.E [Nicky]
25/06/2016 21:48
cind vine razboiu atunci o sa ne roage sa li sa alaturam de nota și nu mai sa intram în. nato și noi romanii plătim taxele și chiriile
Trebuie să rămânem în U.E [nykol]
25/06/2016 22:00
trebuie să rămânem în U.E
Am semnat " NU" .
Atat ne mai trebuie! [Radu]
26/06/2016 11:03
Daca parasim Europa....asa cu bune cu rele...ne ducem dracu cu totii!
Si asa santem pe duca...cel putin mai avem o speranta!
Vreți ca România să iasă din UE? [Stere Zica]
26/06/2016 11:30
NU!Doar handicapații,hoții,lenesii,incultii si lasii nu pot sau nu vor sa inteleaga,principiile care stau la baza societății umane.De 2000 de ani omenirea trăiește sub dictatura.Dictatura bisericii.Si tocmai cei amintiți mai sus,au acceptat intotdeauna dictaturile.Inchizitia creștină,islamul,Hitler,Stalin,Ceausescu,Mao,iar acum in plin secol 21,un descreierat,a transformat o nație umana(Corea de Nord),într-o colonie de maimuțe.
Sss.it [Anonim.M.M.A]
26/06/2016 15:36
Plangeti urlati si vorbiti asta este meritul vostru si el vine din partea voastra si a parintilor ce sau gandit doar la ei si averi.au distrus tara si au ucis conducatori romaniei voi santeti vinovati ati grabit si ai distrus viitorul nostru si a celor ce vin si intampita viata de sclavie in tara stramosilor.si santeti toti la un loc rusinea neamului dacic (romanesc) hoti talhari ****** mincinosi sa nu mai plangeti ce viata duceti vina este a voastra ati omorat un om ce nea pus bine l casa serviciu mancare bani o lume cu mult respect nu murea nimeni de foame nu era urma de vagabonti .boschetari sau clasèle de jos uitate si de voi.asa ati lasat tara condusa de ani de zile in mana celeor ce mai mult vau pacalit si lau pus la zid si la inpuscat nu sant comunist si sant generatie noua si vad ce nesimtiti santeti plangeti dupa ce ati dus tara in iad.rusine.
Pagina 1 din 3. Pagini: 1 2 3 »»

Adauga comentariu:

*Nume:
*Titlu comentariu:
*Comentariu:
*Cod validare:
 =
Responsabilitatea juridica pentru continutul mesajelor postate va revine in totalitate